gatokoritso Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 εε θες θες.μην τσιγκουνευεσαι!ριξε το χρημα.
Tony_Stark_21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σε παγοποιειο θα βρεις , εσυ δεν εισαι που ηθελες να φτιαξεις ομοιωμα της κοπελας σου απο κερι ; Οχι. Φτιάξε Υγρό Πυρ μεγάλε. 100% επιτυχία! Φιλε ειναι επικινδυνο
mathsrule Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Φιλε ειναι επικινδυνο Δεν έπιασες το βαθύτερο νόημα. Insomnia's inside joke.... 2
Tony_Stark_21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν έπιασες το βαθύτερο νόημα. Insomnia's inside joke.... Προφανώς αυτό που ήθελε ο φίλος δεν είναι ρεαλιστικό. Εγώ είμαι άλλη περίπτωση
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς αυτό που ήθελε ο φίλος δεν είναι ρεαλιστικό. Εγώ είμαι άλλη περίπτωση Άλλη αλλά περίπτωση 3
4saken Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ποιος Αγιος Βαλεντίνος???δεύτερη σεζόν house of cards στο netflix. 4
andreapaog328 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Τι υγρο πυρ βρε συ; Να την εντυπωσιασω θελω οχι να την καψω ζωντανη Ευκολα οχι, αλλα αυτο ειναι το νοημα. Να κανω κατι που θα μετραει Ε γτ με παγο θα ειναι και συμβολικο Που πουλάνε; και ο άλλος να την εντυπωσιάσει ήθελε
DrLo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ε καλά δεν είπα θα φτιαξω και πανομοιοτυπο. Αλλα να της μοιαζει λιγο Λοιπόν, άκου ... Ψάχνεις στο youtube για παλιά επισόδεια του Art-Attack, πιάνεις την γκόμενα και την αλοίφεις με φημερίδες και τη μαγική PVA Glue Αν ζήσει και έχεις για όρεξη για παρακάτω (μετά το άλοιμα της γκόμενας) φτιάχνεις διαιρούμενο καλούπι χύτευσης (βοηθά να έχει περάσει Καεργασίες ΙΙ του Μανωλάκου), το γεμίζεις νερό και το βάζεις στο καταψύκτη ... έτοιμο Εναλλακτικά παρακολουθείς όλα τα επισόδεια του Mythbusters και το φτιάχνεις από διάφανο βαλιστικό ζελέ. 4
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Να παρακαλέσω μόνο σοβαρές απαντήσεις ούτως ώστε να μην κλειδωθεί και να μπορέσω να βοηθηθώ. πήγαινε μια βόλτα απο τα παλιότερα θέματα μου , διάβασε μερικά και φτιάξε ξανά το θέμα σου u doin it wrong brah
Tony_Stark_21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 πήγαινε μια βόλτα απο τα παλιότερα θέματα μου , διάβασε μερικά και φτιάξε ξανά το θέμα σου u doin it wrong brah τι θελεις ν πεις ποιητη;;;
Tony_Stark_21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Στα 20 βλακώδη τόπικ μόνιμο μπαν δεν καταλαβαινω τι θες ν πεις. ειμαι στην ενοτητα μπλα μπλα, εχω ενα προβλημα και ζηταω προτασεις. θα ορισεις εσυ τι ειναι βλακωδες και τι οχι;
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ζητας λυσεις σε προβληματα που δεν εχεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα