deesnider Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 deesnider αν φας σκετο κρεας χωρις να του ριξεις τιποτα θα ειναι το ιδιο "ανοστο" με τα χορτα. την ολη γευση την δινουν τα μπαχαρικα,οι σαλτσες κτλ. Λάθος όσο δε πάει άλλο! Σκέτο χοιρινό στα κάρβουνα, ακόμα και χωρίς αλάτι, αγγίζει τον όρο «γευστικός οργασμός». Ποτε δεν προσπαθησα να πεισω καποιον να κανει αυτα που κανω εγω, απλα συζητησω κανω!! δεν θυμαμαι να προσπθησα να πεισω καποιον οποτε προσεχε τι γραφεις Κι εγώ συζήτηση κάνω, δεν είπα πουθενά ότι προσπαθείς να πείσεις για οτιδήποτε και, όσα smileys κι αν ακολουθούν, κάτι μαλακιούλες τού στυλ «πρόσεχε τι γράφεις», στην καλύτερη περίπτωση τις αγνοώ. Θες και smiley, ή το 'πιασες; Μιλάς για απολαύσεις λες και ήρθαμε απο άλλο πλανήτη.λες και δεν έχουμε και Μέις τσακίσει άπειρες ποσοτητες κρέατος. Την απόλαυση μιας πράσινης σαλάτας με ρόκα μαρούλι μαϊντανό άνηθο σελινο σπανακι όλα κομμένα μισή ωρα πριν δεν πρόκειται να μου την δώσει ποτε κανένα κρέας. Είπα εγώ ότι ήρθες από άλλο πλανήτη, ή ότι δεν έχεις φάει κρέας; Εγώ σ' αυτό που ρώτησες απάντησα. Να σού το θυμίσω; Ορίστε: Γιατί πρεπει να τρωμε κρέας?τι είναι αυτό πουβδεν μπορούμε να το βρούμε πουθενά αλλου? Στο υπογραμμισμένο απάντησα. Από 'κει κι έπειτα, αν εσένα σου δίνει μεγαλύτερη απόλαυση η πρασινάδα, γούστο σου και καπέλο σου. Αν σε καλύπτει να τρως σαλάτες ως κυρίως πιάτο, ποιος σ' εμποδίζει να το κάνεις; Όχι εγώ πάντως! Εγώ απλώς απαντώ σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Λάθος όσο δε πάει άλλο! Σκέτο χοιρινό στα κάρβουνα, ακόμα και χωρίς αλάτι, αγγίζει τον όρο «γευστικός οργασμός». οπως μια πολυ ωραια μακαροναδα με μια πολυ καλη σαλτσα! επισης πολυ νοστιμη!! φαγητα υπαρχουν αρκει να εχεις ορεξη να τα ψαξεις!! Και προφανως ο καθενας εχει δικη του αποψη για το τι ειναι γευστικο και τι οχι. Καποιοι πχ δεν μπορουν να φανε αρνι γιατι τους βρωμαει οπως και μενα παλια δεν μαρεσαν τα οσπρια. Κι εγώ συζήτηση κάνω, δεν είπα πουθενά ότι προσπαθείς να πείσεις για οτιδήποτε και, όσα smileys κι αν ακολουθούν, κάτι μαλακιούλες τού στυλ «πρόσεχε τι γράφεις», στην καλύτερη περίπτωση τις αγνοώ. Θες και smiley, ή το 'πιασες; το προσεχε τι γραφεις δεν το ειπα στο στυλ "προσεχε τι γραφεις γιατι θα γινει χαμος" αλλα με την εννοια μην γραφεις πραγματα που δεν εχω πει!! οσο για τα σμαιλις ειναι θεμα συνηθειας και τιποτα παραπανω!! Αν δε σε νοιάζει είναι δικό σου θέμα. Εμάς άσε μας να γουστάρουμε σάρκα όμως! σε αυτη σου την προταση μιλας σαν να προσπαθησα να σου αλλαξω αποψη για το τι θα τρως οποτε το ειπες!!
