gokuthelegend Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μιας και από ότι βλέπω στο μπλαμπλα έχουν ήδη ανοιχτεί 2 θέματα για άλλα προγράμματα του ΟΑΕΔ, ανοίγω και ένα θέμα για να μιλήσουμε για αυτό. Για όσους δεν ξέρουν, το πρόγραμμα έχει κλείσει και οι "τυχεροί" έχουν μπει ήδη στις θέσεις τους εδώ και 1 μήνα περίπου. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. 1) Έχει τύχει σε κανέναν να δουλεύει 6 μέρες την εβδομάδα; Ρωτάω γιατί μιας και μιλάμε για θέσεις σε δήμους, εκτός από τα ΚΕΠ που δουλεύουν και Σάββατα, οι μέρες εργασίας είναι από Δευτέρα ως Παρασκευή. Για ηλικίες άνω των 25 ετών το ημερομίσθιο είναι 19.60 με maximum μισθό τα 490 ευρώ τον μήνα, δηλαδή για εργασία ως 25 μέρες τον μήνα. 21 μέρες είναι χωρίς τα Σάββατα, και 25 μαζί με τα Σάββατα. Το περίεργο στην δική μου σύμβαση είναι πως λέει ότι θα δουλεύω από Δευτέρα ως Παρασκευή, δηλαδή 21 μέρες, αλλά θα παίρνω 490 ευρώ. 2) Αν για προσωπικούς λόγους αποφασίσω να αποχωρίσω από το πρόγραμμα τι κυρώσεις θα έχω; Ξέρω ότι μου ακυρώνεται η κάρτα ανεργίας, χάνω τα επιδόματα, και θα πρέπει να ξαναβγάλω κάρτα από την αρχή με ότι αυτό συνεπάγεται. Αλλά με το πρόγραμμα αυτό καθεαυτό τι γίνεται; Σκέφτομαι να μείνω 1-2 μήνες απλώς για να πάρω κάποιους μισθούς και μετά να αποχωρίσω. Αν αποχωρίσω τι γίνεται; Θα μου τους πληρώσουν αυτούς τους μισθούς και τα ένσημα; Υπάρχει περίπτωση να μην με πληρώσουν; Αυτά προς το παρόν.
gokuthelegend Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Απο περιεργεια. Τι ακριβως κανεις; Δεν θέλεις να μάθεις, πάντως όχι αυτό που θα έπρεπε. Έκανα αίτηση για ΤΕ πληροφορικής, και με βάλανε να ανοίγω έναν ιερό χώρο για τους επισκέπτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα