et13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ψάχνω μια οικονομική - έξυπνη ιδέα για προστασία τοίχου από βελάκια. Γνωρίζει κανείς αν ένα mdf ξύλο κάνει για τη δουλειά; Ευχαριστώ.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς λογικά να βάλεις φελό χοντρό στον τοίχο . Και να τον κόψεις στο σημείο που θες για να βάλεις μέσα το στόχο. Το μέγεθος βέβαια θα είναι ανάλογο του πόσο καλά ξέρεις να πετάς τα βελάκια. Αν δεν ξέρεις πχ μπορεί να αναγκαστείς να ντύσεις όλο το δωμάτιο..lol Λογικά πάντως και το Mdf θα σου κάνει την δουλειά 1
leftermann Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Γιατί mdf;;; Ακριβό είναι. Ακριβότερο τουλάχιστον από νοβοπάν. Εγώ θα έβαζα λεπτό νοβοπάν (νομίζω 8 χιλιοστά είναι το πιό λεπτό) χωρίς επένδυση.
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Εγω θα εβαζα εβαζα αφρολεξ .Δεν ξερω βεβαια αν στο πεταξει το βελακι πισω στην μουρη
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Γιατί ακριβό το mdf? Για μια τόσο μικρή επιφάνεια (που φαντάζομαι δλδ) και με μικρό πάχος, πάνω από 3-4€ δεν θα κάνει. Το θέμα είναι ότι το mdf σπάει εύκολα οπότε αν αστοχείς συχνά θα αρχίσεις να τρίβεται και θα χαλάσει, και θα λερώνει. Καλύτερα να βάλεις κάτι πιο ελαστικό κατά την γνώμη μου
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 To καλυτερο ειναι πραγματι ο φελλος.Αλλα ειναι ψιλοχοντροακριβος
et13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σκέφτομαι μάλλον μία στρώση από φελλό (πχ 2 mm) και από πίσω ένα κομμάτι ξύλου (κάτι λίγο πιο ελαστικό από mdf, novopan όπως είπε ο φίλος από πάνω). Για διαστάσεις 1.2 χ 0.9 (ναι είμαι λίγο άσχετος) φαντάζομαι θα στοιχίσει λιγότερο από 15 ευρώ. Για να βάλεις χοντρή στρώση φελλού θέλεις αρκετά χρήματα, ενώ το αφρολέξ νομίζω θα διαλυθεί σχετικά εύκολα.
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ισιωμα χεριου - καλη προπονηση - γυαλια ..
ca6mio Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Φελιζολ ή χαρτονι απο χαρτοκουτο που θα σου βγει και τζαμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα