Tilemaxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Όταν τους έδιναν τις τεράστιες επιδοτήσεις επι Ανδρέα, αντί να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους και την παραγωγή τους χαλούσαν τη σοδειά τους και έχτιζαν βίλλες και ξενοδοχεία τρώγοντας απ' τα έτοιμα. Που μου βγήκε ο άλλος με το Ναπαπίρι να διαμαρτυρηθεί που του φορολογούν παραπάνω τη βίλλα και τη Μερσέντες του.Καλά δακρυγόνα και ΜΑΤ τους εύχομαι (που δεν νομίζω να κωλώσουν να τους τα αμολήσουν αυτή τη φορά).
παπι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ότι είναι αδύνατον να κοπεί στοιχείο διακίνησης ή τιμολόγησης υπό τις συνθήκες εργασίας τους. Εκτός αν έχουν ζυγαριές στα χωράφια. Να ξέρουμε τι κατακρίνουμε δηλαδή. Δεν είναι παροχή υπηρεσίας, είναι μεταφορά αγαθών προς πώληση. Απο την ωρα που υπαρχει συναλλαγη, ολα αυτα ειναι μπαρουφες.
lupo2109 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αντιθετως εχω γνωστο που αξιοποιησε ολα οσα λαμβανε απο το κρατος και οσα εβγαζε απο ΜΗ επιδοτουμενα και τωρα εχει τρομερο εξοπλισμο και σπιταρονα!!!Αλλα δεν παραπονιεται γιατι τοσο καιρο δεν ετρωγε!Μαθανε με επιδοτησεις!!Αλλα βγες λιγο ευρωπη να δεις αγροτες!!!Που πριν βγουν στον αγροτικο δρομο πλενουν τις λασπες στο χωραφι και δεν γεμιζουν με βουνα χωματων το δρομο.Που σεβονται...Που πληρωνουν 2 φορες πανω φορους και προπαντων,δεν επιδοτουνται!!!Βαζουν σπορα για κερδος και οχι χασουρα. Με φοντο αγροτικη οικογενεια ειμαι αλλα καμια σχεση με τους νεοαγροτες μας.Που βαζουν μια σπορα καλαμποκι και θελουν να λεγονται αγροτες και οτι ειναι δυσκολη η αγροτιαμΠου καθονται 7-8 μηνες το χρονο και κλαιγονται!Αλλαχτε μυαλα ζωα!! 4
michael92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Λίγο πολύ όλες οι χώρες επιδοτούν τον πρωτογενή τομέα. Και άλλες αν δεν επιδοτούν, βάζουν ρήτρες εισαγωγής αγροτικών προιόντων. Το θέμα είναι ότι έξω τα λεφτά αυτά δεν τρώγονται.
sonyxp Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τι διαβάζω θεε μου... "αγρότες με σκάφη" κλπ... Όσο για αυτά πέρι επιδοτήσεων... είναι γεγονός ότι υπήρχαν τέτοια αλλά αυτοί δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο των αγροτών. Με αυτά που διαβάζω συμπεραίνω ότι νομίζετε ότι οι αγρότες έχουν λεφτά, απλά λολ! κόψτε τα ναρκωτικά λέω εγώ!!! ΥΓ: Όσο για αυτό που λέτε "όλο εισαγόμενα τρώμε"... αυτό οφείλετε στο ότι τα καταστήματα προτιμούν τα ξένα που λογικά θα είναι και πιο φθηνά, οπότε σε αυτό φταίμε εμείς που τα προτιμάμε αγαπητά μου. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Απο την ωρα που υπαρχει συναλλαγη, ολα αυτα ειναι μπαρουφες. Θεωρώ το τρολλάρισμά σου πετυχημένο, διότι αν είναι πραγματική άποψη έχεις θέμα.
παπι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Θεωρώ το τρολλάρισμά σου πετυχημένο, διότι αν είναι πραγματική άποψη έχεις θέμα. Προσωπικα ειμαι υπερ της φοροαπαλλαγης των αγροτων. Αλλα τα επιχειρηματα (οπως αυτο που ειπες) που θετουν οι αγροτες, ειναι μπουρδες.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Προσωπικα ειμαι υπερ της φοροαπαλλαγης των αγροτων. Αλλα τα επιχειρηματα (οπως αυτο που ειπες) που θετουν οι αγροτες, ειναι μπουρδες.Εγώ δεν είμαι υπέρ της φοροαπαλλαγής τους. Επίσης, όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι καλύτερα να προσπαθούμε να το καταλάβουμε. Η απόρριψη σε κάτι που δεν καταλαβαίνουμε όχι μόνο δε μας τιμά, αλλά είναι βλακώδης και δεν είμαστε για λούπες τέτοια ώρα.
παπι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλα οκ. "Νομίζω ότι είναι αδύνατον να κοπεί στοιχείο διακίνησης ή τιμολόγησης υπό τις συνθήκες εργασίας τους. Εκτός αν έχουν ζυγαριές στα χωράφια." Για τα ευρα ομως, μια χαρα συνθηκες υπαρχουν.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλα οκ. "Νομίζω ότι είναι αδύνατον να κοπεί στοιχείο διακίνησης ή τιμολόγησης υπό τις συνθήκες εργασίας τους. Εκτός αν έχουν ζυγαριές στα χωράφια." Για τα ευρα ομως, μια χαρα συνθηκες υπαρχουν. Πφ. Και σε πήρα στα σοβαρά.
rikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 αυτό δείχνει και οτι δεν καταλαβαίνεις θα σου πω λίγους αλλους τρόπους -λευκές απεργίες Pleaaaseeee θα ξερασω. -μετακινήσεις χωρις κόψιμο εισιτηρίου (αντί να κλείνει το μετρό) -συγκέντρωση στα σπιτια των βουλευτών ευχαριστιμένος ? Με αυτα τα δυο ναι, ειμαι. Αλλα δεν φτανουν. Εχουν και αλλα σπιτια. Στην τελικη θα μεινουνε και σε ξενοδοχειο, λεφτα εχουν. Εισαι σε καλο δρομο παντως.
ca6mio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 <p>...και "αγροτες" με τα napapijri ...</p> -Ειπα να ουργωσω του χωραφ γκλαμουρατα κι εβαλα του αροτρο στον κοτσαδορο του καγιεν -Κι τι εγινι; -Κολλησ' ου συμπλεκτς... Γαμηθκα ... -Ουιιιιιιι!!!!!
L0rd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 δεν θα πω τίποτα παραπάνω γιατί θα συγχυστώ. Όλοι εσείς που δουλέυετε σε γραφεία σας, δημόσιες υπηρεσίες κτλπ το καλοκαιράκι με τους 40+ βαθμους ανάβετε το aircondition. Τρέχετε στην παραλία και παίζετε ρακέτες και όταν ζεσταθείτε βουτάτε στην θάλασσα. Για βγείτε έξω σε κανένα χωράφι να σκάψετε κάτω απο τον ήλιο που εκεί βαράει 60+ και δεν υπάρχει aircondition να τους δροσίσει ούτε νερό να βουτήξουν. Ντροπή σας. θα έπρεπε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Για ρωτήστε κάποιον αγρότη συγγενή σας και μετά μιλήστε. Δεν λέω, έχουν γίνει πολλά και με τους αγρότες. Δεν είναι μόνο αυτοί. Στο ΙΚΑ πόσοι έκλεψαν? 1
kage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) βεβαιως και Θα υποστηριξω αν αντι να λενε εμεις οι αγροτες θελουμε χ φοροαπαλαγη ,να λενε θελουμε για ολους τους πολιτες να εχουν την χ φοροαπαλαγη γιατι ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ! @λορδ μου θυμιζεις τον γελοιο συνδικαλιστη που ειπε "αν δεν δουλεψουμε εμεις δεν θα χετε να φατε εκει κατω" . επιπλεον να σου θυμισω οτι το καλοκαιρι ειναι 3 μηνες και το ετος εχει 12 μηνες.και το καλοκαιρι δεν δουλευουν μεσημερι αλλα το πρωι . οι αγροτες πλεον ειναι επιχειρηματιες με οτι και να σημαινει αυτο... τα gr προιοντα ειναι ακριβα γιατι οι ευρωπαιοι κτλ.τους αναγκασαν να αγοραζουν ακριβα φυτοφαρμακα,ακριβο πετρελαιο,μεγαλη φορολογια,γιατι αντι να φτιαξουν συνεταιρισμους της προκοπης ωστε να αποφυγουν μεσαζωντα οι τυποι περιμενουν την επιδοτηση για το χαλαζι ή πως να παιξουν πρεφα και να πιουν τσιπουρο ή πως να επαιρναν δανεια για ενα οικοπεδο 20στρεμματα που κατεληγε στα χαρτια να δηλωνεται 100 κτλ... Δεν μπορουσαν να πουν στα (*&(** παιδια τους ασε το glx/στρογγυλοφαναρο και το fb και βρες μου 50τηλ εστω απο ινετ εστω απο χρυσο οδηγο για μαγαζια/μαναβικα/s.m.?! Ελεγα σε γνωστο μεσαζοντα-λαχαναγοριτη.ρε μλκ γιατι πας τουρκια να φορτωσεις και δεν πας στο κωλοχωρι εκει πανω που σαπιζουν στις αποθηκες οι πατατες?απαντηση.που να τους βρω εγω αυτους τους αγροτες,ποιος θα μου φορτωσει το φορτηγο και με τι....? το ιδιο δεν γινεται και στην μεσσηνια με τα πορτοκαλια?που πας να ψωνισεις εκει κατω και σου λενε ποσα θες και σου δεινουν εξτρα κιλα δωρο γιατι θα σαπισουν... εχετε ακουσει τις κανονιες που βαρανε οι διαφημιζομενες βιολογικες καλλιεργειες?μιας και ουτε αυτοι δεν ξερουν πως να τα διαθεσουν στο κοινο? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2014 από kage 3
man of steel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως εγώ δίνω τώρα σε όποιον θέλει 100 στρέμματα ποτιστικά ξεχρεωμένα εντελώς όχι με λαμογιά αλλά με πώληση άλλων 70 για να ξεχρεώσω τα πρώτα με αντάλλαγμα μια δουλειά με έναν μισθό των 700 ευρώ.Μόνη προϋπόθεση να προσπαθήσει για τα10 επόμενα χρόνια να ζήσει μόνο από αυτά όπως και ο πατέρας μου που δεν είχε την μόρφωση ούτε και τα προσόντα να κάνει κάτι άλλο!Δέχομαι π.μ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα