Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μας παρατας που θες και ορθογραφικο ελεγχο 5 η ωρα το βραδυ;

4:32 για την ακρίβεια.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία φτάνει..!! έχετε βγει εντελώς εκτός θέματος και δεν φτάνει μόνο αυτό κοροϊδεύετε και την saya**... Έλεος....

Δημοσ.

H sayα είμαι.. μην ανησυχεις , δεν με χαλαει. Μου τα εχουν κρατημένα.. γιατι είναι λιγο οπισθοδρομικο εδώ το φορουμ και τους χαλαει να τους διορθωνει γκομενα. Πλακα εχει..

Δημοσ.

H sayα είμαι.. μην ανησυχεις , δεν με χαλαει. Μου τα εχουν κρατημένα.. γιατι είναι λιγο οπισθοδρομικο εδώ το φορουμ και τους χαλαει να τους διορθωνει γκομενα. Πλακα εχει..

Καλά ντε δεν χρειάζεται να το ξέρουν όλοι :P

Όχι στο δικό μου topic όμως αυτά... 

Και για να μην είμαστε εκτός θέματος, τα όργανα του γυμναστηρίου δεν υπάρχει τρόπος να τα αντικαταστήσεις με κάτι άλλο? δηλαδή κάτι που να βρίσκετε σε κάποιο πάρκο πχ...

Δημοσ.

Καλά ντε δεν χρειάζεται να το ξέρουν όλοι :P

Όχι στο δικό μου topic όμως αυτά...

Και για να μην είμαστε εκτός θέματος, τα όργανα του γυμναστηρίου δεν υπάρχει τρόπος να τα αντικαταστήσεις με κάτι άλλο? δηλαδή κάτι που να βρίσκετε σε κάποιο πάρκο πχ...

Δες το Rocky να πάρεις ιδέες

Δημοσ.

Υπάρχει. Μετακόμισε στην Ουκρανία.

http://www.youtube.com/watch?v=GW3XZmigQBw

Σοβαρά τώρα. Αγόρασε μια μπάρα που μπαίνει στη πόρτα. 20 ευρώ κάνει και άμα κάνεις συστηματικά μέρα παρα μέρα θα δεις αποτελέσματα. Επίσης κάνε κάμψεις.

Για τα πόδια κάνε απλά squat

http://www.youtube.com/watch?v=p3g4wAsu0R4

Δημοσ.

Έχω μπάρα αλλά δεν πολυχωράω στην πόρτα :P... Ωραία ξεκινάω και ελπίζω να δω αποτελέσματα :)

**Σημείωση, τα 56kg ήταν πριν 3 μήνες. Τώρα είμαι 60 αλλά έχει αλλάξει και η καθημερινότητά μου αρκετά σε σχέση με τότε...

Δημοσ.

Έχω μπάρα αλλά δεν πολυχωράω στην πόρτα :P... Ωραία ξεκινάω και ελπίζω να δω αποτελέσματα :)

**Σημείωση, τα 56kg ήταν πριν 3 μήνες. Τώρα είμαι 60 αλλά έχει αλλάξει και η καθημερινότητά μου αρκετά σε σχέση με τότε...

Για τις έλξεις στη μπάρα κάνε 3 σετ απο όσες περισσότερες έλξεις μπορείς. Ένα με ενάμιση λεπτό διάλλειμα ανάμεσα στα σετ.  Το ίδιο ισχύει και για τις καμψεις και squat. 

Το μυστικό είναι να κάνεις συστηματικά γυμναστική. 4-5 φορές τη βδομάδα δηλαδή πρέπει να είναι μέσα στο πρόγραμμα..

Το παν όμως είναι η διατροφή για να βάλεις κιλά. Θέλει 4-5 γεύματα την ημέρα, πλούσια σε ιχνοστοιχεία και όχι junk food.

Δημοσ.

Nαι βρε, ρωτας; Αν εχει στο παρκο της γειτονιας σου καποια οργανα πχ κωπηλατικο, κατι που να κραταει αντισταση πηγαινε εκει ανετα..

Δημοσ.

τς τς τς...

Μίλα λίγο πιο κόσμια...ντροπή.

Έχω μπάρα αλλά δεν πολυχωράω στην πόρτα :P...

Σιγά ρε Φασούλα :P

Δημοσ.

Nαι βρε, ρωτας; Αν εχει στο παρκο της γειτονιας σου καποια οργανα πχ κωπηλατικο, κατι που να κραταει αντισταση πηγαινε εκει ανετα..

Δεν εννοώ τέτοιο αλλά τώρα που το λες έχω ένα αλλά είναι κάπως μακριά... Ποδήλατοοο :P

τς τς τς...

Μίλα λίγο πιο κόσμια...ντροπή.

Σιγά ρε Φασούλα :P

Ρε ξεκόλλα λίγο...!!!

Δημοσ.

Αντωνη μια που εισαι εδώ διπλα και εχεις και την αμαξαρα όπως βλεπω στην φωτο προσφερσου να γινεις σωφερ.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης μπορείς να κάνεις και κάποιες ασκήσεις με ελατήρια στήθους ή λάστιχα αντίστασης, τα οποία τα βρίσκεις απο 5 μέχρι 15 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...