andreapaog328 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πρωτη φορα "ακουσα" οτι το γαλα δε κανει καλο στον ανθρωπο!!!!! αμα η αγελάδα εχει φαει πανω σε τοξικα ή ραδιενεργά αποβλητα καλή ώρα να σου πω γω μετα...
gigisoni Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 και? Τι και; Το γάλα της αγελάδας προορίζεται να θρέψει μοσχάρι που γεννιέται μερικά κιλά και πρέπει σε λιγότερο από χρόνο να φτάσει αισίως τα 100 και βάλε. Μόνο στο άκουσμα αυτής της πρότασης, σου φαίνεται φυσιολογική τροφή για έναν άνθρωπο; Αν δεν πιστεύεις εμένα και σου φαίνομαι παράλογος, διάβασε τι λέει το harvard http://www.hsph.harvard.edu/news/press-releases/healthy-eating-plate/ http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/healthy-eating-plate-vs-usda-myplate/
Grey Warden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ευτυχώς δηλαδή που δεν μου αρέσει το γάλα σκέτο και δεν το πίνω. Θα πάθαινα μεγάλο κακό. 1
margaritagr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τι και; Το γάλα της αγελάδας προορίζεται να θρέψει μοσχάρι που γεννιέται μερικά κιλά και πρέπει σε λιγότερο από χρόνο να φτάσει αισίως τα 100 και βάλε. Μόνο στο άκουσμα αυτής της πρότασης, σου φαίνεται φυσιολογική τροφή για έναν άνθρωπο; Γιατι υπαρχει καποια τροφη εκει εξω που η φυση την εκανε για τον ανθρωπο? Υπαρχει κατι εκει εξω που φτιαχτηκε αποκλειστικα και μονο για ανθρωπινη καταναλωση? 11
alex_000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι τρώω αρκετά υγιεινά γιατί τρώω ελάχιστες τροφές που έρχονται συσκευασμένες και επεξεργασμένες. Can't go wrong with that. το να κόψει κάποιος το κόκκινο κρέας και το γάλα είναι υπερβολή. 5
Grey Warden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Γιατι υπαρχει καποια τροφη εκει εξω που η φυση την εκανε για τον ανθρωπο? Υπαρχει κατι εκει εξω που φτιαχτηκε αποκλειστικα και μονο για ανθρωπινη καταναλωση? H ιστορία έχει διδάξει οτι πιο επικίνδυνα είναι για τον άνθρωπο τα μήλα. 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αποκλειστικα και μόνο για τον ανρθωπο οχι. Αλλα μη επιβλαβες για τον ανθρωπο ναι. Φρουτα,λαχανικα,ξηροι καρποι κτλ!! το κακο με τους κρεατοφαγους (βαζω και εμενα μεσα γιατι πριν γινω χορτοφαγος ημουν στην ιδια κατασταση με αυτους) ειναι οτι δεν χρειαστηκε ποτε να ψαξουν για τη διατροφη τους και το παιζουν γνωστες χωρις να ξερουν!!
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 νικος προφανως ολοι μπορει να παιθανουν απο οποιαδηποτε ασθενεια. Απλα υιοθετοντας ενα συγκεκριμενο τροπο ζωης ελλατωνεις τις πιθανοητες!!! yeah brah , αυτό έγραψα κ εγώ συμφωνούμε
gigisoni Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Γιατι υπαρχει καποια τροφη εκει εξω που η φυση την εκανε για τον ανθρωπο? Υπαρχει κατι εκει εξω που φτιαχτηκε αποκλειστικα και μονο για ανθρωπινη καταναλωση? Αποκλειστικά και μόνο για τον άνθρωπο είναι το γάλα της γυναίκας. Από την στιγμή όμως που δεν μπορούμε να τσουβαλιάσουμε εκατομμύρια γυναίκες για να τις βυζαίνουμε για να τρώμε οι υπόλοιποι, και επειδή πίσω από τα τυροκομικά υπάρχει βιομηχανία αξίας δισεκατομμυρίων, βγήκαν οι διάφοροι αστικοί μύθοι σε σχέση με το γάλα. Διάβασε μερικές έρευνες επιστημονικές, δεν κάνει κακό. Αντιθέτως. Και όχι, τυροκομικά τρώω. Αλλά από την άλλη καπνίζω κιόλας...
Grey Warden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αποκλειστικα και μόνο για τον ανρθωπο οχι. Αλλα μη επιβλαβες για τον ανθρωπο ναι. Φρουτα,λαχανικα,ξηροι καρποι κτλ!! το κακο με τους κρεατοφαγους (βαζω και εμενα μεσα γιατι πριν γινω χορτοφαγος ημουν στην ιδια κατασταση με αυτους) ειναι οτι δεν χρειαστηκε ποτε να ψαξουν για τη διατροφη τους και το παιζουν γνωστες χωρις να ξερουν!! Εγώ λοιπόν που δεν ξέρω συνεχίζω και απολαμβάνω παϊδάκια. Δεν το παίζει κανείς γνώστης νομίζω. Σίγουρα σε όλα χρειάζεται μέτρο. Όλα τα υπόλοιπα εντάσσονται σε αδιευκρίνιστη κατηγορία eating disorder.
alex_000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αποκλειστικα και μόνο για τον ανρθωπο οχι. Αλλα μη επιβλαβες για τον ανθρωπο ναι. Φρουτα,λαχανικα,ξηροι καρποι κτλ!! το κακο με τους κρεατοφαγους (βαζω και εμενα μεσα γιατι πριν γινω χορτοφαγος ημουν στην ιδια κατασταση με αυτους) ειναι οτι δεν χρειαστηκε ποτε να ψαξουν για τη διατροφη τους και το παιζουν γνωστες χωρις να ξερουν!! για διαφώτισε μας με ποια λογική πρέπει να πάμε ενάντια στην φύση μας, η οποία btw είναι έτσι λόγω του evolution? Είναι σαν να λες την φάλαινα να σταματήσει να τρώει πλανκτον γιατί δεν "το έχει ψάξει" 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 οι χορτοφαγοι δηλαδη μπαινουν στην κατηγορια eating disorder? το υφος μερικων δειχνει οτι και καλα το να μην τρως κρεας δεν κανει καλο κατι το οποιο ειναι μεγα λαθος.. και εγω το εχω ξανα πει σε αλλα ποστ και σε συζητησεις γενικα αν μου βρει καποιος τι δεν μπορω να παρω απο μια χορτοφαγικη διατροφη που μου το δινει το κρεας τοτε θα σταματησω να ειμαι χορτοφαγος (για την ακριβεια ειμαι γαλακτο-αυγο-χορτοφαγος γαλακτοκομικα ακουμπαω μονο γιαουρτι και κοτατζ)
Lucifer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 A study demonstrated that men who drink a large amount of milk and consume dairy products were at a slightly increased risk of developing Parkinson's disease; the effect for women was smaller.[97] The reason behind this is not fully understood, and it also remains unclear why there is less of a risk for women.[97][98] Several sources suggest a correlation between high calcium intake (2000 mg per day, or twice the US recommended daily allowance, equivalent to six or more glasses of milk per day) and prostate cancer.[99] A large study specifically implicates dairy, i.e. low-fat milk and other dairy to which vitamin A palmitate has been added.[100][101]A review published by the World Cancer Research Fund and the American Institute for Cancer Research states that at least eleven human population studies have linked excessive dairy product consumption and prostate cancer.[102][103]Medical studies also have shown a possible link between milk consumption and the exacerbation of diseases such as Crohn's disease,[104] Hirschsprung's disease–mimicking symptoms in babies with existing cow's milk allergies,[105] and the aggravation of Behçet's disease.[106] Με μέτρο, σχεδόν ό,τι χωνεύεται, καλό κάνει. 6
alex_000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 οι χορτοφαγοι δηλαδη μπαινουν στην κατηγορια eating disorder? το υφος μερικων δειχνει οτι και καλα το να μην τρως κρεας δεν κανει καλο κατι το οποιο ειναι μεγα λαθος.. και εγω το εχω ξανα πει σε αλλα ποστ και σε συζητησεις γενικα αν μου βρει καποιος τι δεν μπορω να παρω απο μια χορτοφαγικη διατροφη που μου το δινει το κρεας τοτε θα σταματησω να ειμαι χορτοφαγος (για την ακριβεια ειμαι γαλακτο-αυγο-χορτοφαγος γαλακτοκομικα ακουμπαω μονο γιαουρτι και κοτατζ) Απο πού έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ? ΄Δεν λέω ότι χορτοφαγία είναι eating disorder ούτε αναφέρομαι στην χορτοφαγία, ούτε με απασχολεί αν μπορείς να πάρεις τα πάντα από τα χόρτα η όχι. Γιατί δεν πρέπει να τρώω κρέας ρώτησα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα