Elysian Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για τα αλατισμενα αμυγδαλα δινουν τα ιδια στοιχεια οσο τα αναλατα? εχει αγορασει η μανα μου και τρωω για να μην πεταχτουν αλλα βοηθανε? σε τιποτα η οχι
Chrisxxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σε ότι και τα ανάλατα, απλώς έχουν ψηθεί με αλάτι οπότε επιβαρύνεσαι με το 2ο.
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 http://lmgtfy.com/?q=%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1+%CE%B1%CE%BC%CF%8D%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B1
Elysian Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 prof ξερω την αξιας τους απλως ρωτησα τη διαφορα μεταξυ αναλατων και αλατισμενων ευχαριστω παντως παιδια
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 σαφώς και τα αλατισμένα είναι επιβλαβή για την υγεία. Οπότε θα προτιμάς μόνο ανάλατα.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μουλιασετα σε νερο να φυγει το πολυ αλατι... Οταν ειναι να τα φας... Βαζετα σε ενα μπολ πριν με λιγο νερακι..
PCharon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το αλάτι γενικά πρέπει να το αποφεύγουμε. Η κύρια διαφορά στα αμύγδαλα που αναφέρεις είναι το ψημένα - άψητα. Τα άψητα είναι πολύ υγιεινά και προτείνονται ως διατροφικό στοιχείο. Τα ψημένα όχι. Γενικά οι ξηροί καρποί είναι πολύ υγιεινοί κι ωφέλιμοι, αρκεί να είναι ωμοί και χωρίς αλάτι.
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το αλάτι γενικά πρέπει να το αποφεύγουμε. Η κύρια διαφορά στα αμύγδαλα που αναφέρεις είναι το ψημένα - άψητα. Τα άψητα είναι πολύ υγιεινά και προτείνονται ως διατροφικό στοιχείο. Τα ψημένα όχι. Γενικά οι ξηροί καρποί είναι πολύ υγιεινοί κι ωφέλιμοι, αρκεί να είναι ωμοί και χωρίς αλάτι. http://www.nytimes.com/2013/04/09/science/is-there-a-nutritional-difference-between-raw-and-roasted-nuts.html http://nutrition.about.com/od/askyournutritionist/f/roastedseeds.htm http://www.johnnyfit.com/nutrition/i-think-theyre-nuts-raw-almonds-vs-dry-roasted-almonds.html/
PCharon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αυτά που παραθέτεις αναφέρονται στη διατροφική αξία. Όταν ψήνονται όμως μετουσιώνονται τα ακόρεστα λιπαρά οξέα που περιέχουν κι αυτό μεταβάλλει το πόσο ωφέλιμα είναι. Με αυτή την έννοια το είχα διαβάσει πως είναι καλύτερα τα ωμά.
agrio.imeros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ψημένα , άψητα , αλατισμένα , ανάλατα όλα μια χαρά είναι.Βάλε και κανένα ποτάκι , μην τα κατεβάζεις ξεροσφύρι ...
Ison_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ακόμα και ο αλατισμένος και ψημένος ξηρός καρπός έχει πολλά περισσότερα να σου δώσει από πολλά άλλα που θα μπορούσες να φας εκείνη τη στιγμή. Οπότε τα τρως χαρούμενος και από την επόμενη φορά θυμάσαι να τους πάρεις ανάλατους και ωμούς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα