Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αποδεδειγμενα ολοι βλεπουνε αρκει να ξερουν τις αναγκες του... Πχ ή να αυξησεις θερμιδες ή να μειωσεις... 1
tsakitsan95 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 pb σημερα σε pullups (33 απο 23), squats (188 απο 160).Απο την αλλη pushups σταθερα 50... κριμα να μην εχω να αγορασω 15 βδομαδες trainer δικο μου.Μου ρθε και ενα πακετο σημερα θελω 160 ευρο για το lower.τον ηπια!
4saken Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ρε θηριο τα κανεις σωστα?έχω να κάνω καιρό max αλλά 33???εγώ 15 και 51 pushups.
tsakitsan95 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 δε τεντωνω τερμα τα χερια να κρεμομαι σα πιθηκος στα pullups ( δεν με παιρνει και η πορτα) φτανω σκεψου ο πηχεις με το μπρατσο να κανει γωνια 160-170 μοιρες. τα pushups τα κανω μεχρι να ακουμπησει ολο το σωμα κατω τα χερια ετσι οπως τα σηκωνουν στα ενδεικτικα βιντεο που εχεις δε παιζουν ρολο. στο δειχνουν ετσι, απλως σε περιπτωση που δε καταφερνεις να τα κανεις ολοκληρα ή λουφαρεις να αναγκαστεις να πεσεις μεχρι κατω για να γινει ολη η κινηση. Επισης για να γινουν πολλες επαναληψεις pullups και να γινουν ακριβως οπως δειχνουν (κρεμομαι σα πιθηκος) πρεπει να χεις χωρο , αλλα επισης να δουλεψεις και με ποδια κοιλιακους να δωσεις ωθηση στο υπολοιπο σωμα.στο λεω σε περιπτωση που αναρωτιεσαι το λογω που δε μπορεις να βγαλεις πολλα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 τσακιτσαν! μικρες συμβουλες λυγισε ποδια για να μην ακουμπας στο πατωμα αν αυτο ειναι προβλημα κανε ολοκληρη την κινηση! 1000 φορες να βγαλεις 10επαναληψεις με ολοκληρη κινηση και χωρις καθολου βοηθεια απο ποδια και γενικα ταλαντωση παρα να κανεις 20 μισες με βοηθεια απο παντου!! (ειδικα αυτο για την ταλανταωση ισχυει σε ολες τις ασκησεις οπως πχ οτνα κανουν με αλητρες και ειναι αρκετα κιλα γυρνανε σωμα,πλατη,ωμους και οτι αλλο μπορουν για να το βγαλουν! μονο ζημια κανεις ετσι) 2
tsakitsan95 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 καλα ναι ισχυει και αυτο που λες.παντος αν τσεκαρεις οι crossfitαδες σα ψαρια κοπανιουνται πανω στο μονοζυγο
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Από ένα σημείο και μετά με την κούραση που βγαίνει είναι λογικό αλλά δεν είναι ότι καλύτερο για αρχάριο
tsakitsan95 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 τι να πω, αμα ετσι λες θα δοκιμασω full κινηση την επομενη φορα.οντως ειναι πολυ πιο δυσκολο αλλα το κανα ετσι με το σκεπτικο να δυναμωσουν λιγο τα χερια.
spyroskonst Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 πάντως ακόμα και με κλεφτή κίνηση, μια χαρά σώμα έχουν οι σοβαροί crossfitάδες
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ποιος είπε ότι δεν θα δυναμώσουν τα χέρια ; σκέψου ότι κουνώντας όλο το σώμα χρησιμοποιείς λιγότερη δύναμη χεριών και περισσότερη από άλλο. Φτιάχνοντας την τεχνική μπορεί να κάνεις λιγότερες επαναλήψεις αλλά όλες απομονώνουν τον μυ πού θες χωρίς έξτρα βοήθεια άρα του ασκείς πιο μεγάλη πίεση και πετυχαίνεις το στόχο σού. Οι τουμπανοι κροσφιταδες όμως έχουν και πόσα χρόνια γυμναστικής πίσω τους και το σώμα τους αντέχει περισσότερο. Και τέλος βάλε και τον παράγοντα φαγητό μέσα γιατί χωρίς αυτό θα ήταν απλά γυμνασμενοι 2
4saken Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εφτασα τις 18 επαναληψεις σε 100". Καπου κλεβεις δεν δικαιολογειται τετοια διαφορα οταν εχουμε ιδιο αριθμο στα pushups...
tsakitsan95 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εφτασα τις 18 επαναληψεις σε 100". Καπου κλεβεις δεν δικαιολογειται τετοια διαφορα οταν εχουμε ιδιο αριθμο στα pushups... τα κανεις ολοκληρα? πεφτεις μεχρι κατω το σωμα? χερια σχηματιζουν ευθεια?
tsakitsan95 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εε δε τα κανω ετσι εγω σου ειπα 160-170 μοιρες σχηματιζουν τα χερια μου.ετσι δε ξερω ποσα βγαζω,θα δοκιμασω παντος!
tsakitsan95 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 4saken εχεις μπει τωρα σε hellweek ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα