Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το αβγό για να γεννηθεί πουλάκι, εσύ γιατί το τρως;

Και ποιος σου είπε ότι είναι καλό να τρως πολλά αυγά;

Τι αποφεύγει πρωτα απ'όλα αυτός που έχει ανεβασμένη χοληστερίνη;

Και από την άλλη, το αυγό το έχει προορίσει η φύση να το φάει το αρπακτικό αντί να γεννηθεί το πουλάκι.

Δεν θα δεις όμως ελαφίνα να θηλάζει λιονταράκι. Ούτε λέαινα ελαφάκι, ή οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός ζώων.

Αν τύχει και δεις ποτέ (συνήθως σε περιπτώσεις αιχμαλωσίας και συμβιώσεις) σπάνια περίπτωση, όχι ο κανόνας.

Δημοσ.

Μακαρόνια με κρεμμύδι και λάδι χωρίς τίποτα άλλο, ή μακαρόνια με βούτυρο παρέα με 1-2 φρυγανιές, από τα αγαπημένα μου.

Δε διαφωνώ ούτε ελάχιστα. Το κρεμμύδι και το λάδι που λες π.χ., αρκούν για να κάνουν πολύ νόστιμο ένα πιάτο μακαρόνια (μόνο με βούτυρο, για να πω την αλήθεια, δεν έχω δοκιμάσει, αλλά τώρα που το σκέφτομαι...γιατί όχι; )

Εκείνα τα παλαβά όμως που έβλεπα πριν, περί του ότι το κρέας είναι ..άγευστο(!) και όλη τη νοστιμιά τού τη δίνουν τα μπαχαρικά και τα καρυκεύματα, μού χτύπησαν νεύρο! Από τη μία «το κρέας χωρίς καρυκεύματα είναι γευστικά για πέταμα» κι από την άλλη, όταν λέω ότι το χοιρινό θεωρώ ότι γευστικά γ... και δέρνει ακόμα και σκέτο, ψητό στη σχάρα, μου  αντιπαραθέτει... «μια πολύ ωραία μακαρονάδα, με μια πολύ καλή σάλτσα!» Ε, τρελαίνεσαι μετά ή όχι;

Υπό έναν όρο όμως. Να έχεις δίπλα και μια γαβάθα γαλοτύρι. Και τηγανιτές πατάτες.

Ακόμα καλύτερα έτσι, αλλά δεν το θεωρώ «όρο». Σαφώς η απόλαυση είναι μεγαλύτερη με τα διάφορα συνοδευτικά, αλλά αν δεν έχεις, μια χαρά τρώγεται και σκέτο. Ειδικά το γουρούνι!

• Like 1
Δημοσ.

Αετό φιλε,είσαι άσχετος και μεν προσβαλεις μονο καο μονο που μοιυ λες για mlm...

Σέρλοκ κάνε μια αναζήτηση στο Google για freeletics MLM

Δεν ειπα οτι ειμαι σχετικος, αλλα μην σε ξεγελουν τα λιγοτερα μυνηματα στο ιστορικο μου σαν νεο μελος. Δεν προσβαλα εσενα, αλλα την εν λογω προπονηση. Και επισης δεν μας ειπες τι ακριβως επαθε το κοντινο σου προσωπο και ανοιξες ολοκληρο θεμα, το οποιο παρεκτραπηκε στη συζητηση και αρχισαν ολοι οι χορτοφαγοι να ερχονται σε αντιδικια με τους παμφαγους.. :P

Διαφήμιση?το ψαξες?τι συμφέρον μπορεί να εχω???με την λογική σου οποίος προτείνει ενα κινητό η μια σειρα κανει διαφήμιση?

Το εψαξα ναι, εξαιτιας σου!. Και να το συμπερασμα σε ελληνικη γνωστη σελιδα..

Καθαρή MLM πυραμιδα....

http://www.bodybuilding.gr/forum/showthread.php?27658-Freeletics-%CE%94%CE%BF%CF%85%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9

"αναφέρουν ότι είναι δύσκολες οι ασκήσεις, ξεραίνονται οι μύες και νιώθεις αδύναμος. Επίσης όλα αυτά θα περάσουν μετά τις πρώτες 10(?) εβδομάδες. Το βασικό πρόγραμμα(Aphrodite) των πρώτων 5 εβδομάδων το παίρνεις δωρεάν με το να εγγραφείς στο newsletter της σελίδας. Τα υπόλοιπα προγράμματα τα αγοράζεις."

Σεσχεση με το πρωτο σου ποστ, που γραφεις για καλη υγεια κτλ, και σε σχεση με το "αποτελεσμα" που μου εβγαλε η google, φαινεται καθαρα, οτι αποτελει μια ακομη λυση αδυνατισματος και συσφιξης, ΑΚΡΩΣ ανθυειγηνη(δεν θυμαμαι πως γραφεται), και την οποια προπονηση,, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να την μαθεις, στο τελος!...........................

Δεν ξερω αν ειναι πολυεπειπεδο μαρκετιγκ, καθως δεν ξερω με ποιον τροπο θα κερδιζες εσυ κατι, για να την αναφερεις μεσα σε ενα φορουμ. Αλλα οπως και να εχει, μοιαζει απατη..

Καλο?..

Δημοσ.

Δε διαφωνώ ούτε ελάχιστα. Το κρεμμύδι και το λάδι που λες π.χ., αρκούν για να κάνουν πολύ νόστιμο ένα πιάτο μακαρόνια (μόνο με βούτυρο, για να πω την αλήθεια, δεν έχω δοκιμάσει, αλλά τώρα που το σκέφτομαι...γιατί όχι; )

Εκείνα τα παλαβά όμως που έβλεπα πριν, περί του ότι το κρέας είναι ..άγευστο(!) και όλη τη νοστιμιά τού τη δίνουν τα μπαχαρικά και τα καρυκεύματα, μού χτύπησαν νεύρο! Από τη μία «το κρέας χωρίς καρυκεύματα είναι γευστικά για πέταμα» κι από την άλλη, όταν λέω ότι το χοιρινό θεωρώ ότι γευστικά γ... και δέρνει ακόμα και σκέτο, ψητό στη σχάρα, μου  αντιπαραθέτει... «μια πολύ ωραία μακαρονάδα, με μια πολύ καλή σάλτσα!» Ε, τρελαίνεσαι μετά ή όχι;

Ε καλά, υπερβολές.

Κι εγώ τρελαίνομαι για πράσινες σαλάτες, αλλά θα στην πετάξω στα μούτρα αν απλά πλύνεις τα λαχανικά και μου τα σερβίρεις.

Αν δεν προσθέσεις το λάδι, το λεμόνι και το αλάτι, σόρι, δεν είμαι κατσίκα να τα φάω.

• Like 3
Δημοσ.

Καθαρή MLM πυραμιδα....

http://www.bodybuilding.gr/forum/showthread.php?27658-Freeletics-Δουελεύει

"αναφέρουν ότι είναι δύσκολες οι ασκήσεις, ξεραίνονται οι μύες και νιώθεις αδύναμος. Επίσης όλα αυτά θα περάσουν μετά τις πρώτες 10(?) εβδομάδες. Το βασικό πρόγραμμα(Aphrodite) των πρώτων 5 εβδομάδων το παίρνεις δωρεάν με το να εγγραφείς στο newsletter της σελίδας. Τα υπόλοιπα προγράμματα τα αγοράζεις."

Σεσχεση με το πρωτο σου ποστ, που γραφεις για καλη υγεια κτλ, και σε σχεση με το "αποτελεσμα" που μου εβγαλε η google, φαινεται καθαρα, οτι αποτελει μια ακομη λυση αδυνατισματος και συσφιξης, ΑΚΡΩΣ ανθυειγηνη(δεν θυμαμαι πως γραφεται), και την οποια προπονηση,, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να την μαθεις, στο τελος!...........................

Δεν ξερω αν ειναι πολυεπειπεδο μαρκετιγκ, καθως δεν ξερω με ποιον τροπο θα κερδιζες εσυ κατι, για να την αναφερεις μεσα σε ενα φορουμ. Αλλα οπως και να εχει, μοιαζει απατη..

Καθαρή MLM πυραμιδα....

Καθαρή MLM πυραμιδα....

Με επιασες.να κλειδωθεί το τοπίκ, θέλω να βγάλω λεφτά απο τα μέλη του φορουμ.

Δημοσ.

Ε καλά, υπερβολές.

Κι εγώ τρελαίνομαι για πράσινες σαλάτες, αλλά θα στην πετάξω στα μούτρα αν απλά πλύνεις τα λαχανικά και μου τα σερβίρεις.

Αν δεν προσθέσεις το λάδι, το λεμόνι και το αλάτι, σόρι, δεν είμαι κατσίκα να τα φάω.

Ναι ρε 'συ, δε διαφωνώ! Ούτε εγώ γουστάρω να φάω ένα σκέτο κομμάτι κρέας. Δεν θα το απολαύσω, όσο θα το απολάμβανα μαζί με τα σχετικά μπινελίκια. Απλώς είπα ότι ακόμα και σκέτο, το θεωρώ νόστιμο. Ότι, με άλλα λόγια, δε θα με χαλάσει να το φάω, επειδή δεν έχω τα σχετικά συνοδευτικά σε κάποια φάση. Αντίθετα, την τελείως σκέτη πράσινη σαλάτα που λες, ή τα μακαρόνια χωρίς ούτε λάδι, ούτε βούτυρο, ούτε τίποτα, θα τα φάω μόνο αν είμαι στο στάδιο «ή τρώω, ή ψοφάω από ασιτία»... 

Δημοσ.

Τα εχουμε βιασει ολα σε αυτον τον πλανητη , πλεον δεν μπορεις να εμπιστευτεις ουτε το κρεας, ουτε τα χορταρικα, ουτε το νερο και τον αερα ειδικα στην Ελλαδα που υπαρχουν ακομα καταλοιπα απο το Τσερνομπιλ .

Δημοσ.

Ρε παιδια κανενα αρθρο επιστημονικο πως η σωστη και με μετρο καταναλωση κρεατος βλαπτει την υγιεια θα μας βαλει κανενας τελικα?

Αυτο δεν ειναι το ρεζουμε της υποθεσης? Γινομαι ''κατσικα'' γιατι ακομα και η παραμικρη καταναλωση κρεατος βλαπτει.

Εγω εβαλα καποιες ερευνες πως η αποκλειστικη χορτοφαγια βλαπτει την υγιεια.

Καποιο σοβαρο και επιστημονικα τεκμηριωμενο επιχειρημα απο την αλλη πλευρα υπαρχει τελικα ή να ειχαμε να λεγαμε?

Βρε ψαξτε το λιγο και μην διαβαζετε αρλουμπες και καταστρεφεται την υγιεια σας (το γεγονος οτι στερειστε μια απο τις απολαυσεις της ζωης το αφηνω στην απεξω...)

Δημοσ.

Οι νεοφωτιστοι ειναι παντα οι πιο φανατικοι και απολυτοι.

Εχετε δει την υστερια αυτων που εκοψαν πχ. προσφατα το τσιγαρο?

• Like 1
Δημοσ.

Το ειδα τωρα ναι. Αυτο βασικα ειναι κατι που ποτε κανενας χορτοφαγος δε μου χει απαντησει. Ειχαμε τις προαλλες μια κουβεντα σε αλλο φορουμ, με αρκετα εντονο υφος απο τον πλευρα των χορτοφαγων, για τα ζωα που σκοτωνονται, το καρκινο που προκαλλει το κρεας, τη κατασκευη μας που παραπεμπει πιο πολυ σε χορτοφαγο.. Οταν λοιπον αυτοι οι ανθρωποι επεμεναν οτι και μεσω της αυστηρα χορτοφαγικης διατροφης μπορει να σαι 100% οκ στην υγεια σου , εγω ζητησα αυτα τα στοιχεια. Αλλα ηταν το μονο μου ποστ που εμεινε αναπαντητο.

To οτι το κρέας προκαλεί καρκίνο είναι από τα πιο αστεία που μπορούν να ειπωθούν καθώς δεν μπορεί να αποδειχτεί. Οτι η υπερκατάναλωση κρέατος και η ανθυγιεινή διατροφή σε σταθερή βάση μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα σε καρδιά και αρτηρίες είναι πιθανό. Φαντάζομαι οι συγκεκριμένοι χορτοφάγοι το έγραψαν αυτό που λες χρησιμοποιώντας σήματα καπνού χωρίς να χρησιμοποιούν pc ή κινητό που συνδέεται με το ίντερνετ του ρουτερ τους και μένουν ακίνητοι σε ένα άδειο δωμάτιο περιμένοντας να πεθάνουν από φυσικά αίτια.

Δημοσ.

Η όλη ιδέα της χορτοφαγίας θα ήταν ανεκτή, αν η πλειοψηφία των χορτοφάγων δεν ήταν τόσο πεοπρήχτες. Πλέον μένω εξωτερικό, που η φάρα των χορτοφάγων αριθμεί πολλά μέλη, τα οποία σε διάφορα international dinner και παρεμφερείς εκδηλώσεις αναγκάζουν τους υπόλοιπους να στερηθούν το κρέας επειδή αυτοί δεν θέλουν να φαν. Απο τα πιο εκνευριστικά πράγματα.

Επίσης, έχω σκεφτεί σοβαρά να ξεκινήσω κι εγω κάτι αντίστοιχο, να μην τρωω καθόλου λαχανικά. Meaterian. Και η φάση θα είναι, πως ενω εχω δει πολλούς χορτοφάγους να χρησιμοποιούν υποκατάστατα για το κρέας (σόγια κ.λ.π), εγω δεν θα έχω υποκατάστατα. Δεν τρώω μπρόκολο και πάει και τελείωσε. Ούτε ζωγραφιστό.

In other news, μετά την χορτοφαγία, τους βίγκαν και το κερλινγκ αρχιζω να πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει φτάσει σε κορεσμό, δεν εχει με τι να ασχοληθεί και ασχολείται με τις μικροβλακείες της ζωής.

Ξερετε πως μπορούμε να καταλάβουμε αν κάποιος ειναι χορτοφάγος ε?

Μας το λέει.

• Like 6
Δημοσ.

εγώ πάντως σε ένα φόρουμ πλέον δεν μπαίνω στην διαδικασια να ασχοληθω με τους βετζετεριαν και τους λινουξαδες γιατι είναι και οι 2 πρηχτες με τον ελιτισμό τους και την γαματιλα τους και έχω βρει την υγεία μου.Το θέμα των βετζετεριαν είναι ότι νομίζουν ότι έκαναν κάτι σούπερ φοβερό που έκοψαν το κρέας και το βλεπουν ότι οι αλλοι πρέπει να τους δινουν και μπράβο ενώ πρέπει να πάρεις την μπάρμπεκιου σως και την μπριζόλα να μάθουν να τρώνε σωστά.Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους ο καθένας στο φαΐ του όπως και στο κρεβάτι του κάνει ότι γουσταρει αλλα όταν πρήζει, και σε κοιτάει λες και χτυπάς πρέζα είναι πολύ Ενοχλητικό και όχι τα λαχανικά και τα φαγητά χωρίς κρέας είναι γυναικα χωρίς γοητεία..Η πλάκα είναι ότι και αυτοι έχουν πέσει θύματα ενός μάρκετινγκ που στο εξωτερικό κάποιοι βγαζουν πολύ χρημα απο βετζετεριαν έχετε δει τιμές σε εστιατόρια στην Αμερική απο βετζι εστιατόρια? Μέχρι και τα σάπια γυραδικα εδώ έχουν προσθέσει στο μενού τους βετζετεριαν...σορρυ που εγινα αντικοινωνικός αλλα ζώντας χρόνια έξω το μόνο που έχω να πω για τους βετζετεριαν είναι ότι είναι ενοχλητικοί σε πολλά σημεία όπως το ποσα ζώα σφάζονται για την απόλαυση μου και λοιπά και πάντα τους απανταω τι κανεις εσύ φίλε χορτοφαγε για τα mcdonalds που σφάζουν απειρα ζώα μερα νύχτα για να ταΐσουν όπως και φάρμες και λοιπά... Αν αυριο γινόμασταν όλοι χορτοφάγοι δεν θα είχε μείνει πράσινο ούτε και τα ζώα να βοσκήσουν οπότε θα γυρναγαμε στο ένστικτο που είναι το κρέας... Α επίσης δεν υπάρχει χειρότερη χιλοπιτα να φας απο γκομενα γιατι δεν είσαι βετζετεριαν αυτο με ξεπερναει

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...