Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν έχει ξανα-ειπωθεί , αλλά λαμβάνω κάτι κλήσεις ,

απο ξεκάρφωτα νούμερα , στο οποία δεν μιλάει κανείς , και μετά απο

15 δευτερόλεπτα ακούω ένα ηχογραφημένο μύνημα να μου λεει : "Goodbye".

Για όσους τους έχει συμβεί , είναι τελε-μάρκετινγκ , οπου το σύστημα που έχουν

παίρνει αυτόματα τηλέφωνο , και αν υπάρχει πωλητής διαθέσιμος σε συνδέουν.

Αν δεν υπάρχει , κλείνει την κλήση με το κλασικό "Goodbye".

Μάλιστα , αν πάρουνε στο κινητό , αφήνουνε και μύνημα στον τηλεφωνητή.

Αυτό που με ανησυχεί , ειναι αν και εφόσων γίνεται καμια πουστιά και μας χρεώνουν.

Οποιος έχει καμια πληροφορία για αυτό ας μας το πει.

Επίσης τι μπορούμε να κάνουμε , γιατί με ποιο δικαιωμα με παίρνει , και στην τελική,

ποιος τους δίνει τα τηλέφωνά μας.

Δεν με παίρνουνε απο τον ΟΤΕ , την vodafone κλπ , που ΟΚ , έχουνε τα τηλέφωνά μας ,

και μας ενημερώνουνε για προσφορές , αλλά άσχετε εταιρίες τελεμάρκετινγκ.

Συνταγματικά είναι σωστό? Ο νόμος τι λέει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εκτός και αν είσαι εξωτερικό.

Κάτι τέτοιοι μαλάκες μου είχαν φάει κάρτα 10 ευρώ έτσι. Ώσπου δεν το ξανάνοιξα το ελληνικό νούμερο και όταν γύρισα Ελλάδα ακύρωσα τον αριθμό και πήρα άλλον.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε χρεώσει οποιοσδήποτε διχως τη συγκατάθεση σου (εκτος αν εισαι εξωτερικο οπως ειπε ο gigisoni) οποτε μην αγχεσαι οσον αφορά αυτο. Οτι ειναι εκνευριστικό ειναι χωρίς αμφισβήτηση. 

Δημοσ.

Λίγο άσχετο, αλλά free roaming δεν παίζει σε καρτοκινητά στο εξωτερικό (όταν σε καλούνε)?

Οχι . Προσωπικα και με συμβολαιο και με καρτα παντα μου χρεωναν τις κλησεις που δεχομουν.

Δημοσ.

Στην vodafone που είμαι εγώ (με συμβόλαιο) είχα δωρεάν roaming - τόσο σε εισερχόμενες όσο και σε εξερχόμενες- εντός Ε.Ε αρκεί να ήμουν συνδεδεμένος με κάποιο αντίστοιχο vodafone πάροχο. Πίστευα οτι θα ίσχυε και για τα καρτοκινητά, αλλά μπαίνοντας στο site της vodafone είδα τελικά οτι ισχύει, για συνδρομητές συμβολαίου, και για καρτοσυμβόλαιο, όχι για καρτοκινητή...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

και σε μενα πηραν 2-3 φορες στο σταθερο και 1 στο κινητό . δεν μιλάνε και στο τελος λεει μια goodbye και το κλεινει.

Δημοσ.

ιδιο σκηνικο στο σπιτι των γονιων μου, μονο που το τηλεφωνο βαραει 1.30 τη νυχτα η και αργοτερα. δε γινεται καθε μερα, αλλα 1 φορα τη βδομαδα ξερω γω. τελειως εκνευριστικο και δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να γλυτωσουμε απο αυτο νυχτιατικα.

Δημοσ.

καμμια εισερχομενη κληση δεν μπορει να χρεωθει.-

μονο αν το καλεσετε πισω και ειναι οντως υψηλης χρεωσης...στυλ 090

νουμερο βγαζει?αν ναι γραφτε το ή googlarete.

Δημοσ.

Εγώ απορώ γιατί απαντάτε όταν καλούν άκυροι χωρίς να περιμένετε τέτοιου είδους τηλέφωνο (π.χ. να έχετε κάνει παραγγελία ή να έχετε στείλει βιογραφικά).

Δημοσ.

βασικα στο σπιτι, οι γονεις μου εχουν 2-3 παλιες συσκευες χωρις αναγνωριση. και αν καποιος σε περνει 1.30 το βραδυ 2.00 ψαχνεσαι μηπως ειναι κατι σοβαρο.

ασε που σε εχουν ξυπνησει ακομη και αν δεν το εχεις σηκωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...