KilliK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Έχει καλά SciFi o Tom στο ενεργητικό του στα οποία προστίθεται και αυτό. Έχει δει κανείς την ημέρα της μαρμότας; Από ταινίες time rewinding μου αρέσει επίσης το Prince of Persia. δες και αυτο, στο οποιο βασιστηκε η Μαρμοτα (στο original short story βασικα). Σκοτεινο και με τραγικο τελος. 2
Giannis Basileiou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το είδα χθες βράδυ online. Με χάλασε η ποιότητα όχι τόσο της εικόνας, όσο του ήχου (μέσα από κινηματογραφική αίθουσα), οπότε δεν μπορώ να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω με το φίλο πιο πάνω. Κρατά το επίπεδο των scince fiction movies που χαρακτηρίζει τις αντίστοιχες ταινίες του Tom Cruise.Από όσο γνωρίζω πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά μιας ιαπωνικής νουβέλας με τίτλο All you need is kill, του Hiroshi Sakurazaka. Τη θεωρώ ως μια από τις ταινίες που παρακολουθούνται ευχάριστα. Σαφώς και μπορούμε να εντοπίσουμε ομοιότητες με πρόσφατες ταινίες αλλά ... μέχρις εκεί. Εξάλλου είμαι της γνώμης πως ό,τι ταινία και να βγει, από άποψη θεματικής, απλά θα πρόκειται για μια διαφορετική οπτική σε ένα θέμα που ήδη έχει προσεγγιστεί πολλάκις στο παρελθόν.
georgeadams Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Έψαξα και βρήκα και διάβασα το All You Need is Kill. Ως συνήθως, το βιβλίο είναι καλύτερο από την ταινία, κυρίως λόγω των σεναριακών επιλογών για το τέλος της ταινίας.
Plug Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ωραία ταινία, με μπόλικο χιούμορ και καλή δράση. Η τρύπα που λέτε με το στρατηγό που έγκειται, γιατί εγώ δε κατάλαβα κάποια τρύπα
gdriver Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 στο τέλος δεν έχει κάποια σημαντική τρύπα και ούτε ο tom γίνεται στρατηγός. κρατάει το βαθμό που είχε στην αρχή .ταγματάρχης.
Plug Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 στο τέλος δεν έχει κάποια σημαντική τρύπα και ούτε ο tom γίνεται στρατηγός. κρατάει το βαθμό που είχε στην αρχή .ταγματάρχης.Ναι αφού γυρνάει ο χρόνος πίσω. Αν κ πολύ βολικό τέλος.
Swimmer21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Γυρναει ο χρονος πισω οκ αυτο το καταλαβα.. Αλλα ποια ειναι η κατασταση του εχθρου πλεον; θα ξαναπολεμησουν χωρις να εχει ο εχθρος το ωμεγα και αλφα;
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γυρνάει ακόμα πιο πιίσω, ήδη έχει τερματίσει τον πόλεμο, πριν τα περιστατικά του προηγούμενου κύκλου και μετά γνωρίζει εκ νέου την γκόμενα. Πως και γιατί το αφήνει στη κρίση του θεατή. Time travel and clones. Fucking shit up since 1945 Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2014 από Dakonblackblade
star12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Γυρνάει ακόμα πιο πιίσω, ήδη έχει τερματίσει τον πόλεμο, πριν τα περιστατικά του προηγούμενου κύκλου και μετά γνωρίζει εκ νέου την γκόμενα. Πως και γιατί το αφήνει στη κρίση του θεατή. Time travel and clones. Fucking shit up since 1945 μπραβο ρε φιλε μας μαμησες ολη τη ταινια.ευτηχως που την ειδα αλιως θα γυρνουσα το χρονο εγω πισω να σε σταματησω
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ΝΤάξ μωρέ ένα λάθος κάναμε, βάλε και εσύ το quote σε spoiler
georgeadams Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Απλώς, το τέλος παραείναι happy end (δε νομίζω να χρειάζεται spoiler tag γι΄αυτό ) Εντάξει, ταινία φαντρασίας είναι αλλά ακόμα κι αν δεχθούμε τη "λογική" των εξωγήινων, του time Travel και των Alpha-Omega, το να γίνουν στο τέλος όλα μέλι-γάλα, να γυρίσει ο χρόνος πίσω σε τέτοιο βολικό σημείο, με τόσο αναίμακτη νίκη, μου φάνηκε κάπως.
mentoras99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Αν και μου αρεσει η προσεγμενη δραση, αν και μου αρεσει ο cruise πειτε ρε παιδια, μη χασω τις ωρες μου αδικα, το περσινο Oblivion παλι με τον Cruise, πρεπει να ηταν κλασεις ανωτερο. Κανω λαθος;
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Διαβασα το manga adaptation του βιβλιου. Το τελος του ειναι τελειως διαφορετικο απο αυτη της ταινιας, και ειλικρινα δεν βγαζει νοημα. Απο οτι διαβαζω το τελος της ταινιας, ειναι και αυτο παραλογο με σεναριακες τρυπες. μια χαρα νοημα βγαζει το μανγκα και το τελος του. την ταινια δεν την εχω δει ακομα αλλα κατι μου λεει οτι μου ειναι πατατα
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ¨΄Ηταν πολύ καλή ταινία με αδύναμο trailer. Ισάξια και καλύτερη του Oblivion σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα