Plug Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Η συνδρομή σε ένα γυμναστήριο πλέον, είναι αστεία. Γράψου λοιπόν κ κάνε βάρη. Να πάρεις όγκο - μυϊκή μάζα κ όχι "όγκο".
evoracing Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αστεία? αφού είναι αστεία θες να μου πληρώσεις εσύ την συνδρομή? Τρώω 3 στάνταρ γεύματα την ημέρα και ενδιάμεσα μπορεί να φάω και τπτ άλλο... 1
apostolisR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Τρώω 3 στάνταρ γεύματα την ημέρα και ενδιάμεσα μπορεί να φάω και τπτ άλλο... Δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση για να πάρεις όγκο. Ειδικά αν δεν είσαι και άτομο του καναπέ. Θες τουλάχιστον 5-6 γεύματα ανα 3 ώρες το καθένα για να δεις αποτελέσματα. Και καλό είναι να πίνεις και μπόλικο νερό. + γυμναστική εννοείται
Antwni Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Κάντα 5-6. Γενικά μπουκώσου σε λέω edit:Εσύ αποπάνω μην πετάγεσαι.Έχομεν προτεραιότηταν 2
evoracing Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση για να πάρεις όγκο. Ειδικά αν δεν είσαι και άτομο του καναπέ. Θες τουλάχιστον 5-6 γεύματα ανα 3 ώρες το καθένα για να δεις αποτελέσματα. Και καλό είναι να πίνεις και μπόλικο νερό. + γυμναστική εννοείται Πλέον δεν είμαι του καναπέ... Σπίτι είμαι (πέρα τις ώρες του ύπνου) 2-3 ώρες. Νερό πίνω αρκετά μπορώ να πω ιδικά το πρωί.
nikos5800 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 εισαι εκτομορφικος αλλη λυση εκτος απο μπολικο φαι + γυμναστικη δεν εχεις 1
noob Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 εισαι εκτομορφικος Μην τα λες έτσι αυτά σκιάζομαι!
spyroskonst Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αστεία? αφού είναι αστεία θες να μου πληρώσεις εσύ την συνδρομή? Τρώω 3 στάνταρ γεύματα την ημέρα και ενδιάμεσα μπορεί να φάω και τπτ άλλο... Όγκος = μπόλικο φαγητό = λεφτά. Αφού δεν έχεις λεφτά, πώς ζητάς απο εμάς συμβουλές τί θα φάς, ώστε να πάρεις όγκο? Απο την άλλη, διάφορα παιδιά σου έκαναν προτάσεις για γυμναστική στο σπίτι, και πάλι δεν σου άρεσε ως εναλλακτική, ούτε επίσης η πάνφθηνη συνδρομή σε γυμναστήριο (που ισοδυναμεί με 1 καφέ/μήνα). Βάλτο λοιπόν λιγάκι καλύτερα στο μυαλό σου τι στο καλό θες να κάνεις και μετά μπες σε φορουμ για συμβουλές. Μέχρι τότε, αν δεν το έχεις καταλάβει, τρολλάρεις.
Antwni Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ούτε επίσης η πάνφθηνη συνδρομή σε γυμναστήριο (που ισοδυναμεί με 1 καφέ/μήνα). χμμμμ 2.5 ευρώ το μήνα για να γραφτείς γυμναστήριο ε? Καλή φάση.
Zaknafein Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ έχω ακούσει για μερικά που βγαίνει 100€ / χρόνο η συνδρομή, δηλαδή 8,5€ το μήνα. Δεν είναι και κανά τραγικό ποσό πια.
Razor_7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 αν θες τζάμπα γυμναστική μπορείς να πηγαίνεις για κάνα μπασκετάκι σε κάνα κλειστό αν έχεις εκεί κοντά, συνήθως έχουν και όργανα μέσα (τουλάχιστον αυτό που είμαι εδώ, όχι πολλά πράγματα αλλά οκ) και να το συνδυάσεις και με ένα μονόζυγο σπίτι σου. Είχα δει μεγάλη αλλαγή από το μονόζυγο όσο καιρό έκανα, βέβαια μετά το παράτησα λόγω χρόνου και πλέον κάνω πιο λίγες επαναλήψεις αλλά όσο ανεβάζεις σταδιακά θα βλέπεις και αλλαγές στο σώμα σου. Πάρε κι ένα στρώμα για στήθος,πουσαπς,κοιλιακούς (καλούς κοιλιακούς κάνεις στο μονόζυγο επίσης) Γενικά υπάρχουν λύσεις, όρεξη να υπάρχει και να δεις τι σου αρέσει γιατί άλλο αρέσει σε μένα άλλο σε σένα κ.ο.κ, εγώ π.χ. δεν μπορώ με τίποτα το gym γιατί το βαριέμαι, μπάσκετ όλη μέρα να παίζω δεν καταλαβαίνω μία.Εσένα μπορεί να σου αρέσει το gym. Από αθλήματα αλήθεια τι έκανες/κάνεις ?
evoracing Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Όγκος = μπόλικο φαγητό = λεφτά. Αφού δεν έχεις λεφτά, πώς ζητάς απο εμάς συμβουλές τί θα φάς, ώστε να πάρεις όγκο? Απο την άλλη, διάφορα παιδιά σου έκαναν προτάσεις για γυμναστική στο σπίτι, και πάλι δεν σου άρεσε ως εναλλακτική, ούτε επίσης η πάνφθηνη συνδρομή σε γυμναστήριο (που ισοδυναμεί με 1 καφέ/μήνα). Βάλτο λοιπόν λιγάκι καλύτερα στο μυαλό σου τι στο καλό θες να κάνεις και μετά μπες σε φορουμ για συμβουλές. Μέχρι τότε, αν δεν το έχεις καταλάβει, τρολλάρεις. Ναι μωρέ πολλά λεφτά είναι τα αυγά ή τίποτα αυτής της κλάσης... Δεν ζήτησα συμβουλές για το τι θα φάω αλλά για το πως να πάρω όγκο, από ότι βλέπεις δεν θέλει μόνο φαΐ... Είπα εγώ ότι δεν θέλω να κάνω γυμναστική στο σπίτι? είπα ότι δεν πληρώνω για να πάρω όργανα γυμναστικής. Δεν είπα τίποτα για γυμναστική χωρίς τα κατάλληλα όργανα και μαζί έξοδα για όργανα. Και από εδώ και πέρα να διαβάζεις πρώτα όλο το topic και μετά να κρίνεις τον άλλον, γιατί άμα το είχες διαβάσει δεν θα τα έλεγες αυτά. Ευχαριστώ... Εγώ έχω ακούσει για μερικά που βγαίνει 100€ / χρόνο η συνδρομή, δηλαδή 8,5€ το μήνα. Δεν είναι και κανά τραγικό ποσό πια. Ξέρω, είναι και τα δημόσια που είναι 20€ τον χρόνο αλλά δεν πηγαίνω για προσωπικούς λόγους στο συγκεκριμένο της περιοχής μου. αν θες τζάμπα γυμναστική μπορείς να πηγαίνεις για κάνα μπασκετάκι σε κάνα κλειστό αν έχεις εκεί κοντά, συνήθως έχουν και όργανα μέσα (τουλάχιστον αυτό που είμαι εδώ, όχι πολλά πράγματα αλλά οκ) και να το συνδυάσεις και με ένα μονόζυγο σπίτι σου. Είχα δει μεγάλη αλλαγή από το μονόζυγο όσο καιρό έκανα, βέβαια μετά το παράτησα λόγω χρόνου και πλέον κάνω πιο λίγες επαναλήψεις αλλά όσο ανεβάζεις σταδιακά θα βλέπεις και αλλαγές στο σώμα σου. Πάρε κι ένα στρώμα για στήθος,πουσαπς,κοιλιακούς (καλούς κοιλιακούς κάνεις στο μονόζυγο επίσης) Γενικά υπάρχουν λύσεις, όρεξη να υπάρχει και να δεις τι σου αρέσει γιατί άλλο αρέσει σε μένα άλλο σε σένα κ.ο.κ, εγώ π.χ. δεν μπορώ με τίποτα το gym γιατί το βαριέμαι, μπάσκετ όλη μέρα να παίζω δεν καταλαβαίνω μία.Εσένα μπορεί να σου αρέσει το gym. Από αθλήματα αλήθεια τι έκανες/κάνεις ? Αυτά που είναι εδώ και τις ώρες που έχω ελεύθερο χρόνο δεν μαζεύει και τον καλύτερο κόσμο εκεί (άμα καταλαβαίνεις τι εννοώ). Κάτι καλό είναι το ΟΑΚΑ που έχω σχετικά δίπλα μου. Και εγώ μια από τα ίδια με τα gym, προτιμώ τους εξωτερικούς χώρους με καθαρό αέρα... Κοίταξε δεν έπαιζα ποτέ μπάλα, μπάσκετ και τα σχετικά... Κάτι που έκανα πολύ μικρός, το σταμάτησα για ένα διάστημα και την τελευταία εβδομάδα κάνω πάλι είναι το ποδήλατο...
apostolisR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το ποδήλατο πάντως να ξέρεις είναι αερόβια γυμναστική και δεν βοηθάει πολύ στον όγκο. Μάλλον όχι δεν βοηθάει (μην φανεί και ότι σου απαγορεύουμε να κάνεις ποδήλατο ) απλώς σε καθυστερεί. Γυμνάζει πάντως πολύ καλά τα πόδια! Και όσο για την γυμναστική είπαμε, δεν χρειάζεσαι ούτε γυμναστήριο, ούτε να πάρεις ακριβά όργανα για το σπίτι. Υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι απο κάμψεις, κοιλιακούς και μονόζυγο (μηδαμινά έξοδα) έως και ασκήσεις με βαράκια ή αντιστάσεις. (κοντά στα 20€). Διαφορετικά μπορείς να περιμένεις μέχρι τα 30-35 που θα αρχίσεις να παίρνεις όγκο χωρίς να κάνεις τίποτα. 1
*nenya* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αστεία? αφού είναι αστεία θες να μου πληρώσεις εσύ την συνδρομή? Π.χ. ετήσια στα Joe Weider 129 euros. Not bad at all! (Πιο πολύ θα σου πάει το μαλλί αν αρχίσεις ν'αγοράζεις βαράκια κλπ.)
Razor_7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Π.χ. ετήσια στα Joe Weider 129 euros. Not bad at all! (Πιο πολύ θα σου πάει το μαλλί αν αρχίσεις ν'αγοράζεις βαράκια κλπ.) Ισχύει αυτό, και πλέον υπάρχουν προσφορές στα περισσότερα gym http://www.couponi.gr/deals.php?id=1140&lkws_40=52fa0335-3b87-3fd7-2462-da0f2e15ded8 ,γενικά τις έχουν ρίξει τις τιμές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα