Tony_Stark_21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Παίρνε μαζί σου το αυτοκίνητο και άσε τα κλειδιά σπίτι, έτσι δεν θα στο κλέψουν. 2
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ερώτηση ελαφρώς άσχετη, έχω ακούσει ότι μπορεί να προκληθεί ζημιά στην κλειδαριά του αυτοκινήτου από το βάρος, (κλειδί αυτοκινήτου μαζί με άλλα κλειδιά ή βαριά μπρελόκ πχ). Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο? 1
mentoras99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αν θες έχω θησαυροφυλάκιο που φυλάω το δικό μου κλειδί είναι ένα τεράστιο δωμάτιο με ένα γυάλινο τραπέζι στη μέση που έχει το κλειδί πάνω και μόνο και τίποτα άλλο και ακτίνες λέιζερ το φυλάνε και κάνουν τυχαίες κίνησεις για να μην το παραβιάσεις.Τώρα σοβαρά αν ο κλέφτης θέλει να κλέψει κάτι και το έχει βάλει σκοπό και κλειδί να μην βρει θα το σηκώσει και θα το πάρει αλλι'ως. Ναι, σιγουρα μπορει να το κανει και σηκωτο, αλλα σκεψου πχ. να μπει στο σπιτι να κλεψει, και να βρει το κλειδι-οπως το αφηνα- πανω στο τραπεζι, και φευγοντας να μου παρει και το αυτοκινητο απο την πιλωτη σαν καλος κυριος, και διχως καθολου κοπο.
Muchacho Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Συνηθως το κλειδι του αυτοκινητου το αφηνω στην μηχανη.
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Συνηθως το κλειδι του αυτοκινητου το αφηνω στην μηχανη. Και της μηχανής στο αυτοκίνητο ε? 3
soteras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ερώτηση ελαφρώς άσχετη, έχω ακούσει ότι μπορεί να προκληθεί ζημιά στην κλειδαριά του αυτοκινήτου από το βάρος, (κλειδί αυτοκινήτου μαζί με άλλα κλειδιά ή βαριά μπρελόκ πχ). Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο Απο προσωπικη εμπειρια ειχα το κλειδι αυτοκινητου μαζι με κλειδια σπιτιου και κατι αλλα και επειδη ειναι απο τα κλειδια πο ανοιγοκλινουν καποιο ελατηριο χαλασε και ειχε μεινει μονιμα ανοιχτο 1
gamanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ερώτηση ελαφρώς άσχετη, έχω ακούσει ότι μπορεί να προκληθεί ζημιά στην κλειδαριά του αυτοκινήτου από το βάρος, (κλειδί αυτοκινήτου μαζί με άλλα κλειδιά ή βαριά μπρελόκ πχ). Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο? Ισχύει, το βάρος των κλειδιών τραβάει προς τα κάτω τη μίζα . Αυτό σταδιακά χαλάει την εγκοπή και σταδιακά το διακόπτη και όταν τελικά χρειαστεί, απαιτείται αντικατάσταση του διακόπτη της μίζας. Παθών. 2
haris_216 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ισχύει, το βάρος των κλειδιών τραβάει προς τα κάτω τη μίζα . Αυτό σταδιακά χαλάει την εγκοπή και σταδιακά το διακόπτη και όταν τελικά χρειαστεί, απαιτείται αντικατάσταση του διακόπτη της μίζας. Παθών. Είναι σίγουρο αυτό; Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά λέω μήπως ήταν μια απλή φθορά και το συνδύασες με το βάρος των κλειδιών; Ο λόγος που το λέω είναι γιατί πρόσφατα είχα το ίδιο θέμα, δηλαδή το κλειδί δεν μένει στην θέση του και γυρίζει πίσω σβήνοντας τη μηχανή (μάλιστα έχω ανοίξει και σχετικό θέμα στο insomnia) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να το αποδώσω στο βάρος αφού είναι μόνο το κλειδί του κινητήρα/πορτών ο κρίκος του και ένα κλειδί από τη μπαγκαζιέρα. Ούτε καν μπρελόκ. Γι' αυτό σκέφτομαι μήπως το βάρος δεν είναι θέμα και απλά κάποια στιγμή μπορεί να σπάσει, όπως σπάνε τόσα και τόσα
Joshua21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Και βεβαια πρεπει να γινει σοβαρη συζητηση. Ή τουλαχιστον ας πει οποιος θελει, σοβαρα, τι κανει γι αυτο το θεμα. Οκ, σοβαρά τώρα. Ότι κλειδιά(αυτοκινήτου, μοτό, αποθήκης, αντικλείδια γενικώς), μετρητά, χρεωστική κάρτα και γενικότερα μικροαντικείμενα αξίας όταν δεν είναι κανένας στο σπίτι, μπαίνουν σε μια σακούλα και καταχωνιάζονται σε απίθανα σημεία. Υπάρχει και συναγερμός βέβαια που μειώνει κατά πολύ το χρόνο που χρειάζεται ο διαρρήκτης για να ψάξει και να βρει οτιδήποτε.
mentoras99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο κανετε τελικα οι περισσοτεροι? Καταχωνιασμα σε απιθανα σημεια; Ή το κουβαλατε μαζι σας, ακομη και αν αφηνετε το αυτοκινητο στο σπιτι;
gamanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Είναι σίγουρο αυτό; Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά λέω μήπως ήταν μια απλή φθορά και το συνδύασες με το βάρος των κλειδιών; Ο λόγος που το λέω είναι γιατί πρόσφατα είχα το ίδιο θέμα, δηλαδή το κλειδί δεν μένει στην θέση του και γυρίζει πίσω σβήνοντας τη μηχανή (μάλιστα έχω ανοίξει και σχετικό θέμα στο insomnia) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να το αποδώσω στο βάρος αφού είναι μόνο το κλειδί του κινητήρα/πορτών ο κρίκος του και ένα κλειδί από τη μπαγκαζιέρα. Ούτε καν μπρελόκ. Γι' αυτό σκέφτομαι μήπως το βάρος δεν είναι θέμα και απλά κάποια στιγμή μπορεί να σπάσει, όπως σπάνε τόσα και τόσα Σορρυ , τώρα το είδα. Λοιπόν, σε μεταχειρισμένο που δεν ήξερα τι έκανε ο προηγούμενος, είχα κρίκο με κλειδιά σπιτιού, γραφείου και αυτοκινήτου. Σεβαστό βάρος. Όλοι μου λέγαν να μην το κάνω και από ένα σημείο και μετά κατάλαβα και τους άκουσα. Η μίζα μου , ο διακόπτης της δηλαδή, σταδιακά απέκτησε πρόβλημα και από ένα σημείο και μετά ήθελε "σήκωμα ¨προς τα πάνω για να πάρει μπρος, έχοντας μέσα το κλειδί για μοχλό, άρα όντως κάτι τα είχε κάνει ρόιδο προς τα κάτω. Τελικά , άλλαξα διακόπτη, κάνα 40άρι ευρώ στο polo, δεν ξέρω αυθεντικό ή imitation, δεν κατέχω πια το αμάξι.
mentoras99 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι, δεν ειναι θεμα μονο το κλειδι απο το αυτοκινητο, αλλα και απο αλλα σπιτια, πχ απο παππουδες κλπ Απλα στα αλλα, προλαβαινεις πες, που και παλι θελει τρεξιμο, να πας να αλλαξεις κλειδαριες. Αλλα το αμαξι στο πηραν αμεσως κι εφυγαν.
andreapaog328 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εγώ το έκρυβα στην κατάψυξη, κατά προτίμηση μέσα στην κοιλιά χωριάτικου κόκκορα. Από τότε που άλλαξα αυτοκίνητο όμως και το νέο κλειδί έχει τηλεχειρισμό και immobilizer φοβάμαι μην χαλάσει και το βάζω στη συντήρηση κάτω από τα λαχανικά. άκυρο το ψυγείο. εμένα μου τανοίξανε και αυτό και μου πηρανε κατι σουβλάκια κοτόπουλο. ο κόκκορας απλά δεν έχει ελπίδες. 2
mentoras99 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μαλλον πρεπει να γινει εδω μια δημοσκοπηση για το θεμα.
arc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Σιγά μη σου κάνουμε δημοψήφισμα! Αν δεν εχεις κάτι σημαντικό να προσθέσεις, σταμάτα να σπρώχνεις το θέμα στην επιφάνεια με ανουσια σχόλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις