Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ολοκληρωμενο με την εννοια οτι το καθενα ειναι εξατομικευμενο.

25 ευρω κανει για 4 μηνες.Αξιζει τα λεφτα του.Μπαινω στην 3η εβδομαδα.

Δημοσ.

Γιατι δεν δοκιμάζεις βιντεακια που υπάρχουν δωρεάν στο youtube; Άμα κάνεις μια αναζήτηση γράφωντας "HIIT Workout" θα σου βγάλει πάρα πολλά. Κάνε 4-5 φορές την εβδομάδα τις ασκήσεις, μαζί με μια σωστή διατροφή και θα δεις αποτελέσματα.

Ενδεικτικά:

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπαρχει ολοκληρωμενο με την εννοια οτι το καθενα ειναι εξατομικευμενο.

25 ευρω κανει για 4 μηνες.Αξιζει τα λεφτα του.Μπαινω στην 3η εβδομαδα.

γεια σ κ σ ευχαριστω...ξερεις απο που μπορω να το παρω ?

Δημοσ.

ανεβασαν τιμη 40 ευρο το 4 μηνο.αν ηταν 25 το ψηνα να δοκιμασω αν σκευτει κανεις οτι χρειαζεσε 150 για 4 μηνες γυμναστηριο

Δημοσ.

το προγραμμα ειναι ενα και συγκεκριμενο χωρις παραλλαγες ?? η επικονωνεις μαζι τους και σου βγαζουν ενα ειδικο προγρμ. για εσενα κ μονο ??

Δημοσ.

Δεν την ανεβασαν.Λαθος μου, εγω το πηρα 25 ευρω, ηταν προσφορα για τις πρωτες μερες του 2014.

O κωδικος ηταν getfitfor2014 δεν νομιζω να λειτουργει πλεον.

Μακραν η πιο κουραστικη και ταυτοχρονα εθιστικη γυμναστικη που εχω κανει...

Δημοσ.

Αν και ειναι νωρις νομιζω πως ναι...Καταρχην εδω και τρεις βδομαδες υπαρχει κατι πιασμενο... B)

Νιωθω πιο σφιχτος και βλεπω διαφορα στους κοιλιακους...

το προγραμμα ειναι ενα και συγκεκριμενο χωρις παραλλαγες ?? η επικονωνεις μαζι τους και σου βγαζουν ενα ειδικο προγρμ. για εσενα κ μονο ??

Εχει παραλλαγες, το βγαζουν αυτοι με βαση τους χρονους και τα sessions που κανεις.Τι να σου πω μπορει και να ναι και μουφα και να ναι random...

Δημοσ.

να ρωτησω ακομα.μου εχει 4 available workouts.κανω ενα απο τα 4 η και τα 4 κυκλικα,για ποσο χρονικο διαστημα? επισης ζεσταμα πριν ξεκινησω κανω μονος μου?

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σας χαλάσω το thread , παιδιά είναι αμαρτία να πληρώσετε για το οποιοδήποτε "μαγικό" bodyweight πρόγραμμα όταν υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες κανάλια και βίντεο στο youtube. 

Οι ασκήσεις ρε παιδιά οι ίδιες είναι.. οι βασικές είναι που δουλεύουν δεν είναι πολύπλοκο το πράγμα.. 

• Like 5
Δημοσ.

εε αλλιως ειναι υποτειθεται να εχεις ενα προγραμμα καθε βδομαδα και να σου λενε ακριβως τι να κανεις, αν και μουφα μυριζομαι , το θεμα ειναι ψυχολογικο...

Δημοσ.

Aπλα σε κραταει σε πειθαρχια και μπορεις να αποθηκευεις τα αποτελεσματα σου online...

αν μπορεις εσυ που το εχεις ξεκινησει να μου απαντησεις 2 πραγματακια που ρωτησα πανω θα ημουν ευγνωμων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...