Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι.

εφοσον εχεις κανει ηλεκτρονικη αγορα πες τους να το τσεκαρουν.

Πριν πας τυπωσε και μια αν μπορεις τις παραγγελιες σου και να εμφανιζονται και τα στοιχεια κανονικα.

Δημοσ.

Πάντως μην σου κανει εντύπωση αν οντως ψόφησε , τυχαίνει βεβαια αλλα αμα του κανεις και μεγάλη χρήση δεν θέλει και πολυ το άτιμο ετσι τσιπάκι ειναι :P

Δημοσ.

μπορει να ηταν στα τελευταια του,μπορει απλα να το εβγαλες χωρις ασφαλη καταργηση και να καηκε,μπορει 1002.

Και το φλασακι σκληρος ειναι.. Αν τι εβγαζες χωεμρις ασφαλη λειτουργια λογικο ειναι πολλα bad sectors αρα 80- health ... Ταξιδι το φλασακι. Σκεψου οτι σε 2 χρονια πολλοι αλκαζουν αυτοκινητο ;-)

Τα usb flash drives δεν χρειάζονται ασφαλή κατάργηση σε Windows OS.

/sc

Δημοσ.

το πηγα χθες κατα τις 8 στο e-shop και σημερα στις 11 μου εστειλαν μηνυμα να παω να το παραλαβω αλλα θα παω απο δευτερα γιατι τωρα κλεινει,λετε να μου το αντεκατεστησαν ;; 

Δημοσ.

οταν πατας δηλαδη ασφαλη καταργηση δεν δινει ρευμα στη θυρα ο υπολογιστης για να μπορεις να το βγαλεις;;

εγω το φλασακι το πηρα ιανουαριο του 2012 και εχει 5 χρονια εγγυηση αν το παω στο e-shop λετε να το δεχθουν;;

Κανονικα θα πρεπει να στο αντικαταστησουν με καινουργιο.

Άλλα επειδη ειμαστε ΕΛΛΑΔΙΚΙΣΤΑΝ θα προσπαθησουν να το βγάλουν εκτος εγγύησης και οτι

χάλασε με υπαιτιοτητα δικη σου.

Πάντος αξιζει την προσπαθεια.

Σε αναλογή περιπτωση που αντιμετωπισα εγω με ενα Stick το οποιο ειχε lifetime guarantee (παμπάλαιο 4giga)

το eshop μου απαντησε οτι δεν το αντικαθιστα η εταιρια επειδη ειναι κατηργημενο μοντέλο ( φούμαρα ).

Σε επικοινωνια μου μεσω email με την kingston στο Λονδινο, οχι μονο μου το αντικατεστησαν αλλα μου εδωσαν και τελευταιο μοντελο και περισσοτερα Giga (16 ) και πληρωσαν την αποστολη λόγω της ταλαιπωριας που δεχθηκα απο το eshop εδω.

Ουσιαστικα τα μεταφορικα που πληρωσα να το στειλω ηταν η μιση τιμη της αξιας του στικ που παρελάβα. Άλλα δεν με ενοιξε απλα ηθελα να επιβεβαιώσω το "lifetime guarantee" το οποιο πραγματικα ισχυε στην περιπτωση μου. (τρομερη εταιρια η Kingston)

Aν θες την συμβουλη μου εποικοινωνησε απευθειας με KIngston κανε το RMA και να το προώθησουν αυτοι στο eshop ή εσυ έχοντας το οκ για αντικατασταση απο την Kingston.

Υ.Γ. Μην αναφερεις πουθενα οτι δεν εκανες safe remove.

Δημοσ.

...

Υ.Γ. Μην αναφερεις πουθενα οτι δεν εκανες safe remove.

Για αυτό ακριβώς ανέφερα ότι δεν παίζει ρόλο το safe remove.

Επειδή ορισμένοι δήθεν "τεχνικοί" το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία στους αδαής για να μην πράξουν τα νόμιμα.

Αν επικαλεστούν κάτι τέτοιο ως δικαιολογία απαντήστε τους ότι η MS έχει διαφορετική άποψη. ;)

Τους το παραδίδεις φυσικά ή με δικιά σου αποστολή.

Εφόσον είναι εντός εγγύησης, δεν το έχει πατήσει φορτηγό ή δεν το έστειλες για καταδύσεις οφείλουν να στο αντικαταστήσουν με ίδιο ή ανώτερης αξίας. Αν δεν συμφωνείς με αυτά που σου προσφέρουν ζητάς να σου επιστραφεί άμεσα ολόκληρο το ποσό της αρχικής αγοράς. Αυτό αναφέρει η νομοθεσία.

/sc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα usb flash drives δεν χρειάζονται ασφαλή κατάργηση σε Windows OS.

/sc

Δεν εξαρτάται από τις ρυθμίσεις;

Γιατί αφού στα Windows δεν χρειάζεται, υπάρχει η επιλογή;

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Και εμένα βρόντηξε ένα lexar 32Gb που έχω και σε επικοινωνία που είχα με την μαμά εταιρία μου είπαν να το πακετάρω και να το στείλω για να μου το αντικαταστήσουν.

Δημοσ.

Δεν εξαρτάται από τις ρυθμίσεις;

Γιατί αφού στα Windows δεν χρειάζεται, υπάρχει η επιλογή;

Eγω εχω 12 φλασακια,τα εχω 6 χρονια,και ΔΕΝ χρησιμοποιησα ΠΟΤΕ ασφαλη καταργηση.Δεν παθανε τιποτε!Βαλε βγαλε τα'χω.Στα windows αλλωστε υπαρχει επιλογη για γρηγορη αφαιρεση χωρις ασφαλη καταργηση.

Αν καποιος επικαλεστει αυτη την δικαιολογια,απλα ειναι τελειως χαζο και ψαχνει να ριξει αλλου την ευθυνη.Ηταν να καει και καηκε.Ελλατωματικο κομματι.

Συμφωνω με τον madsc.

Δημοσ.

Το safe remove ουσιαστικα σταματαει το στικακι να χρησημοποιητε απο το συστημα.

και εγω προσωπικα ποτε δεν το εχω χρησημοποιηση αλλα παντα μα παντα κοιταω να μην δουλευει οταν το βγαζω.

αν τωρα κανεις μεταφορα αρχειων η παιζεις μια ταινια απο το στικ και το βγαλεις ..μια δυο ...τρεις να σε σιγουρος θα καει και αν δεν καει θα εχει καποιο fault.

Δημοσ.

Eγω εχω 12 φλασακια,τα εχω 6 χρονια,και ΔΕΝ χρησιμοποιησα ΠΟΤΕ ασφαλη καταργηση.Δεν παθανε τιποτε!Βαλε βγαλε τα'χω.

Δεν είναι επιχείρημα αυτό για να διεκδικήσεις την δωρεάν αντικατάσταση.

Στα windows αλλωστε υπαρχει επιλογη για γρηγορη αφαιρεση χωρις ασφαλη καταργηση.

Αν δεν έχεις επιλέξει αυτή την επιλογή; Και ξαναρωτάω: Αφού στα Windows (λες) ότι δεν χρειάζεται, γιατί υπάρχει η επιλογή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...