Grey Warden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Λάθος όσο δε πάει άλλο! Σκέτο χοιρινό στα κάρβουνα, ακόμα και χωρίς αλάτι, αγγίζει τον όρο «γευστικός οργασμός». Κι εγώ συζήτηση κάνω, δεν είπα πουθενά ότι προσπαθείς να πείσεις για οτιδήποτε και, όσα smileys κι αν ακολουθούν, κάτι μαλακιούλες τού στυλ «πρόσεχε τι γράφεις», στην καλύτερη περίπτωση τις αγνοώ. Θες και smiley, ή το 'πιασες; Είπα εγώ ότι ήρθες από άλλο πλανήτη, ή ότι δεν έχεις φάει κρέας; Εγώ σ' αυτό που ρώτησες απάντησα. Να σού το θυμίσω; Ορίστε: Στο υπογραμμισμένο απάντησα. Από 'κει κι έπειτα, αν εσένα σου δίνει μεγαλύτερη απόλαυση η πρασινάδα, γούστο σου και καπέλο σου. Αν σε καλύπτει να τρως σαλάτες ως κυρίως πιάτο, ποιος σ' εμποδίζει να το κάνεις; Όχι εγώ πάντως! Εγώ απλώς απαντώ σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια. Αυτό το παραμύθι οτι το κρέας είναι άνοστο χωρίς τα μπαχαρικά του και τις σάλτσες είναι κλασικό παπαγάλισμα χορτοφάγου που κάπου πρέπει να το έχουν γραμμένο σε χορτοφαγικά forums ή σε videos στο youtube γιατί είναι κοινός τόπος σε κάθε συζήτηση με χορτοφάγο που θα το φέρει ως επιχείρημα. Πρέπει να έχουν σίγουρα λίστες με το τι να γράψετε σε τέτοιες συζητήσεις με τους δολοφόνους που σκοτώνουν τα ζώα κτλ κτλ. Γενικώς το τι κάνει ο καθένας με την διατροφή του δεν αφορά τον άλλο αλλά έχει πλάκα όταν προσπαθούν να γράψουν οτι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και όλοι οι υπόλοιποι ειναι οι πλανεμένοι που τρώνε κρέας αναιρώντας όλόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας από την στιγμή της ύπαρξης της λες και είναι καμια αίρεση ξέρω γω. 5
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το κρέας είναι πεντανοστιμο είτε σκέτο ειτε με μπαχαρικά.άλλο το ενα άλλο το άλλο...
nickarmy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Λάθος όσο δε πάει άλλο! Σκέτο χοιρινό στα κάρβουνα, ακόμα και χωρίς αλάτι, αγγίζει τον όρο «γευστικός οργασμός». πείνασα χαχα , πρέπει να έχεις καλό χασάπη αλλιως μπορεί και να μην τρώγονται με ότι μπαχαρικό και να βάλεις Γούστα είναι αυτά αλλά... 93932.jpg VS salata-prasini.jpg are-you-fucking-kidding-me-clean.png vs 3
king2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ο οργανιμος χρειαζετε τα παντα απο φαγητα αλλα με μετρο.Ουτε να τρως 7 μερες τη βδομαδα κρεας αλλα ουτε και να μην τρως καθολου.Οκ να κοψει καποιος τηγανητα πιτσες γυρους και τα πολλα γλυκα αλλα αν κοψουμε και το κρεας και το γαλα ε μενουν μονο τα χορτα και τα φρουτα.Ωραια απολαυση εε?Πινω μισο λιτρο την ημερα γαλα εδω και πολλα χρονια λογω πρωτεινης και επειδη μου αρεσει πολυ.Λετε να επαθα τιποτα?Το κρεας στη γευση δεν παιζετε.Μια με 2 φορες τη βδομαδα βαλτε το στη διατροφη σας ψητο η βραστο η στα καρβουνα.Οπως και γλυκα το να φατε ενα προφιτερολ στις 2 βδομαδες δεν θα παθετε τιποτα ουτε θα παχυνετε. Σε αυτα που ειμαι καθετος ειναι το τσιγαρο και το πολυ ποτο τα οποια και δεν κανουν πουθενα καλο και ειναι και χαλια δεν προσφερουν τιποτα εκτος απο το να πλουτιζουν οι εξυπνοι που τα φτιαχνουν σε βαρος αυτων που τα χρησιμοποιουν. Τα συμπερασματα ειναι βαλτε και κρεας(οχι γυρους εννοειται) στη διατροφη σας και κανα γλυκο και γαλα.Αλλα με ΜΕΤΡΟ.
deesnider Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 οπως μια πολυ ωραια μακαροναδα με μια πολυ καλη σαλτσα! επισης πολυ νοστιμη!! Εντοπίζεις τη διαφορά, έτσι; Εκτός κι αν απολαμβάνεις ένα πιάτο νερόβραστα, σκέτα μακαρόνια, οπότε πάσο... Καποιοι πχ δεν μπορουν να φανε αρνι γιατι τους βρωμαει Κι εμένα μου βρωμάει το αρνί. Όταν λέω ότι μου βρωμάει, εννοώ ότι μου γυρίζει τ' άντερα, όχι απλώς ότι δεν το προτιμώ. Το Πάσχα με τις σούβλες και τα σχετικά, είμαι ικανός να τη βγάλω μόνο με αυγά. σε αυτη σου την προταση μιλας σαν να προσπαθησα να σου αλλαξω αποψη για το τι θα τρως οποτε το ειπες!! Εσύ το ερμήνευσες έτσι, οπότε...κράτα και καμιά επιφύλαξη! Αν το «εμάς άσε μας να γουστάρουμε» θεωρείς ότι σημαίνει «πιστεύω ότι μας το απαγορεύεις, ή ότι προσπαθείς να μας πείσεις», το ίδιο θα μπορούσα να θεωρήσω κι εγώ για το «πρόσεχε τι γράφεις» και να τού κολλήσω το «γιατί θα γίνει χαμός» (Το οποίο όντως δεν είπες, ούτε και θεώρησα ότι το υπονοείς. Με την προστακτική γενικά είναι που δεν τα πάω καλά...)
Grey Warden Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ο οργανιμος χρειαζετε τα παντα απο φαγητα αλλα με μετρο.Ουτε να τρως 7 μερες τη βδομαδα κρεας αλλα ουτε και να μην τρως καθολου.Οκ να κοψει καποιος τηγανητα πιτσες γυρους και τα πολλα γλυκα αλλα αν κοψουμε και το κρεας και το γαλα ε μενουν μονο τα χορτα και τα φρουτα.Ωραια απολαυση εε?Πινω μισο λιτρο την ημερα γαλα εδω και πολλα χρονια λογω πρωτεινης και επειδη μου αρεσει πολυ.Λετε να επαθα τιποτα?Το κρεας στη γευση δεν παιζετε.Μια με 2 φορες τη βδομαδα βαλτε το στη διατροφη σας ψητο η βραστο η στα καρβουνα.Οπως και γλυκα το να φατε ενα προφιτερολ στις 2 βδομαδες δεν θα παθετε τιποτα ουτε θα παχυνετε. Σε αυτα που ειμαι καθετος ειναι το τσιγαρο και το πολυ ποτο τα οποια και δεν κανουν πουθενα καλο και ειναι και χαλια δεν προσφερουν τιποτα εκτος απο το να πλουτιζουν οι εξυπνοι που τα φτιαχνουν σε βαρος αυτων που τα χρησιμοποιουν. Τα συμπερασματα ειναι βαλτε και κρεας(οχι γυρους εννοειται) στη διατροφη σας και κανα γλυκο και γαλα.Αλλα με ΜΕΤΡΟ. Ξεχνάς μόνο έναν παράγοντα. Αν δεν υπήρχαν τα ζυμαρικά, οι μισοί τουλάχιστον που έγιναν αποκλειστικά χορτοφάγοι από παμφάγοι δεν θα ήταν χορτοφάγοι. 1
deesnider Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 πρέπει να έχεις καλό χασάπη αλλιως μπορεί και να μην τρώγονται με ότι μπαχαρικό και να βάλεις Όντως πρέπει να έχεις καλό χασάπη, αλλά ειδικά το ...ευλογημένο γουρουνάκι, έχει ...διαβολικά νόστιμο κρέας! Πρέπει να το πάρεις από εντελώς βλάκα χασάπη - που το έχει αφήσει κάνα μήνα εκτός ψυγείου ξέρω 'γω κι έχει πιάσει σκουλήκια - για να μην τρώγεται... ...αστοδιάλο! Πάω να βγάλω ένα μπουτάκι που έχω στον καταψύκτη. Αύριο θα γίνει τής π....! 1
leonidas_fs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Κλαιω με τους χορτοφάγους....Με μια λέξη "ΕΛΕΟΣ!!" Πως είναι δυνατόν να πει κάποιος οτι ο άνθρωπος δεν χρειάζεται κρέας;;; Πως;;; Κρέας είναι και το ψαρι!! Ούτε ψάρι πρέπει;; Ο κυνόδωντας ξέρετε τι είναι;;; ( όπως λέει και ο μάστορας..)
noob Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Λάθος όσο δε πάει άλλο! Σκέτο χοιρινό στα κάρβουνα, ακόμα και χωρίς αλάτι, αγγίζει τον όρο «γευστικός οργασμός». Υπό έναν όρο όμως. Να έχεις δίπλα και μια γαβάθα γαλοτύρι. Και τηγανιτές πατάτες.
gigisoni Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Εντοπίζεις τη διαφορά, έτσι; Εκτός κι αν απολαμβάνεις ένα πιάτο νερόβραστα, σκέτα μακαρόνια, οπότε πάσο... Μακαρόνια με κρεμμύδι και λάδι χωρίς τίποτα άλλο, ή μακαρόνια με βούτυρο παρέα με 1-2 φρυγανιές, από τα αγαπημένα μου.
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πως γινεται το συστημα μας οπως διαβαζω να ναι πανομοιοτυπο με των χορτοφαγων, να προοριζομασταν δηλαδη για χορτοφαγία, και παρολαυτα κατι χροοοοονια πισω να κυνηγουσαμε τα ζωα για να τα φαμε (και να παρουμε το δερμα τους). Αντι να κυνηγανε γουρουνια θα μαζευανε μαργαριτες ξερω γω.
CROM271 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ο ανθρωπος ειναι ζωο παμφαγο. Οτιδηποτε παρεκλινει απο αυτο ειναι μη φυσιολογικο. Το κρεας τα ψαρια κλπ ειναι απαραιτητα προκειμενου ενας ανθρωπος να ειναι υγιης. Προφανως η υπερκαταναλωση ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Μην τα μπερδευετε αυτα... Σε οποιοδηποτε σοβαρο γιατρο και να πατε και του πειτε πως θελετε να γινεται χορτοφαγοι θα σας αποτρεψει. Το κρεας δεν το τρωμε απλα γιατι ειναι νοστιμο αλλα γιατι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ προκειμενου να ειμαστε υγιεις. Η χορτοφαγια μπορει να βλαψει σοβαρα την υγεια και οποιος την ακολουθει προφανως δεν ξερει τι του γινεται. Κλεινοντας παραθετω μερικα επιστημονικα αρθρα http://www.karger.com/Article/FullText/152871 http://medwiekurozwoj.pl/articles/2011-3-1-15.html http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23859997 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21353476 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17616346 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21519781 http://www.biomedcentral.com/1471-2431/12/85 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22221769 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22818732 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21872435 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17686206
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα