Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγώ όταν χρειάστηκε να κάνω τον Οκτώβριο βρήκα στο ιντερνετ κάποια κέντρα που εκαναν μαγνητικές και ξεκίνησα τα τηλέφωνα. Βρήκα τιμές απο 180 έως 240, σε ένα απο τα τελευταία τηλεφωνήματα μου το έκανε μονη της η γραμματέας 150 ευρώ από 180 επειδή δεν είχα ασφάλεια.

Δημοσ.

Την τελευταία φορά (κεφάλι) έδωσα 350 ευρώ (νομίζω είναι 125 ευρώ το φάρμακο που μου βάλανε). Αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν μαζί στα 350 ή αν το πήγα το φάρμακο εγώ (δηλαδή +125ευρώ). 

Στο Αττικό την έκανα την τελευταία. 
Και σε ιδιωτικό μου βγήκε 350 η μαγνητική και πήγα το φάρμακο μόνη μου (+125 δηλαδή).

Δημοσ.

Τι κάνει το φάρμακο;

Σκιαγραφικό κάτι το λένε για να έχουν καλύτερη αντίθεση οι εικόνες, κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Τι κάνει το φάρμακο;

Σκιαγραφικό. Δεν σου το βάζουν πάντα, από όσο ξέρω. Απλά έκανα στο κεφάλι και δεν φαινόταν η κύστη που είχα οπότε μου το έβαλαν κατά τη διάρκεια. Στο Αττικό μου το έβαλε η αδερφή μου μαζί με τον ορό πριν μπω για μαγνητική για να μην μου το βάλουν κατά τη διάρκεια. Δεν ξέρω γιατί. 

Δημοσ.

Πριν 3 χρόνια έκανα 2 μαγνητικές στο κεφάλι(στην ίδια επίσκεψη, έκανα 2 σε διαφορετικά σημεία) με κόστος 300€. 440 ήταν η κανονική χρέωση αλλά παζάρεψα την τιμή πριν πάω. Το σκιαγραφικό έξτρα άλλα 100€ περίπου, αλλά δεν στο βάζουν πάντα, ο γιατρός κρίνει εκείνη τη στιγμή αν χρειάζεται ή όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...