brucel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 χαιρεται...μπορει καποιος να μου στειλει ενα ολοκληρωμενο προγραμμα freeletics ??
4saken Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπαρχει ολοκληρωμενο με την εννοια οτι το καθενα ειναι εξατομικευμενο. 25 ευρω κανει για 4 μηνες.Αξιζει τα λεφτα του.Μπαινω στην 3η εβδομαδα.
thomasG4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Γιατι δεν δοκιμάζεις βιντεακια που υπάρχουν δωρεάν στο youtube; Άμα κάνεις μια αναζήτηση γράφωντας "HIIT Workout" θα σου βγάλει πάρα πολλά. Κάνε 4-5 φορές την εβδομάδα τις ασκήσεις, μαζί με μια σωστή διατροφή και θα δεις αποτελέσματα. Ενδεικτικά: 3
brucel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπαρχει ολοκληρωμενο με την εννοια οτι το καθενα ειναι εξατομικευμενο. 25 ευρω κανει για 4 μηνες.Αξιζει τα λεφτα του.Μπαινω στην 3η εβδομαδα. γεια σ κ σ ευχαριστω...ξερεις απο που μπορω να το παρω ?
4saken Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κανε login στο freeletics.com και δες που λεει get coach.Αγορα με πιστωτικη και (νομιζω) paypal.
tsakitsan95 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 ανεβασαν τιμη 40 ευρο το 4 μηνο.αν ηταν 25 το ψηνα να δοκιμασω αν σκευτει κανεις οτι χρειαζεσε 150 για 4 μηνες γυμναστηριο
brucel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 το προγραμμα ειναι ενα και συγκεκριμενο χωρις παραλλαγες ?? η επικονωνεις μαζι τους και σου βγαζουν ενα ειδικο προγρμ. για εσενα κ μονο ??
4saken Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν την ανεβασαν.Λαθος μου, εγω το πηρα 25 ευρω, ηταν προσφορα για τις πρωτες μερες του 2014. O κωδικος ηταν getfitfor2014 δεν νομιζω να λειτουργει πλεον. Μακραν η πιο κουραστικη και ταυτοχρονα εθιστικη γυμναστικη που εχω κανει...
4saken Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αν και ειναι νωρις νομιζω πως ναι...Καταρχην εδω και τρεις βδομαδες υπαρχει κατι πιασμενο... Νιωθω πιο σφιχτος και βλεπω διαφορα στους κοιλιακους... το προγραμμα ειναι ενα και συγκεκριμενο χωρις παραλλαγες ?? η επικονωνεις μαζι τους και σου βγαζουν ενα ειδικο προγρμ. για εσενα κ μονο ?? Εχει παραλλαγες, το βγαζουν αυτοι με βαση τους χρονους και τα sessions που κανεις.Τι να σου πω μπορει και να ναι και μουφα και να ναι random...
tsakitsan95 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 να ρωτησω ακομα.μου εχει 4 available workouts.κανω ενα απο τα 4 η και τα 4 κυκλικα,για ποσο χρονικο διαστημα? επισης ζεσταμα πριν ξεκινησω κανω μονος μου?
alex_000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Χωρίς να θέλω να σας χαλάσω το thread , παιδιά είναι αμαρτία να πληρώσετε για το οποιοδήποτε "μαγικό" bodyweight πρόγραμμα όταν υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες κανάλια και βίντεο στο youtube. Οι ασκήσεις ρε παιδιά οι ίδιες είναι.. οι βασικές είναι που δουλεύουν δεν είναι πολύπλοκο το πράγμα.. 5
tsakitsan95 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 εε αλλιως ειναι υποτειθεται να εχεις ενα προγραμμα καθε βδομαδα και να σου λενε ακριβως τι να κανεις, αν και μουφα μυριζομαι , το θεμα ειναι ψυχολογικο...
4saken Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Aπλα σε κραταει σε πειθαρχια και μπορεις να αποθηκευεις τα αποτελεσματα σου online...
tsakitsan95 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Aπλα σε κραταει σε πειθαρχια και μπορεις να αποθηκευεις τα αποτελεσματα σου online... αν μπορεις εσυ που το εχεις ξεκινησει να μου απαντησεις 2 πραγματακια που ρωτησα πανω θα ημουν ευγνωμων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα