Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα.Θέλω να μου πείτε γνώμες/συμβουλές για το αν αξίζει η αγορά της r9 290x στα 270 ευρω .Είχα ψηθεί για r9 390 αλλα η φθηνότερη που βρισκω ειναι στα 340 ευρω και νομίζω οτι δεν αξίζει η διαφορά με γνώμονα το value for money.Θελω να παίζω ολα τα καινουρια παιχνιδια (fallout 4,witcher 3 ,bf4 και γενικα τους καινουριους ΑΑΑ τιτλους) σε οσο το δυνατον καλυτερες ρυθμισεις.Μιλαμε παντα στα 1080p.H οθονη μου ειναι αυτη Link.png Site: DELLU2410 (ξερω πλεον δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα οταν ειχε πρωτοβγει αξιζε :P )

R9 290Χ δαγκωτό εφόσον τη βρήκες στα 270 ευρώ (και καινούργια).Ουτε συζήτηση τότε για την r9 390...

Δημοσ.

R9 290Χ δαγκωτό εφόσον τη βρήκες στα 270 ευρώ (και καινούργια).Ουτε συζήτηση τότε για την r9 390...

Ωραία γιατί είχα αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις.

Δημοσ.

Αυτή την 380 https://www.skroutz.gr/s/7877262/Sapphire-Radeon-R9-380-4GB-with-Back-Plate-11242-13-20G.html 

ή άλλης εταιρίας? Όπως είπα και ποιό πριν παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια και δεν μου χρειάζεται κάρτα τέρας θέλω μια που να μου κρατήσει 2-4 χρόνια. Τώρα για οθόνη τι μου προτείνεις ?

Αυτην αν μπορεις,βεβαια υπαρχουν και αλλες καλες (gigabyte,msi).Για την οθονη δες πρωτα ποσα μπορεις να διαθεσεις.Οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα.

Δημοσ.

Πρόσφατα αποφάσισα να πάρω καινούργιο monitor και με την βοήθεια του insomnia κατέληξα σε μερικές του τύπου 1440p 144Hz. Τώρα έρχομαι σε αυτήν την ενότητα να ρωτήσω το εξής, να κρατήσω την 970 g1 ή να αναβαθμίσω την κάρτα μου για να είναι όλα πιο άνετα. Αν είναι να την αναβαθμίσω να κάτσω στην NVIDIA ή να πάω σε ATI που τα monitor με freesync είναι αρκετά πιο φθηνά; Τι λέτε εσείς; Budget παράξενο, θέλω να πουλήσω τα παλιά πρώτα.

Να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα μονο. Ειχες οντως ρωτησει στο θεμα για αναβαθμιση Monitor τι monitor να αγορασεις στα 500-550περιπου ευρω για χρηση κυριως Counter Strike(και αλλα παιχνιδια οπως lol κλπ). Σε κανενα σημειο δεν σου προτειναμε 1440p 144hz monitor(πιο πολυ εγω πχ σου προτεινα 144hz monitor αλλα 1080p να εισαι καλυμμενος με την καρτα που εχεις και ο Millennium 1440p αλλα οχι 144hz λογω της καρτας σου).Και αυτο γιατι πολυ απλα θα σου λεγαμε οτι πρωτον δεν φτανουν τα χρηματα και δευτερον δεν φτανει η καρτα(περισσοτερο για τα  αλλα παιχνιδια).

Και σε ξαναρωταω,αν και τα χρηματα δικα σου ειναι και οτι θελεις τα κανεις οπως και το hardware που εχεις που ειναι ψιλο καινουργιο. Μηπως πας να δωσεις παρα πολλα χρηματα κυριως για το counter strike που σε ενδιαφερει??Και αυτο το λεω και για την οθονη και για την αλλαγη σε καρτα γραφικων.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, Υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο διλημα GTX 970 vs R9 390; Μιλάμε πάντα για MSI Gaming έκδοση σε ανάλυση 1080p, UltraWide1080p ή το  πολύ 1440p . Παίζει ρόλο ότι έχω ένα σχετικά παλιό cpu τον i5 3470 στα 3,5; Εσείς ποια θεωρείται καλύτερη για την περίπτωσή μου ; Σε reviews βλέπω συνέχεια διαφορετικά αποτελέσματα στα benchamarks και δεν ξέρω τι να πιστέψω.Δεν με ενδιαφέρει πολύ η κατανάλωση ούτε τόσο το OC.Σκέφτομαι το κατα πόσο παίζει ρόλο ότι δεν έχω τόσο δυνατό cpu . Ισχυέι ότι η 970 τραβάει ισχύς απο τον CPU ? Μήπως με τους νεότερους drivers η 390 r9 αποδίδει καλύτερα ; 

Επεξ/σία από Gentleman88
Δημοσ.

