DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Γαμώτο .... περίμενα να ποστάρω στις 11:11 και με τη δουλειά ξεχάστηκα 4
Toufas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Attentional_bias
David20 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εδω και πολλα χρονια μια δεκαετία περιπου βλέπω συνέχεια τη συγκεκριμένη ώρα. Τα πρώτα χρόνια σχεδόν καθημερινά τα τελευταία 2-3 οχι τοσο συχνά. Δεν μπορώ να το εξηγησω σαν κάτι να με τραβάει εκεινη την στιγμή να τσεκαρω το κινητό μου η θα κοιτάξω καποιο ρολόι στο δρομο να δείχνει την συγκεκριμένη ωρα. Χαρακτηριστικα προχθές θυμάμαι οτι μου ειχε στείλει ο αδερφος μου sms γυρω στις 9 το πρωι και το μήνυμα το ελαβα στο κινητό μου στις 11:11 ακριβως. Τεποσπαντων επειδή με εχει ψιλοφρικαρει το όλο θεμα παροτι δεν του έχω δωσει και πάρα πολυ μεγαλη σημασία αποφασισα να το μοιραστώ μαζι σας για να δω αν υπάρχει και κάποιος αλλος εδω μέσα με παρόμοια εμπειρία. Το μονο πραγμα που εχω ακουσει εγω προσωπικα για το 11 και 11 ειναι το εξης..Ο Γιουρι Γκελερ ειπε οτι αν πετυχαινεις συχνα πυκνα την ωρα στις 11 και 11 σημαινει οτι εισαι ιδαιτερα προικισμενο ατομο στο μυαλο,πανεξυπνος κλπ κλπ...Επαναλαμβανω το ακουσα απ τον Γκελερ.δεν ειναι απαραιτητα η αποψη μου,,,Ασχετα που την πετυχαινω κι εγω κατα διαστηματα...
spirit)earth)aflame Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Βίντεο που εξηγεί το φαινόμενο στο spoiler, είναι πολύ σύνηθες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Κι εγώ πού και πού βλέπω το 42, την μόνη πραγματική, συμπαντική αλήθεια αλλά δεν το κάνω θέμα. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις