arxaggelos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν με νοιάζει τί λέει το θέμα, για break down το κόβω.
fylatos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Froso-insmna#, on 04 Feb 2014 - 11:02 PM, said: ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΛΥΓΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΙΤΕΥΜΕΝΗ.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? HELP Βγες να ξεσκάσεις μπες στην ομάδα για το tesla coil ή φτιάξε ένα γλυπτό από πάγο για τον τύπο: Θα το δει, θα καταλάβει πόσο μλκς είναι που λέει ονόματα από δύο γυναίκες (που μπορεί να τις είδε σε ένα όνειρο, δε πέρασε από το μυαλό σου ε; ) και που έχει λογαριασμούς παντού (που μπορεί να μην μπήκε στον κόπο να κλείσει) και θα σε αγαπάει για πάντα. (αν είναι πάνω από 1.78 μην το επιχειρήσεις δεν έχουμε σαφή στατιστικά δεδομένα, για ως 1.78 έχει γίνει ξανά). 1
gigisoni Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Είναι αυτό που επγραψα λίγες μέρες πριν. Η κακογ@μημένη γυναίκα είναι χειρότερο από την @γ@μητη....
fylatos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Είναι αυτό που επγραψα λίγες μέρες πριν. Η κακογ@μημένη γυναίκα είναι χειρότερο από την @γ@μητη.... Σε ποια από τις τρεις αναφέρεσαι;
giorgos147 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό που ρωτάνε εμάς για συμβουλές σχέσεων, μαρέσει. Μαρέσει αρκετά. Εμπρός αδέρφια για ένα νέο Cosmopolitan. 1
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 σε υγρο πυρ σκέφτηκες να κανεις κάτι; (ας βρει κάποιος το λινκ, δε μου το βγαζει) 1
John323 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Είναι αυτό που επγραψα λίγες μέρες πριν.Η κακογ@μημένη γυναίκα είναι χειρότερο από την @γ@μητη... . Μετα απο αυτη την βαρυγδουπη παπαρια ας το κλειδωσουμε το θεμα.
giorgos147 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 σε υγρο πυρ σκέφτηκες να κανεις κάτι; (ας βρει κάποιος το λινκ, δε μου το βγαζει) Να. 1
gigisoni Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 . Μετα απο αυτη την βαρυγδουπη παπαρια ας το κλειδωσουμε το θεμα. Γιατί παπαριά ρε φίλε; Δεν ισχύει; Τι είναι χειρότερο, να διψάς και να μην έχεις νερό να πιεις, ή να βλέπεις το νεράκι να τρέχει μπρος στα μάτια σου και να μην μπορείς να πιεις; Σε ποια από τις τρεις αναφέρεσαι; Δεν σ'έπιασα...είναι και βράδυ, νυστάζω κιόλας, μην παρεξηγείς..
John323 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τι είναι χειρότερο, να διψάς και να μην έχεις νερό να πιεις, ή να βλέπεις το νεράκι να τρέχει μπρος στα μάτια σου και να μην μπορείς να πιεις; Τοσα χρονια μες στα μπαρ πως και δεν σ`ειχα σταμπαρ?
marduc812 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα! Δες το! NOT 1
fylatos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί παπαριά ρε φίλε; Δεν ισχύει; Τι είναι χειρότερο, να διψάς και να μην έχεις νερό να πιεις, ή να βλέπεις το νεράκι να τρέχει μπρος στα μάτια σου και να μην μπορείς να πιεις; Δεν σ'έπιασα...είναι και βράδυ, νυστάζω κιόλας, μην παρεξηγείς.. Η TS, η μια της οποίας το όνομα εικάζεται αναφέρθηκε και η άλλη της οποίας το όνομα λέγεται ότι αναφέρθηκε.
gigisoni Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τοσα χρονια μες στα μπαρ πως και δεν σ`ειχα σταμπαρ? Α δεν ξέρω, σε ποια μπαρ συχνάζεις Η TS, η μια της οποίας το όνομα εικάζεται αναφέρθηκε και η άλλη της οποίας το όνομα λέγεται ότι αναφέρθηκε. Τώρα σ'έπιασα!! Εσύ ποια λες;
fylatos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Α δεν ξέρω, σε ποια μπαρ συχνάζεις Τώρα σ'έπιασα!! Εσύ ποια λες; Αν κρίνω από την κατανομή στο μυαλό του με τη σειρά 1, 3, 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις