Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...! Έχω μια απορία... είμαι 18 χρονών, 1,83 ύψος, 56 κιλά. Για το ύψος μου είμαι αρκετά αδύνατος και σωματικά λεπτός. Πως μπορώ να πάρω λοιπόν όγκο χωρίς γυμναστήριο.? Δεν θέλω γυμναστήριο για τον οικονομικό ποιο πολύ λόγο και μετά λόγο ελάχιστου ελεύθερου χρόνου.

Δύστυχος ή ευτυχώς έχω πολύ καλό μεταβολισμό και ότι και να φάω δεν παίρνω κιλά.

Καθημερινά περπατάω 4 χιλιόμετρα οπότε θα το έλεγα ότι κάνω και γυμναστική.

Τα συμπληρώματα διατροφής βοηθάνε? αν ναι ποια λέτε?

• Moderators
Δημοσ.

χωρις γυμναστικη δεν θα παρεις ογκο και αυτο γιατι το γυμναστηριο θα σε βοηθησει ωστε να αλλαξεις τον μεταβολισμο σου !!!

αν δεν εχεις χρημα και χρονο για γυμναστηριο κανεις μια επενδυση σε αλτηρες κτλ για το σπιτι

• Moderators
Δημοσ.

νταξει δεν χρειαζεται απο τη μια μερα στην αλλη να κανει το σπιτι γυμναστηριο!!!

παντως θες γυμναστικη με αντιστασεις οπως και να εχεΙ!

Δημοσ.

Δεν εννοώ απαραίτητα γραμμώσεις απλά να μην είμαι τόσο αδύνατος...

Spect είπα ότι δεν έχω οικονομική άνεση άρα ούτε λεφτά για εξοπλισμό και δεν έχω ελεύθερο χρόνο άρα ούτε χρόνο για να κάνω και γυμναστική στο σπίτι.

Δημοσ.

Είσαι υπερβολικά αδύνατος όχι απλά αρκετά!

Βάλε στη διατροφή σου ταχίνι, αυγά, ελαιόλαδο, γαύρο, σαρδέλες, αμύγδαλα, καρύδια, αβοκάντο

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα κανάλια:

http://www.youtube.com/user/TheF0rtress

http://www.youtube.com/user/OfficialBarstarzz

Δημοσ.

1,83  56 κιλά?? ''Ξεπέρασες'' και τον Antwni.  :shock:  :P   Πάντως το περπάτημα δε νομίζω να βοηθάει στο να πάρεις όγκο..

Δημοσ.

Θα ανέβει σε πιο κανονικά ποσοστά λίπους και δεν θα φαίνεται πετσί και κόκκαλο, δεν θα πάρει μυς!

Τα 4χμ τη μέρα θεωρούνται γυμναστική αν είσαι 65+ χρονών!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

κριπτικ με το να κανεις 20 χλμ δεν παιρνεις ογκο! το τρεξιμο σε στιβει.. σε αφηνει μισο..

ξανα λεω οτι την γυμναστικη δεν την θες για την γραμμωση αλλα για τον μεταβολισμο!! δυστυχως με το μεταβολισμο που εχεις οσο και να τρως οτι και να τρως δεν θα βαζεις κιλα ή και να βαλεις θα ειναι μονο λιπος..

το τρεξιμο που το βασιζεται και το λετε?

Δημοσ.

απο πότε δεν γυμνάζει το τρέξιμο ? 

προσωπικά κάνοντας τρέξιμο , διατάσεις και κοιλιακούς έκτισα ενα πολύ αξιοπρεπές σώμα 

• Moderators
Δημοσ.

δεν ειπα οτι δεν γυμναζει! απλα δεν η γυμναστικη για καποιον που θελει να βαλει ογκο.

ασχολουμαι με βαρη και τρεξιμο. οταν εκανα αρκετα χιλιομετρα παρολο που εκανα καθε μερα βαρη ειχα μεινει μισος.!

το τρεξιμο σε στιβει!!!

ΥΓ:ξαναλεω οτι γυμναζει,γυμναζει και ειναι απο τις πιο καλες γυμνσατικες (ειδικα το τρξειμο στο βουνο) αλλα δεν κανει για αυτο που ζηταει ο αλλος

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο που θα τρως, το πότε θα τρως και τι θα τρως. Είμαι 1.83 και 63 κιλά σταθερά, ούτε βάζω ούτε χάνω. Στον στρατό όμως που έτρωγα διάφορα φαγητά 4 φορές την μέρα (έπεσα σε σούπερ σεφ) έφτασα 68-69 κιλά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...