4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχως τον Οκτωβριο ειδα ενα κοντινο μου προσωπο σε ασχημη κατασταση αποτελεσμα του τροπου ζωης του. Δεν καπνιζω, πινω ΣΠΑΝΙΑ, γυμναζομαι αλλα ποτε δεν προσεχα ιδιαιτερα την διατροφη μου. Απο τοτε προσπαθω να τα αλλαξω προς το καλυτερο.Δεν εχω φαει ΤΙΠΟΤΑ τηγανητο απο τοτε, εχω περιορισει το κοκκινο κρεας στο ελαχιστο (Χριστουγεννα,Πρωτοχρονια) και τρωω ακομα περισσοτερα βραστα,φρουτα κτλ.Σκοπευω συντομα να περιορισω ακομα περισσοτερο τα γαλακτομικα (το γαλα το κοψα τελειως, λιγο τυρι τρωω ακομα). Καποτε κοροιδευα τετοιες πρακτικες, τωρα μετανιωνω που δεν το χα κανει νωριτερα!Νιωθω περισσοτερη ενεργεια απο ποτε,ανυπομονω ποτε θα κανω την επομενη προπονηση freeletics (ψαξτε το google και youtube αξιζει!!!).Και το κυριοτερο δεν μου λειπει τιποτα.Ναι!Το κρεας ειναι νοστιμο, οι πιτσες το ιδιο.Η ικανοποιηση που νιωθω ομως ΜΗ τρωγοντας καποια φαγητα ειναι μεγαλυτερη. Δεν στερουμε κατι, ισα ισα νιωθω το στομαχι μου να εχει ηρεμησει και να λειτουργει καλυτερα. Ξερω οτι πολλοι μπορει να σκεφτουν οτι ισως να ταν καλη και για την δικια τους υγεια μια τετοια αλλαγη αλλα μεχρι αυριο θα το χουν ξεχασει...Ετσι ειναι...Ετσι θα κανα και γω.Αν δεν εχεις μια τετοια εντονη προσωπικη εμπειρια και γω πιθανοτατα να μην αλλαζα ΤΙΠΟΤΑ. 3
alex_000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 τι έπαθε ο δικός σου που είχε ως αποτέλεσμα να βγάλεις το συμπέρασμα ότι πρέπει να κόψεις το κρέας δηλαδή? 7
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Οτι και να κανεις πρεπει να εχεις και το ανάλογο dna, .....αλλιώς ......μάταια ολα 4
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 άκου φίλε μου και εγώ δεν καπνίζω , τρώω σωστά, γυμνάζομαι και έχω αλλάξει αρκετά πράγματα στη ζωή μου ουσιαστικά καταχρήσεις 0αλλα ξέρεις τι γίνεται ? αυριο μπορεί να μην ειμαι καλά και να παω στο νοσοκομείο και να μου βρουν οτι έχω καρκίνο για παράδειγμα και να πεθάνω με φρικτούς πόνους λίγο καιρό μετά . Τόσοι άλλοι μες τη ρούχλα να συνεχίσουν να ζουν για πολλά χρόνια και εγώ να βρεθώ στο χώμα τόσο άδικα (??).είδες τι έκανα?πρέπει να καταλάβεις πως ότι και αν κάνεις ανα πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς στην χειρότερη κατάσταση αυτό όμως δεν πρέπει να σε αγχώνει και να παρεμβαίνει στη ζωή σου , σημασία έχει να ζήσεις όσο καλύτερα μπορείς , όπως σε ευχαριστεί.καλό ειναι φυσικά να προσέχουμε και να ζούμε υγιεινά αλλα ακόμα και αν διαλέγαμε εναν αποστειρωμένο τρόπο ζωής τίποτα και κανείς δεν μας εξασφαλίζει οτι θα πεθάνουμε απο γερατειά και οτι θα ζήσουμε πολλά χρόνια ακόμα, ότι κάνουμε ειναι μια προσπάθεια για την θετική αύξηση των πιθανοτήτων .εγώ προσωπικά έχω συμφιλιωθεί με την έννοια του θανάτου, δεν φοβάμαι να πεθάνω γιατι ξέρω οτι αργά ή γρήγορα θα γίνει , ούτε με απασχολεί το πότε, θέλω να ζήσω την στιγμή όσο καλύτερα μπορώ και να εξελίξω την ποιότητα ζωής μου όπως εγώ θέλω και αν καταφέρω και κάνω αυτά που θέλω στη ζωή μου έχει καλός , αν δεν καταφέρω τίποτα δεν έχω να χάσω και τίποτα. 11
zynif Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Γιατί το έκοψες το γάλα; Έχω την εντύπωση ότι ο οργανισμός χρειάζεται το ασβέστιο. 4
headbanger Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 να και μετά λένε, παρθένος πήγε. Βρε σαν το μπέρκερ με μπεικον δεν έχει 11
zynif Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Tα αλλαντικά νομίζω είναι χειρότερα από το κρέας. Αν κόψεις και την πίτσα πρέπει να κόψεις και το λευκό ψωμί . Από τα ίδια υλικά που φτιάχνεται η ζύμη της πίτσας φτιάχνεται και το ψωμί.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 νικος προφανως ολοι μπορει να παιθανουν απο οποιαδηποτε ασθενεια. Απλα υιοθετοντας ενα συγκεκριμενο τροπο ζωης ελλατωνεις τις πιθανοητες!!! ζυνιφ το γαλα δεν κανει καλο στον ανθρωπο και δεν σου χρειαζεται!! εχεις αλλες πηγες ασβεστιου με περισσοτερο ασβεστιο και πιο υγιεινες. σακεν κερκυραιος και εγω και χορτοφαγος εδω και μερικους μηνες!! νοιωθω πολυ καλυτερα και δεν μου λειπει τιποτα
margaritagr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πρωτη φορα "ακουσα" οτι το γαλα δε κανει καλο στον ανθρωπο!!!!! 5
Grey Warden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς και δεν κάνει καλό το γάλα. Δεν είδατε τι έπαθε ο άνθρωπος από τότε που εξημέρωσε τις αγελάδες και τα αιγοπρόβατα; Μ' αρέσει όμως που φτάσαμε να περιφρονούμε το κρέας χάρη στο... κρέας! Διαφορετικά θα είχαμε εξαφανιστεί σαν είδος εδώ και πολλές χιλιετίες. Όπως λέει και ένα ρητό: Ζήσε σαν άρρωστος για να πεθάνεις υγιής.
zynif Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Από που προέρχονται άραγε τα μπιφτέκια των Goodys ; Έχει αναρωτηθεί κανένας ; Εγώ πάντως εδώ και μια βδομάδα σταματήσα να παίρνω σνιτσελ από μια πιτσαρία γιατι: Δεν ξέρω σε τι λάδι το τηγανίζουν Δεν ξέρω από που προέρχεται το κρέας Και τρίτον το τύρι που βάζουν στις πίτσες τους το έχουν φυλαμένο σε μια λεκάνη πλυσίματος!!!!! Και τέταρτον τα πιάνουν όλα με τα χέρια τους.
gigisoni Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πρωτη φορα "ακουσα" οτι το γαλα δε κανει καλο στον ανθρωπο!!!!! Το γάλα της αγελάδας η φύση το "έφτιαξε" για να ταίζει η μάνα (αγελάδα) το μοσχάρι. 3
pournaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πρωτη φορα "ακουσα" οτι το γαλα δε κανει καλο στον ανθρωπο!!!!! Κι ομως, στους ενηλικες το αγελαδινο γαλα δεν κανει τοσο καλο οσο νομιζουμε. Η απορροφηση του ασβεστιου απο τον οργανισμο μας ειναι ελαχιστη, και ειδικοτερα οταν παστεριωνεται και τα ενζημα που βοηθουν στην απορροφηση καταστρεφονται. 2
margaritagr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το γάλα της αγελάδας η φύση το "έφτιαξε" για να ταίζει η μάνα (αγελάδα) το μοσχάρι. και?
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το γάλα μονο καλό δεν κανει, αν μου το λεγε κάποιος πριν 2 χρόνια θα γελαγα... Καταρχην είναι παράλογο να πίνουμε κάτι που προοοριζεται για μωρά ζώα.Δεύτερον, το γάλα είναι πλούσιο σε ασβέστιο σε ανόργανη μορφή και ο άνθρωπος μπορεί να αποροφα στοιχεια οργανικά.Αν πινετε γάλα (που μονο αγνό και φρέσκο δεν είναι) για το ασβεστιο φάτε σπανάκι η αμύγδαλα. Το γάλα μονο καλό δεν κανει, αν μου το λεγε κάποιος πριν 2 χρόνια θα γελαγα... Καταρχην είναι παράλογο να πίνουμε κάτι που προοοριζεται για μωρά ζώα.Δεύτερον, το γάλα είναι πλούσιο σε ασβέστιο σε ανόργανη μορφή και ο άνθρωπος μπορεί να αποροφα στοιχεια οργανικά.Αν πινετε γάλα (που μονο αγνό και φρέσκο δεν είναι) για το ασβεστιο φάτε σπανάκι η αμύγδαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα