evoracing Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους.! Λοιπόν επειδή αυτές τις μέρες μαθαίνω πράγματα για εμένα που ούτε τα θυμάμαι αλλά ούτε μου αρέσουν. Ο λόγος για την χρονολογία 2011-2012 που πήγαινα 1η και 2α λυκείου. Το λέω αυτό γιατί εκεί θέλω να θυμηθώ. Αυτές τις χρονιές λοιπόν δεν τις θυμάμαι καθόλου σαν να μην τις έζησα ποτέ ένα πράγμα. Θέλω λοιπόν άμα υπάρχει κάποια τεχνική, να θυμηθώ κάποια πράγματα, κάποιες καταστάσεις? Ξέρω είναι λίγο τρελό το όλο θέμα αλλά πρέπει να τα θυμηθώ. Ευχαριστώ πολύ...
παπι Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πως γινεται να μην θυμασαι τι εκανες πριν 3 χρονια; Τοσο χαλια περασες;
evoracing Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλά αυτό άστο είναι μια άλλη ιστορία... Το θέμα είναι και το τι έκανα τότε. Μου τα είπε μια κοπέλα σήμερα πως ήμουν και πραγματικά λες και δεν μίλαγε για εμένα, αλλά επιβεβαιωμένα μιλούσε για εμένα. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, ναι δεν θυμάμαι τίποτα. Μόνο κάποιες σημαντικές καταστάσεις.
slipknot Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον σαν άμυνα επέλεξες να διαγράψεις τις αναμνήσεις εκείνης της περιόδου. Γιατί να θες να ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας τώρα; 4
evoracing Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σαν άμυνα? ίσος... Πραγματικά σίγουρα θυμάμαι τον χαρακτήρα μου τότε και βλέπω και τον σημερινό και η λέξη τεράστια διαφορά είναι μικρή... Γιατί θέλω? γιατί πλήγωσα κάποια άτομα και θέλω να θυμηθώ τι ακριβός τους έχω κάνει. Αυτό και για να ξέρω να αναφερθώ κάπου όταν τους γνωρίζω τον νέο μου εαυτό αλλά και για να δείξω ότι έχω μετανιώσει και 2ον για να δω τα λάθη που είχα κάνει για να μην τα ξανά κάνω... Μπορεί να είναι λίγο περίεργα αυτά που λέω αλλά είμαι κάπως ιδικά σήμερα...
Evelina :) Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εγω παντως δεν θυμαμαι τι φαγητο εφαγα χθες.. Περα απο την πλακα, μου λενε πραγματα που εγιναν πριν ενα χρονο πριν (το πολυ) και τα περισσοτερα ουτε καν που θυμαμαι οτι εγιναν..λες και μου κανουν πλακα. Ακουγεται σαν ψεμμα αλλα εγω σε νιωθω. Πιστευω οτι τοτε δεν τα θεωρουσαμε σημαντικα και απλως ο εγκεφαλος μας επελεξε να μην τα κρατησει.. Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως!! Βλεπε: χρυσοψαρα οσο για την τεχνικη που λες, παρολο που δεν νομιζω να υπαρχει, θα ηταν ενδιαφερουσα
zeniath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μαν το ίδιο έπαθα και εγώ όταν έκανα σχέση με μια φίλη από το λύκειο αφού βρεθήκαμε μετά από 2-3 χρόνια. Και να μου λέει "και που έκανες τότε αυτό και εκείνο" και να λέω δε παίζει να θυμάται περισσότερα από την ζωή μου απ'ότι εγώ... Happens to everyone, αν ο εγκέφαλος αποφάσισε να μην τα κρατήσει στον HDD σου, τότε δεν έχουν σημασία για να κάτσεις να τα θυμηθείς. Αν τώρα όντως θες τόσο πολύ, υπνωτισμό. Μπορεί να θυμηθείς βέβαια και κανά alien abduction που μπορεί να σε έκαναν τίποτε εξωγήινοι αλλά είναι το ρίσκο που πρέπει να πάρεις 1
pournaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 1η... 2α λυκειου... πραγματικα, ουτε κι εγω θυμαμαι τιποτε, αμυνα το λετε ετσι; 3
Evelina :) Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια εγω δεν νομιζω οτι ειναι αμυνα. Αλλιως δεν θα ξεχνουσαμε μονο τα ασχημα και οχι τα καλα; Εγω παντως τα εχω ξεχασει ολα!! 1
slipknot Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 1η... 2α λυκειου... πραγματικα, ουτε κι εγω θυμαμαι τιποτε, αμυνα το λετε ετσι; Ο OP από μόνος του λέει πως ό,τι βγήκε στη φόρα ήταν αρνητικό, τουλάχιστον γι' αυτόν άρα δεν αποκλείεται να πρόκειται περί μορφής άμυνας. Το ότι εσείς δε θυμάστε πράγματα προ 5ετίας ας πούμε δε σημαίνει απολύτως τίποτα, εγώ θυμάμαι με σχεδόν φωτογραφική ακρίβεια σκηνές από πριν πάω δημοτικό.
revolver1990 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πάρε βιοτίνη και all around βιταμίνες σε μένα κάνανε δουλειά
frabalas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καινούργια ντρόγκα στη γύρα. Θα πιούμε καλάάάά!!!
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τα ξεχασμένα, είτε είναι γεγονότα που δεν τους δώσαμε σημασία εκείνη την στιγμή, αλλά ούτε και τις λίγες επόμενες μέρες, είτε υπερκαλύφθηκαν γρήγορα από άλλα και ξεχάστηκαν. Ο αποτελεσματικότερος τρόπος να θυμάσαι πράγματα είναι να τα επαναλαμβάνες κάποιες φορές στην σκέψη σου, για κάποιο καιρό αφότου έγιναν. Είτε γιατί σε προβλημάτισαν είτε γιατί τα συνδυάζεις με άλλα και τα συνδέεις. Γεγονότα που δεν επαναλήφθηκαν στην σκέψη σου τον επόμενο καιρό αφού έγιναν, δύσκολο να τα θυμάσαι. Αλλά δεν σημαίνει ότι ήταν ασήμαντα. Μπορεί να υπερκαλύφθηκαν από άλλα ή να μην είχες καθόλου χρόνο εκείνο τον καιρό να τα σκεφτείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα