evoracing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα...! Έχω μια απορία... είμαι 18 χρονών, 1,83 ύψος, 56 κιλά. Για το ύψος μου είμαι αρκετά αδύνατος και σωματικά λεπτός. Πως μπορώ να πάρω λοιπόν όγκο χωρίς γυμναστήριο.? Δεν θέλω γυμναστήριο για τον οικονομικό ποιο πολύ λόγο και μετά λόγο ελάχιστου ελεύθερου χρόνου. Δύστυχος ή ευτυχώς έχω πολύ καλό μεταβολισμό και ότι και να φάω δεν παίρνω κιλά. Καθημερινά περπατάω 4 χιλιόμετρα οπότε θα το έλεγα ότι κάνω και γυμναστική. Τα συμπληρώματα διατροφής βοηθάνε? αν ναι ποια λέτε?
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 ακολουθώντας το ευαγγελιο http://www.insomnia.gr/topic/251324-the-official-fitness-thread/page-711?do=findComment&comment=52957605
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 χωρις γυμναστικη δεν θα παρεις ογκο και αυτο γιατι το γυμναστηριο θα σε βοηθησει ωστε να αλλαξεις τον μεταβολισμο σου !!! αν δεν εχεις χρημα και χρονο για γυμναστηριο κανεις μια επενδυση σε αλτηρες κτλ για το σπιτι
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 οταν λεμε επενδυση εννουμε οτι θα τα σταξεις...
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 νταξει δεν χρειαζεται απο τη μια μερα στην αλλη να κανει το σπιτι γυμναστηριο!!! παντως θες γυμναστικη με αντιστασεις οπως και να εχεΙ!
evoracing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εννοώ απαραίτητα γραμμώσεις απλά να μην είμαι τόσο αδύνατος...Spect είπα ότι δεν έχω οικονομική άνεση άρα ούτε λεφτά για εξοπλισμό και δεν έχω ελεύθερο χρόνο άρα ούτε χρόνο για να κάνω και γυμναστική στο σπίτι.
Porg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Είσαι υπερβολικά αδύνατος όχι απλά αρκετά! Βάλε στη διατροφή σου ταχίνι, αυγά, ελαιόλαδο, γαύρο, σαρδέλες, αμύγδαλα, καρύδια, αβοκάντο Ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα κανάλια: http://www.youtube.com/user/TheF0rtress http://www.youtube.com/user/OfficialBarstarzz
Cryptic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως μόνο με περπάτημα ψιλοαποκλείεται να πάρεις όγκο, ακόμα και αν κάνεις 20 χιλιόμετρα. 1
noob Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 1,83 56 κιλά?? ''Ξεπέρασες'' και τον Antwni. Πάντως το περπάτημα δε νομίζω να βοηθάει στο να πάρεις όγκο..
Porg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Θα ανέβει σε πιο κανονικά ποσοστά λίπους και δεν θα φαίνεται πετσί και κόκκαλο, δεν θα πάρει μυς! Τα 4χμ τη μέρα θεωρούνται γυμναστική αν είσαι 65+ χρονών! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 κριπτικ με το να κανεις 20 χλμ δεν παιρνεις ογκο! το τρεξιμο σε στιβει.. σε αφηνει μισο.. ξανα λεω οτι την γυμναστικη δεν την θες για την γραμμωση αλλα για τον μεταβολισμο!! δυστυχως με το μεταβολισμο που εχεις οσο και να τρως οτι και να τρως δεν θα βαζεις κιλα ή και να βαλεις θα ειναι μονο λιπος.. το τρεξιμο που το βασιζεται και το λετε?
nickarmy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 απο πότε δεν γυμνάζει το τρέξιμο ? προσωπικά κάνοντας τρέξιμο , διατάσεις και κοιλιακούς έκτισα ενα πολύ αξιοπρεπές σώμα
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 δεν ειπα οτι δεν γυμναζει! απλα δεν η γυμναστικη για καποιον που θελει να βαλει ογκο. ασχολουμαι με βαρη και τρεξιμο. οταν εκανα αρκετα χιλιομετρα παρολο που εκανα καθε μερα βαρη ειχα μεινει μισος.! το τρεξιμο σε στιβει!!! ΥΓ:ξαναλεω οτι γυμναζει,γυμναζει και ειναι απο τις πιο καλες γυμνσατικες (ειδικα το τρξειμο στο βουνο) αλλα δεν κανει για αυτο που ζηταει ο αλλος 1
Par1s* Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Πιστεύω πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο που θα τρως, το πότε θα τρως και τι θα τρως. Είμαι 1.83 και 63 κιλά σταθερά, ούτε βάζω ούτε χάνω. Στον στρατό όμως που έτρωγα διάφορα φαγητά 4 φορές την μέρα (έπεσα σε σούπερ σεφ) έφτασα 68-69 κιλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα