sou2la Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά έχω κολλήσει με το greek logo quiz. Μήπως μπορει κάποιος να βοηθήσει με τα παρακάτω λογότυπα ; Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
Prozac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Maui Deagostini Picasa Crypto Το δεύτερο μου διαφεύγει προς το παρών
sou2la Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αχ!!!!! Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia Για δείτε και αυτά Sent from my iPhone using Insomnia Για δείτε και αυτά Sent from my iPhone using Insomnia Για δείτε και αυτά Sent from my iPhone using Insomnia
sou2la Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά είστε αστέρια !!!!!!! Άντε ακόμη λίγα μου έμειναν Sent from my iPhone using Insomnia <p>το δευτερο οασα. λολ</p> Ρε σύ απο Θες/νίκη είμαι γι αυτο .....! Sent from my iPhone using Insomnia
sou2la Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Οχι δεν ειναι google image κάτι άλλο ειναι Sent from my iPhone using Insomnia Μ αυτά έχω σπάσει το κεφάλι μου δεν μπορω να θυμηθώ πού τα έχω δει Sent from my iPhone using Insomnia
thomasG4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Οχι δεν ειναι google image κάτι άλλο ειναι Sent from my iPhone using Insomnia Ο φίλος εννοεί να βάλεις αυτές τις εικόνες στο google image και να δεις στα αποτελέσματα τις απαντήσεις. Όταν μπαίνεις στο google πάτα πάνω δεξιά στο images. Μετά στο πλαίσιο που γράφεις, λίγο πιο δεξιά πάτα το εικονίδιο με τη φωτογραφική. Επέλεξε την επιλογή upload an image και ανέβασε τη φωτογραφία που θέλεις. Όσο για τις εικόνες αυτα που μπόρεσα να διακρίνω είναι: 2. Getitnow.gr 3. Carroten 4. Sirina 5. Meteo.gr 6. Exalco 7. Live24.gr
makfil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 1. ΕΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ) 8. MALTEZOS
sou2la Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αυτο ήταν Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις