Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια υπαρχει ενα θεμα κουραζουμαι πολυ ευκολα αυτο γιατι γινεται? πως μπορω να το βελτιωσο να μην κουραζομαι οταν παω να κανω μια δουλεια?πχ αρχιζω λιγο να καθαριζω σπιτι και σε 5-10 λεπτα παω ξαπλωνω γιατι νιωθω κουραση

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουν πεσει μαλλον οι ανυνες του οργανισμου σου...

Παλια εκανες τιποτα; Δραστηριοτητες ή απλα σηκωμα φαι, ξαπλα, φαι, καφες, αυτο μπορει να σε εκανε να μην εχεις πολυ ορεξη.. Και μενα τωρα αν μου πεις βαλε σκουοα θα με πεθανεις.. Χαψαχαχαχαχα

Δημοσ.

εχω κανει εξετασεις ολα καλα εδειξαν να ασχιλιομουνα με αθλητισμο ενταξει 7 ωρες υπνο αλλα υπαρχουν και στιγμες 11 ωρες

Δημοσ.

εχω κανει εξετασεις ολα καλα εδειξαν να ασχιλιομουνα με αθλητισμο ενταξει 7 ωρες υπνο αλλα υπαρχουν και στιγμες 11 ωρες

Δες έναν παθολόγο τότε. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια υπαρχει ενα θεμα κουραζουμαι πολυ ευκολα αυτο γιατι γινεται? πως μπορω να το βελτιωσο να μην κουραζομαι οταν παω να κανω μια δουλεια?πχ αρχιζω λιγο να καθαριζω σπιτι και σε 5-10 λεπτα παω ξαπλωνω γιατι νιωθω κουραση

ηξερα εναν τυπο που ειχε το ιδιο προβλημα. Τελικα μου ειπε οτι ειχε κολλησει κατι στο αιμα επειδη καποιος ειχε πιει απο το μπουκαλι του.

dont remember what

Δημοσ.

δεν πινω απο αλλα ατπμα<br>

δεν πινω απο το ποτο των αλλων γενικως δεν τρωω απο ιδιο κουταλι κτλπ τι να πω αυτα

Δημοσ.

Αν έστω δεν έχεις κάποιο «θέμα», δε διευκρίνησες πώς ακριβώς ζεις. Τί ώρες ξυπνάς και κοιμάσαι, αν έχεις σταθερό πρόγραμμα, αν κινείσαι/ασκείσαι συχνά, τί σόι διατροφή κάνεις, πόσο ευτυχισμένος είσαι...

Για παράδειγμα, το να κοιμάσαι σταθερά νωρίς το βράδυ και να ξυπνάς πρωί, να τρως 3~5 υγιεινά κι ισορροπημένα γεύματα ημερησίως και να κινείσαι αντί να κάθεσαι όλη μέρα >> είναι φυσιολογικό. Αν γενικά κάνεις ότι γουστάρεις, τεμπελιάζεις για μεγάλες περιόδους (σημείωση: το να ασκείσαι 1 ώρα την ημέρα δε σημαίνει πως δε τεμπελιάζεις), τρως μαλακίες ή τρως σε λάθος ώρες/λάθος ποσότητες... μη περιμένεις να είσαι «σε φόρμα».

Επιπλέον, ακόμα και με τα παραπάνω, ο άνθρωπος πρέπει να είναι χαρούμενος. Πχ να γελάει, να ερωτεύεται κτλ. Διότι έτσι ο εγκέφαλος κρατιέται σε εγρήγορση και παράγονται διάφορες ορμόνες που σε «ζωντανεύουν», σα φυσικά αναβολικά ένα πράγμα. Η μιζέρια, η δυστυχία, η απομόνωση, η οκνηρία κτλ δε βοηθάνε. Η υγεία είναι πολυσύνθετο πράγμα, δεν είναι «έκανα εξετάσεις > είναι ΟΚ > άρα είμαι ΟΚ».

Υ.Γ. Κανείς δεν είπε πως οι δουλειές του σπιτιού είναι εύκολες. Συνήθως σε καταπονούν λόγω κακής στάσης και μονότονων επαναλαμβανόμενων κινήσεων και πιάνεσαι στο πι και φι αν είσαι ασυνήθιστος. Εγώ πάντα αναρωτιόμουν πώς τη παλεύουν μερικές γυναίκες. :P

• Like 1
Δημοσ.

με τις πληροφοριες που δινεις μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε και χαβαλε !

δωσε λιγες λεπτομεριες οπως ποσο καιρο σου συμβαινει αυτο κτλ

θα σου πω παντως βα  κοιταξεις μην τυχων εχεις  Λοιμώδης Μονοπυρήνωση η αλλιως  «Η Νόσος του φιλιού» !

δε περναει με φαρμακα παρα μονο με ξεκουραση ! τα πρωτο σου συμτωμα ειναι να νιωθεις συνεχεια κουρασμενος να μη μπορεις να παρεις τα ποδια του !  ειναι πολυ χρονοβορο να το ξεπερασεις κ το βρισκουν δυσκολα οι γιατροι ..

για ψαχτο λιγακι ..

• Like 1
Δημοσ.

Όπως ακριβώς σου είπε ο από πάνω! 

Λοιμώδης Μονοπυρήνωση και Μεγαλοκυτταροϊός. Είναι εξετάσεις αίματος ειδικά για αυτά. Πες στο παθολόγο σου να σου τις γράψει.

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει υπαρχουν στιγμες που υπαρχει η διαθεση αλλα ποιο πολυ υπερυισχυει οτι εχω (κουραση)δεν εχω δλδ ορεξη να κανω μια δουλεια ενταξει πιστευω οτι παιζει ρολο οτι εχασα και ενα ατομο που αγαπουσα πολυ συγγενικο η οχι?αλλα γενικα τρωω υγειινα ετσι μου αρεσει περισοτερο .αυτα χδ

Δημοσ.

Νερό πίνεις μπόλικο;

Επίσης δοκίμασε να φας κάτι γλυκό πριν αρχίσεις τις δουλειές μήπως πέφτει το ζάχαρο σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...