Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετικο αρθρο περιεγραφει με ακριβεια την κατασταση σε σχεση με το θεμα :

Link.png Site: Όχι στους δρόμους για πενταροδεκάρες

Πηγή:www.capital.gr

Φώτη το άρθρο είναι γραφικό, γραμμένο από άνθρωπο άσχετο. Ξέρεις, όταν ασχετοσύνη και στοιχεία υπερβολής μπαίνουν σε ένα δημοσιογραφικό άρθρο, το καταστούν σκουπίδι.

Δε λέω ότι δεν έχει δόση αλήθειας μέσα, αλλά η δόση αλήθειας το κάνει μυθιστόρημα, όχι άρθρο.

Άρα μη μιλάς για ακρίβεια, νομίζω πως μπορείς καλύτερα.

"Σημείωση: Οι αγρότες δεν πληρώνουν φόρους. Ούτε καν οι πλούσιοι."

πφφφφφφ

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η περιοχη που ζω ειναι κατα κυριο λογο αγροτικη-κτηνοτροφικη,πολλοι συγγενεις και γνωστοι ειναι γεωργοκτηνοτροφοι,η πλειοψηφια τους ειναι απατεωνες ....καταρχην δεν φορολογουνται δηλωνουν εισοδημα κατω απο 10000 ,οταν βγαζουν απο γαλα 200000 το χρονο,αλλοι πουλησαν τα ζωα τους και εισπρατουν ακομα τις ευρωπαικες επιδοτησεις ,και αλλοι χτιζουν τεραστιες υπερσυγχρονες κτηνοτροφικες μοναδες κλεβοντας με συγκεκριμενο τροπο τα κρατικα κονδυλια που προοριζονταν για το δικτυο υδρευσης...αυτα και αλλα πολλα περιστατικα υπαρχουν και δυστυχως θα εξακολουθουν να υφιστανται γιατι δεν φταινε αυτοι αλλα ετσι ειναι το συστημα που τους εμαθε να φερονται μαυτο το τροπο εις βαρος των αλλων που ειναι συνεπεις και τιμοιοι και τους εχουν  γδαρει απο φορους....ενω οι κυριοι αγροτες δεν γουσταρουν να φορολογηθουν τα θελουν ολα αφορολογικα και αν ειναι δυνατον και τζαμπα ...και το θυμουνται οι συνδικαλιστες τους-μεγαλοκτηματιες καθε χρονο τετοια εποχη..."δεν βαριεσαι μιας που κωλοβαραμε δεν παμε να κανουμε κανα μπλοκο να περασει η ωρα,να βγουμε και στα καναλια να μας δει καμια γκομενα...."

• Like 3
Δημοσ.

Φώτη το άρθρο είναι γραφικό, γραμμένο από άνθρωπο άσχετο. Ξέρεις, όταν ασχετοσύνη και στοιχεία υπερβολής μπαίνουν σε ένα δημοσιογραφικό άρθρο, το καταστούν σκουπίδι.

:lol: :lol: :lol: :lol:  εε, όχι και σκουπίδια τα άρθρα του capital. Ευαγγέλιο!

Εν τω μεταξύ γράφει το άρθρο αναφερόμενο στους αγρότες:

Οι αγροτικές εργασίες είναι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ο αγρότης που θα κερδίσει από την παραγωγή του δεν πρόκειται να μοιραστεί το κέρδος του με όλους εμάς τους υπόλοιπους και αυτό είναι σωστό. Το λάθος είναι ότι τον έχουν μάθει να πιστεύει ότι την πιθανή του ζημία θα πρέπει να την πληρωθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό. 

Meanwhile in Greece:

Δημόσιο χρέος: «Μαξιλάρι» 18 δισ. από τράπεζες!

38 δισ. ευρώ έχει διαθέσει το ΤΧΣ για ενίσχυση των τραπεζών[...]

Οι ιδιώτες επενδυτές συνεισέφεραν μόλις 3 δισ. ευρώ στην ανακεφαλαιοποίηση των τριών μεγαλύτερων τραπεζών, της Εθνικής , της Πειραιώς και της Alpha.

www.euro2day.gr/specials/opinions/article/1171327/dhmosio-hreos-maxilari-18-dis-evro-apo-tis.html

Παρ' όλα αυτά βέβαια:

«Κόκκινα» δάνεια μέχρι το 50% αντέχουν οι ελληνικές τράπεζες

Το πλήγμα των επισφαλειών θα αντισταθμιστεί από την ισχυρή κεφαλαιακή βάση που διαθέτουν οι τράπεζες μετά την ανακεφαλαιοποίηση και την προ προβλέψεων κερδοφορία για την επόμενη τριετία.

http://www.kathimerini.gr/751477/article/oikonomia/epixeirhseis/kokkina-daneia-mexri-to-50-antexoyn-oi-ellhnikes-trapezes

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε λέω ότι δεν έχει δόση αλήθειας μέσα, αλλά η δόση αλήθειας το κάνει μυθιστόρημα, όχι άρθρο.

Άρα μη μιλάς για ακρίβεια, νομίζω πως μπορείς καλύτερα.

"Σημείωση: Οι αγρότες δεν πληρώνουν φόρους. Ούτε καν οι πλούσιοι."

πφφφφφφ

η περιοχη που ζω ειναι κατα κυριο λογο αγροτικη-κτηνοτροφικη,πολλοι συγγενεις και γνωστοι ειναι γεωργοκτηνοτροφοι,η πλειοψηφια τους ειναι απατεωνες ....καταρχην δεν φορολογουνται δηλωνουν εισοδημα κατω απο 10000 ,οταν βγαζουν απο γαλα 200000 το χρονο,αλλοι πουλησαν τα ζωα τους και εισπρατουν ακομα τις ευρωπαικες επιδοτησεις ,και αλλοι χτιζουν τεραστιες υπερσυγχρονες κτηνοτροφικες μοναδες κλεβοντας με συγκεκριμενο τροπο τα κρατικα κονδυλια που προοριζονταν για το δικτυο υδρευσης...αυτα και αλλα πολλα περιστατικα υπαρχουν και δυστυχως θα εξακολουθουν να υφιστανται γιατι δεν φταινε αυτοι αλλα ετσι ειναι το συστημα που τους εμαθε να φερονται μαυτο το τροπο εις βαρος των αλλων που ειναι συνεπεις και τιμοιοι και τους εχουν  γδαρει απο φορους....ενω οι κυριοι αγροτες δεν γουσταρουν να φορολογηθουν τα θελουν ολα αφορολογικα και αν ειναι δυνατον και τζαμπα ...και το θυμουνται οι συνδικαλιστες τους-μεγαλοκτηματιες καθε χρονο τετοια εποχη..."δεν βαριεσαι μιας που κωλοβαραμε δεν παμε να κανουμε κανα μπλοκο να περασει η ωρα,να βγουμε και στα καναλια να μας δει καμια γκομενα...."

Σου απαντησε ο απο κατω ,μια χαρα περιγραφει την κατασταση  το αρθρο .Εδω η τοποθετηση μου στην πρωτη σελιδα του τοπικ :

Aπο τις πιο ευνοημενες κατηγοριες φορολογουμενων με  ασφαλιστικες εισφορες τις πλακας και επιδοτησεις μαιμου σωρηδον,δανεια που δεν πληρωθηκαν ποτε η' ¨"χαριστηκαν " απο κυβερνησεις   και φυσικα τα πληρωσαμε ολοι οι υπολοιποι μαλακες.

.Εκβιαζουν  με τις αντιδρασεις τους  κλεινοντας σαν τραμπουκοι τις εθνικες οδους και παρεμποδιζοντας την ελευθερη μετακινηση.

Αλλη μια κλασικη περιπτωση  τυφλης αντιδρασης χωρις λογο  και αλλη μια αιτια που αυτη η χωρα θα παραμεινει στο διηνεκες  ο πατος της Ευρωπης διοτι πολυ απλα αυτο ειναι το επιπεδο των πολιτων της".

Tωρα αν επειδη λεει αληθειες δεν μας αρεσει δεν σημαινει πως ειναι και γραφικο μην ξεφτυλιζουμε και τον ορο.Kαι εγω εχω επιχειρηση και εχω παραδεχτει πολλες φορες πως ειμαστε και εμεις ευνοημενοι φορολογικα τουλαχιστον μεχρι το προσφατο παρελθον λογω αφορολογητου οριου και   φοροδιαφυγης.Οι αγροτες τα ειχαν ολα αυτα συν  αποζημιωσεις  αν δεν παει καλα η παραγωγη + δανειο χαμηλοτοκα και αγυριστα+ ασφαλιστικες εισφορες αφρικανου συν  κοβουμε την Ελλαδα στα δυο για να διεκδικησουμε τις μπουρδες μας  συχνα -πυκνα και τωρα ειδικα σε χρεωκοπημενο κρατος .

Θα το ξαναπω για πολλοστη φορα  οι μονοι που δικαουνται να μιλανε  και ειναι οι πλεον αδικημενοι ειναι οι μισθωτοι  του ιδιωτικου τομεα και  οσοι εμειναν ανεργοι μεσα στην κριση .Ολοι οι υπολοιποι ειμαστε υποκριτες  και εχουμε τουλαχιστον μνημη χρυσοψαρου .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Καλά, με το post που έκανες quote δεν ασχολούμαι καν. Είναι του στυλ "έχω ένα θείο που.... #υποθέσεις #ανακρίβειες #εντυπώσεις"

Δεν είμαι από αυτούς που θα πουν ότι δεν έχουν ευνοηθεί κατά καιρούς οι αγρότες (αλίμονο), απλά διαφωνώ με το άρθρο και την ισοπέδωση από άτομα που δεν είχαν ποτέ επαφή με γεωργικές επιχειρήσεις, και αυτό φαίνεται από τη γλώσσα που χρησιμοποιούν και τις κουταμάρες που γράφουν. Όταν δε μπλέκουν την κουβέντα με φορολογικά, παίρνω ποπ κόρν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι αγρότης ούτε και κανένας στον πολύ στενό μου κύκλο.

Μπορώ να πω για πράγματα που έχω ακούσει από αγρότες όταν πηγαίνω στο χωριό του μάνας μου, αλλά λέω να το αποφύγω αφού θα είναι του στυλ "έχω ένα γνωστό που μου είπε ότι άκουσε, κλπ".

Όσο όμως και να είναι σχετικός ή άσχετος κάποιος, καλοπροαίρετος ή κακοπροαίρετος δεν μπορεί παρά να προβληματισθεί όταν τα μπλόκα γίνονται σχεδόν κάθε χρόνο την ίδια περίοδο. Από παραμονές Χριστουγέννων έως λίγο πριν το Πάσχα. Δηλαδή νωρίτερα ή αργότερα δεν υπάρχουν θέματα; Δεν υπάρχουν προβλήματα; Τί σύμπτωση είναι αυτή;

• Like 1
Δημοσ.

:lol: :lol: :lol: :lol:  εε, όχι και σκουπίδια τα άρθρα του capital. Ευαγγέλιο!

Εν τω μεταξύ γράφει το άρθρο αναφερόμενο στους αγρότες:

Οι αγροτικές εργασίες είναι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ο αγρότης που θα κερδίσει από την παραγωγή του δεν πρόκειται να μοιραστεί το κέρδος του με όλους εμάς τους υπόλοιπους και αυτό είναι σωστό. Το λάθος είναι ότι τον έχουν μάθει να πιστεύει ότι την πιθανή του ζημία θα πρέπει να την πληρωθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό. 

Meanwhile in Greece:

Δημόσιο χρέος: «Μαξιλάρι» 18 δισ. από τράπεζες!

38 δισ. ευρώ έχει διαθέσει το ΤΧΣ για ενίσχυση των τραπεζών[...]

Οι ιδιώτες επενδυτές συνεισέφεραν μόλις 3 δισ. ευρώ στην ανακεφαλαιοποίηση των τριών μεγαλύτερων τραπεζών, της Εθνικής , της Πειραιώς και της Alpha.

www.euro2day.gr/specials/opinions/article/1171327/dhmosio-hreos-maxilari-18-dis-evro-apo-tis.html

Παρ' όλα αυτά βέβαια:

«Κόκκινα» δάνεια μέχρι το 50% αντέχουν οι ελληνικές τράπεζες

Το πλήγμα των επισφαλειών θα αντισταθμιστεί από την ισχυρή κεφαλαιακή βάση που διαθέτουν οι τράπεζες μετά την ανακεφαλαιοποίηση και την προ προβλέψεων κερδοφορία για την επόμενη τριετία.

http://www.kathimeri...hnikes-trapezes

quote for emfasis....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

στο μεταξυ εχουν βρεθει 3 απο χωρια που λενε αυτα που λεμε οι περισσοτεροι και μονο ενας φαρφαρας που δηλωνει οτι θα δωσει τα χωραφια του γιατι δεν βγαζει λεφτα...

δωσε το τηλ.να βαλουμε αγγελια να δουμε τι θα κανεις μετα

---------------------------------

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%959%CE%92-%CE%98%CE%9E%CE%9D

αφου η αγροτικη χρεοκωπησε με τα κοκκινα δανεια ,το ****κρατος εφτιαξε "ταμειο Αγροτικης Επιχειρηματικοτητας"

«Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την χρηματοδότηση του
Έργου
Συμμετοχή στο Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας (ΤΑΕ) για το
Μέτρο 121 του ΠΑΑ
2007
-
2013»
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ
1.
Τίτλος Πράξης: Χρηματοδότηση του Έργου Συμμετοχή στο Ταμείο Αγροτικής
Επιχειρηματικότητας (ΤΑΕ) για το Μέτρο 121 του ΠΑΑ 2007
-
2013
2.
Κωδικός ΟΠΣΑΑ Πράξης : 181383
3.
Συνολικό κόστος πράξης
77.115.00,00

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...