SR20DET Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ένα παλιό καρτοτηλέφωνο με καμια 100ευρώ υπόλοιπο κάρτας (της γιαγιάς που έβαζε γιατί νόμιζε οτι τελειωνει) και θέλω να το καταναλώσω γιατί μέσα στον Φλεβάρη θα λήξει. Πείτε ιδέες για να μην πάνε χαμένα τα χρήματα... Κάτι διαγωνισμοί τύπου "στείλε SMS για να κερδίσεις τάδε..." είναι η μόνη επιλογή;
Jason13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αν κανεις ανανεωση απο 5 ευρω και πανω, θα εχεις για ενα χρονο το υπολοιπο αυτο 1
arc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αν κανεις ανανεωση απο 5 ευρω και πανω, θα εχεις για ενα χρονο το υπολοιπο αυτο σωστό εκτός αν ειναι voda που ειναι 6 μήνες. Σε κάθε περιπτωση αξίζει να δώσεις τα 5 για να εχεις χρόνο να φας τα 100
bilakos10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ένα παλιό καρτοτηλέφωνο με καμια 100ευρώ υπόλοιπο κάρτας (της γιαγιάς που έβαζε γιατί νόμιζε οτι τελειωνει) και θέλω να το καταναλώσω γιατί μέσα στον Φλεβάρη θα λήξει. Πείτε ιδέες για να μην πάνε χαμένα τα χρήματα... Κάτι διαγωνισμοί τύπου "στείλε SMS για να κερδίσεις τάδε..." είναι η μόνη επιλογή; Τηλέφωνα σε hotlines είναι η μόνη λύση...! 2
Liverpool89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Κανε ανανεωση η πιο σωστη λυση.. Και μετα βαζε πακετα ομιλιας.. Μπορεις να στειλεις μερικα σε σενα εχει καποιες τετοιες υπηρεσιες πχ η κοσμοτε. Μπορεις να στειλεις ενα χ ποσο στον αλλον https://www.google.gr/search?q=πως+στελνω+χρονο+ομιλιας&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=el&client=safari
mary Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Κανε ανανεωση η πιο σωστη λυση.. Και μετα βαζε πακετα ομιλιας.. Μπορεις να στειλεις μερικα σε σενα εχει καποιες τετοιες υπηρεσιες πχ η κοσμοτε. Μπορεις να στειλεις ενα χ ποσο στον αλλον https://www.google.gr/search?q=πως+στελνω+χρονο+ομιλιας&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=el&client=safari Ναι, γιατι να πανε χαμενα. Στειλε τα σε καποιον συγγενη/φιλο/γνωστο
gokuthelegend Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ το μεγαλύτερο ποσό που είχα στο καρτοκινητό μου είναι 12 ευρώ. Με 100 ευρώ περνάω χαλαρά γύρω στους 10-12 μήνες, ίσως και παραπάνω. Κάνε μια ανανέωση με 5 ευρώ για να ανανεωθεί για έναν ακόμη χρόνο και κράτα το. 1
Crash_Batic Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ή μπορείς να τα κάνεις μεταφορά στο δικο σου τηλ.
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 μια καλη λυση ειναι να κανεις μεταφορά σε φιλους/πουλησεις σε καλη τιμή... ειναι κριμα να ληξουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα