Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο φιλος με τετοιο σωματοτυπο προφανως ειναι εκτομορφικος (ectomorph).διαβασε κ λιγο στο νετ,αλλα γενικα να ξερεις ειναι ενας απο τους 3 σωματοτυπους ο οποιος αλλαζει δυσκολα σχετικα,ειτε να παρει βαρος ειτε να χασει.

εσυ τωρα φιλε κανεις το ακριβως αντιθετο.θες να παρεις κιλα κ ογκο οπως λες,αλλα πας για τρεξιμο.περαν του αεροβιου κ της ασκησης μπλα μπλα,η μεγαλης δειαρκειας ασκησεις οπως τρεξιμο,περπατημα,ποδηλατο κλπ σε στεγνωνουν,σουρωνεις,αρα αδυνατιζεις.δες πχ τα σωματα μαραθωνοδρομων,κ ποδηλατων αντοχης(ακραια παραδειγματα).

ο φιλος που ειπε οτι με το τρεξιμο κ τις διατασεις εχτισε σωμα,εννοει οτι στεγνωσε το λιπος απο πανω του κ φανηκαν οι μυς του κ γενικα γραμμωσε ενω προφανως ειναι σε μια σωματικη συνθεση που δεν απαιτει πολυ δουλεια (εκτο-μεσομορφος ισως).

εσυ τωρα χρειαζεσαι γυμναστηριο κ προπονηση με βαρη.αφενος θα μπεις σε ενα καινουριο τριπακι εκει μεσα που η προπονηση σπιτι σου δε μπορει να στο δωσει.θα μιλησεις με κοσμο,θα ακουσεις πολλες γνωμες,θα μαθεις αρκετα.κυριως ομως θα κανεις κατι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για  το σωμα σου που η συγχρονη ζωη δε σου προσφερει.ΒΑΡΗ.δε πας για να γινεις σβαρτζενεγκερ,αλλαγια να χτισεις μυς νευρα κοκκαλα μεταβολισμο και κυριως αντοχη στις ασθενειες (αν κρυωνεις συχνα).γενικα ενα ολοκληρωμενο προφιλ φυσικης καταστασης.προσωπικα απο οταν αρχισα βαρη εχω να κρυωσω πανω απο 1μιση χρονο ενω παραλληλα εχω να βαλω μπουφαν ποσο καιρο,οταν οι γυρω μου τουρτουριζουν,δηλ δε κρυωνω κ θερμοκρασιακα πλεον.

τα υπολοιπα με τα σκουπ,συμπληρωματα κ τα ρεστα δεν ειναι κατι που το ασπαζομαι,δε χρησιμοποιω τπτ,μονο προσεχω να τρωω πρωτεινικα λιγο παραπανω αποτι παλια,πχ αυγα βραστα ολοκληρα,γιαουρτι στραγγιστο,τυρια λαιτ,κοτατζ τυρι,κανα μπιφτεκι κοτοπουλο,κ γενικα οτι μπαινει σε ενα σπιτι χωρις ακροτητες κ υπερβολες στη διατροφη.δε παμε κ για αγωνες μποντιμπιλντιγκ.

τα γυμναστηρια ειναι πλεον παμφθηνα,κ αυτο που σου πουλανε με 100-150ε το χρονο,(δηλ πανω κατω 10ε το μηνα=2 καφεδες η ενα ποτο,η μιση ταβερνα με φιλους) ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ με χρηματα.δεν εκτιμαται.θα το ανακαλυψεις αν ξεκινησεις.

• Like 3
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι 18 χρόνων ,ύψος 1,96 και είμαι 73 κιλά όγκο δεν μπορώ να πάρω με τίποτα .....παίζω βόλεϊ 🏐 και 3 φορές την βδομάδα από 2 ώρες πάω γυμναστήριο.και το φαγητο που τρωωω καθε μερα δεν το τρώνε  η ούτε δυο ανθρωποι.Τιου προτείνετε να κανω για να πάρω λίγο όγκο???

Επεξ/σία από Panos 2000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Panos 2000 είπε

Είμαι 18 χρόνων ,ύψος 1,96 και είμαι 73 κιλά όγκο δεν μπορώ να πάρω με τίποτα .....παίζω βόλεϊ 🏐 και 3 φορές την βδομάδα από 2 ώρες πάω γυμναστήριο.και το φαγητο που τρωωω καθε μερα δεν το τρώνε  η ούτε δυο ανθρωποι.Τιου προτείνετε να κανω για να πάρω λίγο όγκο???

Πρωτεϊνη αλλα ρωτα τον γυμναστη σου. Υπαρχουν και πολυ πιο δραστικα

Βασικα γιατι να παρεις ογκο; Οι αδυνατοι ανθρωποι ειναι οι πιο υγειης

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Πρωτεϊνη αλλα ρωτα τον γυμναστη σου. Υπαρχουν και πολυ πιο δραστικα

Βασικα γιατι να παρεις ογκο; Οι αδυνατοι ανθρωποι ειναι οι πιο υγειης

Για δυναμη μαλλον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panos 2000 είπε

Γυμναστηριο φανταζομαι ασχολεισαι με τους μυς μονο ε? Γιατι αν κανεις και τα υπολοιπα χανεις κιλα.

Οπως και να εχει, να ξερεις υπαρχουν ατομα (και εγω μαζι) που σε μισουμε για τον μεταβολισμο σου. 😂

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, adi32 είπε

2 μέτρα 73 κιλά είναι σκελετός γιαυτό. 

Έπρεπε να είναι 15 κιλά πάνω τουλάχιστον 

Ο σκελετός έχει την καλύτερη υγεία.  Πάρε ότι παράδειγμα θες. Τώρα αν δεν είναι όμορφο οκ δεκτό

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Panos 2000 είπε

Αν δεν παίρνεις κιλά μάλλον δεν τρως αρκετά. Μείωσε την αερόβια γυμναστική(βόλεϊ) ή φάε περισσότερες θερμίδες. Κατέβασε το myfitnesspal και ξεκίνα να μετράς θερμίδες. Να έχεις ως στόχο τα 0,25kg/εβδομάδα. 

Δημοσ.

Κοψε το βολεϊ ή τουλαχιστον μειωσε στο ελαχιστο την αεροβια σου. μιλα με τον γυμναστη σου να σου δωσει προγραμμα ενδυναμωσης κ ογκου και δες για κανα συμπληρωμα διατροφης.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες είμαι 18 1.84 72 κιλα θα αρχίσω.  Ξανά γυμναστήριο είμαι γραμμένος απλά βαριέμαι να πάω ... Θέλω να βάλω 5 κιλά περίπου σε μύες τρώω πολύ κάθε μέρα να πάρω καμία κρεατινη η πρωτεινη όγκου ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς συστηματική άσκηση και μόνο με πρωτεϊνούχα διατροφή , το μόνο που θα καταφέρεις είναι, να πάρεις τα κιλά που θες σε λιπώδη ιστό ,μονόδρομος είναι το πρόγραμμα με βάρη και η αερόβια άσκηση [τρέξιμο] !!! και η διατροφή ισορροπημένη [ υδατάνθρακες για ενέργεια  + πρωτεΐνη για την ανάπλαση των μυών ]   μακρυά από ΑΝΑΒΟΛΙΚΆ ΣΚΕΥΆΣΜΑΤΑ , κάνε και ένα τρίπλεξ καρδιάς σε καρδιολόγο καλού-κακού  

Επεξ/σία από adsl2+
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adsl2+ είπε

Χωρίς συστηματική άσκηση και μόνο με πρωτεϊνούχα διατροφή , το μόνο που θα καταφέρεις είναι, να πάρεις τα κιλά που θες σε λιπώδη ιστό ,μονόδρομος είναι το πρόγραμμα με βάρη και η αερόβια άσκηση [τρέξιμο] !!! και η διατροφή ισορροπημένη [ υδατάνθρακες για ενέργεια  + πρωτεΐνη για την ανάπλαση των μυών ]   μακρυά από ΑΝΑΒΟΛΙΚΆ ΣΚΕΥΆΣΜΑΤΑ , κάνε και ένα τρίπλεξ καρδιάς σε καρδιολόγο καλού-κακού  

Αφου δεν έχετε ιδεα, γιατι γράφετε οτι βλακεία σας κατέβει στο κεφάλι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Αφου δεν έχετε ιδεα, γιατι γράφετε οτι βλακεία σας κατέβει στο κεφάλι?

Ορίστε ,Διαφώτισε μας εσύ που έχεις ιδέα ως ιδικός 

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, adsl2+ είπε

Ορίστε ,Διαφώτισε μας εσύ που έχεις ιδέα ως ιδικός 

Τρώω 1500 θερμίδες μονο πρωτείνη (αφήνω το κομμάτι της υγείας εκτός εξίσωσης) χωρίς συστηματική άσκηση. Θα βάλω λίπος ή θα αρχίσω να στεγνώνω και θα αδυνατίσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...