tsakitsan95 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 πωπω προκληση μεγαλη το artemis! καλη επιτυχια! εγω σημερα εκανα dione μολις τωρα τελειωσα με χρονο *38:02 απο *46:39!μια χαρα κομπλε δεν το περιμενα... αυριο με βλεπω να κανω λιγο χερια http://www.youtube.com/user/HugoRiveraFitness?feature=watch απο αυτον.θα το καθιερωσω απο δω και περα 2 φορες την βδομαδα λιγο αλτηρακια. 1
4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Θα σου προτεινα 2 φορες την εβδομαδα να κανεις μερικα max (2-3 καθε μερα) θα σε βοηθησει στα αλλα προγραμματα. Και μην ξεχνας και τα ρεπο! 1
tsakitsan95 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ναι εννοειται χρειαζονται και αυτα! Διαφορα στο σωμα σου βλεπεις τιποτα?
4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ναι...το πρωτο που προσεξα ηταν οτι έχασα στους πλαγιους κοιλιακους ενω σήμερα που έκανα προθερμανση είδα στον καθρεφτη να αχνοφαινονται κοιλιακοι!σίγουρα μεγαλο ρολο παιζει και διατροφή.όπως και να χει θαμαι σε καλυτερη κατασταση απο οτι 15 βδομάδες πριν!
tsakitsan95 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 εγω οσο και να προσπαθω ρε γαμωτο με τη διατροφη το γαμαω... ολο σκευτομαι οτι πρεπει να κρατηθω αλλα καθε μερα που το λεω ολο και καλυτερο φαγητο εχουμε σπιτι...
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το φαγητό στο σπίτι δεν είναι πρόβλημα. . Το πρώτο σου βήμα είναι 1)κόβω ότι έχει ζάχαρη 2) πίνω μόνο νερό. Ούτε χυμούς ούτε αλκοόλ ούτε αναψυκτικά ούτε γάλα. Μόνο νερό.
tsakitsan95 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλά εννοείται ζάχαρη, αναψυκτικά, συσκευασμένη χυμοί κομμένα. Νερό, φυσικό χυμό το πρωί και καφέ μόνο. Από την άλλη δεν νομίζω ότι τηγανιτές πατάτες να ναι ότι το καλύτερο :-P ούτε το κέικ που φτιάξε η μάνα μου και (ευτυχώς κρατήθηκα και δεν έφαγα χθες το βράδυ) έφαγα το πρωί. Θα μπορούσα να χα ξεκινήσει ποιο υγιεινά τη μέρα μου. Να μου πεις εντάξει 18 είμαι καιω θερμίδες ακόμα, πρωί είναι θα το κάψω το κέικ. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα...
4saken Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλα και γω μενω μονος αν ειχα μανα να μαγειρευει θα πρεπε ειτε να υποκυπτω ειτε να μαγειρευω δευτερο φαγητο...
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Η κουζινα ειναι το 60% της προσπαθειας... Εγω λογο δουλειας η κουζινα ακομα ειναι στο 40% και αν..,
tsakitsan95 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Άσε το πιστεύω ότι δε θα δω διαφορά λόγο φαγητού
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Θα δεις τεραστια.... Γιατι πιστευεις οτι δεν θα δεις... Αν τωρα τρως οτι να ναι πχ τηγανιτες πατατες ολα τηγανιτα και τα κοψεις και αρχισεις τα ψητα χωρις λαδι θα δεις διαφορα οχι σε δυο εβδομαδες αλλα σε μερικους μηνες μεχρι να αλλαξει ο μεταβολισμος σου και να αρχισει να καιει 1
4saken Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Artemis 35:14 πτωμα... Αν φας μια παστα θα παρεις χ θερμιδες.Αν κανεις 30' γυμναστικη θα καψεις ψ θερμιδες.Αν δεν φας την παστα και κανεις 30' γυμναστικη θα καψεις ψ θερμιδες μονο που δεν θα ειναι της παστας Οκ, απλοικο παραδειγμα, αλλα η διατροφη παιζει μεγαλο ρολο,πως να χασεις λιπος οταν τρως τηγανιτα λαδερα κτλ. Εχω να φαω τηγανητα,πιτσες,γλυκα,λαδερα απο μεσα Οκτωβρη και νιωθω καλυτερα απο ποτε ενω βλεπω και διαφορα στο σωμα μου... Δες και αυτο...Ενδιαφερον... http://diatrofika.blogspot.gr/p/blog-page_1095.html 2
tsakitsan95 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εννοώ ότι λόγο του φαγητού που τρώω δε θα δω διαφορά όχι άμα τρώω σωστά. Εννοείται πως αν τρώω σωστά θα δω διαφορά . Πφφ
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 τσακιτσαν εσυ λες οτι δεν θα δεις διαφορα στο σωμα σου λογο του φαγητου που τρως και τα παιδια σου λενε οτι αν αλλαξεις την διατροφη σου θα δεις διαφορα. αυτο που εγραψες τωρα με αυτο που εγραψες πριν ειναι λιγο μπερδεμνο
tsakitsan95 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 βασικα ναι εχεις δικιο στο ποστ το πρωτο Άσε το πιστεύω ότι δε θα δω διαφορά λόγο φαγητού εννοω δε θα δω διαφορα στο σωμα μου λογω του φαγητου που τρωω τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα