mrmariosgta4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 mrmariosgta4 σηριαλ το εκανες χωρις παρεξηγηση.Οσο το ψαχνεις για κατι καλυτερο τοσο θα αλλαζεις γνωμη.Στο τελος θα χουν βγει οι R300 ελλαδα με πιθανοτητες να συμφερουν παραπανω σε λιγο καιρο οταν στρωσουν οι τιμες και ξανα μανα απο την αρχη. 1000 συγγνωμη φιλε απλα ψαχνω να βρω κατι που να με καλυπτει και δεν θελω να πανε τσαμπα τα χρηματα μου... 1
Millennium Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δε χρειαζεται να απολογεισαι.Σε καταλαβαινω,καλα κανεις και το ψαχνεις απλα φαινεσαι αναποφασιστος και ως προς το budget και μπορει να μπερδεψεις ή να αποθαρρυνεις καποιους που πανε να ασχοληθουν για να βοηθησουν.
8elwADSL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ναι ειναι ανεξαρτητες, αλλα ειναι σιγουρα πιο ευκολο να σηννενοηθεις με το καταστημα παρα με την Gigabyte. Ασε που η τελευταια δινει εγγυηση 3 ετη απο την ημερομηνια παραγωγης, οποτε ποτε δε ξερεις ποση ακριβως εγγυηση εχεις απο αυτη. Καλυτερα εγγυηση απο το καταστημα. Δεν ισχύει αυτό όλες οι εγγυήσεις ισχύουν από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. 1
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν ισχύει αυτό όλες οι εγγυήσεις ισχύουν από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Μην αρχίζουμε πάλι, έχω ποστάρει ένα κουβά λινκς, αν θες στα στέλνω σε π.μ... Αστο αν περάσει...
XMorsX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν ισχύει αυτό όλες οι εγγυήσεις ισχύουν από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Oι εγγυησεις των καταστηματων ναι. Των κατασκευαστων οχι απαραιτητα. Αλλα βγαινουμε off-topic. 1
iliask1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Την κάρτα την θέλεις άμεσα ? H G1 που σου είπε στην αλλη ενότητα ενοούσε την gigabyte 980 ti g1. H οποία κοστίζει 770-800 ευρω απο εξωτερικό. Ρώτα και στην ενότητα geforce 900 series να σου πούνε και τα παιδιά που ψωνίζουν απο εξωτερικό. Μια πιο φθηνή λύση είναι απλή Fury αλλά ισως πρέπει να παιριμένεις κανένα μήνα.ευχαριστω φιλε 1
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Στείλτε μου σε pm τα λινκς να τα δω κ εγώ. στάλθηκαν, αλλά είμαστε οφφ...
koularasss Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Λοιπον,τον σταθερο που εχω στην υπογραφη θελω να του αλλαξω την καρτα γραφικων και να του βαλω ακομα 4 gb για να σηκωνει παιχνιδια σαν το gta 5 και αλλα συγχρονα. Σκεφτομουν να του βαλω μια gtx960 ή gtx750 ti,το τροφοδοτικο αντεχει ομως;; Επισης δεν με ενδιαφερουν τοσο να εχω τα γραφικα στο high απλα να πιανω τουλαχιστον 30 fps και με κατεβασμενα γραφικα. Ο επεξεργαστης σε αυτα που θελω θα με καλυψει;; ;;;
XMorsX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ;;; Το τροφοδοτικο ειναι οσο χρειαζεται για μια 960, ο επεξεργαστης θα φτασει (σαφως οπου ειναι σημαντικος οπως στο multiplayer με πολλους παιχτες θα εχεις μειονεκτημα). Mε 8 GB ram και μια 960 εισαι ετοιμος. Σημαντικη βελτιωση στα χρωματα και γενικοτερα στην ποιοτητα της εικονας θα δεις και αν αναβαθμισεις καποια στιγμη την οθονη σου με μια με ψηφιακη εισοδο (DVI, HDMI, DisplayPort).
#piter# Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Τελικά καρτα γραφικών μέχρι 400Ε ποια είναι η καλύτερη επιλογή μια gtx 970g1 η κάποια από της amd r300 Series Αν γνωρίζετε κάτι θα ήθελα να μάθω γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά μιας από της δύο Αν γνωρίζετε κάτι θα ήθελα να μάθω γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά μιας από τις δύο
XMorsX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Τελικά καρτα γραφικών μέχρι 400Ε ποια είναι η καλύτερη επιλογή μια gtx 970g1 η κάποια από της amd r300 Series Αν γνωρίζετε κάτι θα ήθελα να μάθω γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά μιας από της δύο Αν γνωρίζετε κάτι θα ήθελα να μάθω γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά μιας από τις δύο Πρεπει να περιμενεις να κυκλοφορησουν πρωτα για να δουμε επιδοσεις, συμπεριφορα και τιμη.
#piter# Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Οκ σε ευχαριστώ θα κάνω λίγο υπομονή κάνω 3 μήνες τώρα
XMorsX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Οκ σε ευχαριστώ θα κάνω λίγο υπομονή κάνω 3 μήνες τώρα Από όσο βλέπω από reviews, στις επιδόσεις δεν υπάρχει έχει ουσιαστικη διαφορά, οπότε πρέπει να δούμε τιμή. Η 380 φαίνεται ενδιαφέρουσα σε σχέση με τις υπάρχουσες. Δυνατότερη από τις 960 και 280Χ,πιο συγχρονη από την τελευταία καί με 4gb που δε τα πληρώνεις έξτρα όπως με την 960 και ειναι και φτιαγμενη να τα αξιοποιεί. Αλλά αν κάνει πάνω απο 250 ευρώ τι να το κάνεις. Εσύ βέβαια ενδιαφέρεσαι για την 390Χ,η οποία αν δεν είναι ακριβότερη από την 970 μάλλον θα ειναι καλύτερη αγορά, ίδιες επιδόσεις, πιο πολύ μνημη, και πιο γρηγορη άπο oτι έχω καταλάβει. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2015 από XMorsX 1
iliask1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδια και συγνωμη για τα επαναλαμβανομενα ποσταρισματα αλλα ψαχνω κατι πραγματικα για το πς που φτιαχνω Εχω στην διαθεση μου Msi Z97 G4 Intel core i7 4790K CoolerMaster hyper 212 EVO G.Skill RipjawsX 16GB DDR3 στα 2400Mhz Asus BW-16D1HT Aerocool Cooltouch-E Black Kingston SSDNow S200 30GB Intenso Sata3 HDD 3.5" 4TB Coolermaster SickleFlow 120mm CoolerMaster V-series V1200 Platinum Και ψαχνω καποια high end καρτα γραφικων για SLI ή Crossfire που να ματσαρει την fury x στα ισα με το πολυ 550€ η μια και να υπαρχει ελλαδα τωρα Ο λογο που δεν παω στις νεες AMD ειναι οτι θα ερθουν τα Χριστουγενα εδω και στα 800€ηfury x
Προτεινόμενες αναρτήσεις