Καλησπέρα, Υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο διλημα GTX 970 vs R9 390; Μιλάμε πάντα για MSI Gaming έκδοση σε ανάλυση 1080p, UltraWide1080p ή το  πολύ 1440p . Παίζει ρόλο ότι έχω ένα σχετικά παλιό cpu τον i5 3470 στα 3,5; Εσείς ποια θεωρείται καλύτερη για την περίπτωσή μου ; Σε reviews βλέπω συνέχεια διαφορετικά αποτελέσματα στα benchamarks και δεν ξέρω τι να πιστέψω.Δεν με ενδιαφέρει πολύ η κατανάλωση ούτε τόσο το OC.Σκέφτομαι το κατα πόσο παίζει ρόλο ότι δεν έχω τόσο δυνατό cpu . Ισχυέι ότι η 970 τραβάει ισχύς απο τον CPU ? Μήπως με τους νεότερους drivers η 390 r9 αποδίδει καλύτερα ; 

Μην ακούς τα παραμύθια για την μία ή την άλλη περίπτωση. Εάν σε βοηθάει στην θέση σου θα έπαιρνα την 390.

Παιδιά καλημέρα.

Έχω ένα συστηματάκι με asus f1a55, amd a4-3300 που έχει ενσωματωμένη amd 6410d. Θέλω να το κάνω htpc αλλά το κακό είναι ότι δεν έχει hdmi,  μόνο vga και θέλω να τη συνδέσω με την τηλεόραση με ένα καλώδιο να ξεμπερδεύω. Οπότε πάω για την ποιο φθηνή κάρτα γραφικών, απλά και μόνο για το hdmi. Nvidia 210 ή ATI 5450 ?? Μόνο σερφάρισμα, ταινίες στο kodi, popcorn time, stremio,  youtube κτλ. Φαντάζομαι θα παίζουν απροβλημάτιστα και οι 2 και θα είναι στα ίδια επίπεδα, απλά για να είμαι σίγουρος ρωτάω, μήπως και μου διαφεύγει τίποτα. Επίσης περνάει κανονικά ήχος από το hdmi και των 2, έτσι;

Ευχαριστώ.

Εάν δεν σου χαλάει το budget το επιπλέον 10-ευρω

https://www.skroutz.gr/s/1986658/Gainward-GeForce-GT610-1GB-SilentFX-2654.html

https://www.skroutz.gr/s/4815670/Sapphire-Radeon-R5-230-1GB-Silent-11233-01-20G.html

Παιδια αξιζει γενικα gtx 770 στα 150 μεταχειρα απο ebay? Ρωταω γιατι παιζει και gtx 960 στα 170-180.Ποια ειναι καλυτερη για 1080p?

H 960 είναι πιο σύγχρονη και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει σαν μεταχειρισμένη μεγαλύτερο υπόλοιπο εγγύησης. Eξαρτάται και από τους χρονισμούς της 960. Αν δεν έχει αρκετά υψηλούς χρονισμούς ενδέχεται να υστερεί και =/>10% της 770, όπου βέβαια η 770 καταναλώνει και αρκετά περισσότερο ρεύμα (+35% ή αλλίως +100W περίπου).

http://www.computerbase.de/2015-05/17-grafikkarten-von-amd-und-nvidia-im-vergleich/2/#diagramm-rating-1920-1080-normale-qualitaet

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα

εχω τα εξης χαρακτηριστικα στο αρχαιο pc μου που ειναι στην εικονα. Αυτο που θελω ειναι να αναβαθμισω μονο την καρτα γραφικων αν γινεται με μια σχετικα λιγο καλυτερη ετσι ωστε παιζω αξιοπρεπως καποια αγαπημενα μου παιχνιδια οπως csgo κι λολ. Το ξερω ειναι λιγο δυσκολο. Αν έχετε κατι να προτείνετε..

post-324818-0-61078300-1450116370_thumb.png
Δημοσ.

καλησπερα

εχω τα εξης χαρακτηριστικα στο αρχαιο pc μου που ειναι στην εικονα. Αυτο που θελω ειναι να αναβαθμισω μονο την καρτα γραφικων αν γινεται με μια σχετικα λιγο καλυτερη ετσι ωστε παιζω αξιοπρεπως καποια αγαπημενα μου παιχνιδια οπως csgo κι λολ. Το ξερω ειναι λιγο δυσκολο. Αν έχετε κατι να προτείνετε..

Ανάλυση βλέπουμε.

Μέχρι πόσα χρήματα? Τι τροφοδοτικό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...