YPARXOUNPOLLATADROMENA Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τα μοναδικα αιτηματα των αγροτων θα επρεπε να ειναι η αναδιανομη της γης και η κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης.
παπι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά πόσες πρότυπες αγροτικές εγκαταστάσεις έχετε δει στην Ελλάδα; Μια χώρα που έχει τόσους αγρότες και έχει πάρει τόσα λεφτά τόσα χρόνια γι' αυτό το λόγο; Υπαρχουν αρκετες. Αν και οι περισσοτερες εγιναν χωρις επιδοτησεις για ευνοητους λογους.
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 βασικα η αναδιανομή θα ήταν ότι καλύτερο για την γεωργία (ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι οι τόσοι αγρότες σε αναλογία με την έκταση ) και θα έκανε και εφαρμόσιμες νέες τεχνολογίες που γίνονται μόνο σε μεγάλα συστήματα
L0rd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί, όλοι όταν απεργούνε και κάνουνε πορείες δεν κλείνουν τους δρόμους και κάνουν κατάληψη τα δημόσια κτήρια? Το ΕΟΠΥΥ ακόμα δεν κάνει απεργία? Αυτό δεν είναι χειρότερο από τα μπλόκα των αγροτών? ¨Αρρωστοι που δεν μπορούν να πάνε στο γιατρό? Οι εφοπλιστές πόσο πληρώνουν για φόρους? 15.000 για κά8ε 1.000.000 που βγάζουν? Τι είπαν τις προάλλες που τους είπαν να πληρώνουν περισσοτερους φόρους? Θα κατεβάσουμε τις Ελληνικές σημαίες από τα πλοία. Λέει ο άλλος νωρίτερα ότι βάζουνε air-condition στα τρακτέρ. Γιατί όταν μαζεύουνε ροδάκινα, μήλα, σταφύλια και πολλά άλλα μέσα απο το τρακτέρ το κάνουνε? Η όλα τα τρακτέρ έχουνε καμπίνες για να έχουνε air-condition? Ναι. οι αγρότες παίρνανε επιδοτήσεις για πολλά. ¨΄ΟΧΙ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΦΤΆΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΌΤΗ ΟΛΌΚΛΗΡΕΣ για να πάρουνε της επιδοτήσεις, έπρεπε να πέσουνε υπογραφές από γραφειάδες. Ξέρετε πόσα λεφτά τους κλέψανε για να υπογράψουν? 30 έδινε η ΕΕ και 10 έφτανε στον αγρότη. 1
lupo2109 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 <p>Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά πόσες πρότυπες αγροτικές εγκαταστάσεις έχετε δει στην Ελλάδα; Μια χώρα που έχει τόσους αγρότες και έχει πάρει τόσα λεφτά τόσα χρόνια γι' αυτό το λόγο; </p> Εχει σημασια που ρωτησες να σου δειξουν.Αν ρωτησες καποιον συνεταιρισμο φυσικα και δεν θα σου πουν οτι υπαρχει εστω και ενας γιατι τα φαγανε ολα.Αν ψαξεις την ελληνικη υπαιθρο μονος θα δεις εγκαταστασεις.Πολλες επιπεδου Γαλλιας και Ελβετιας.Με πολλεε φορες μηδενικα εξοδα και μεγαλα εσοδα.Αλλα προωθουμε τα κομματοσκυλα και δινουμε βραβεια σε "νεους" αγροτες που ο πατερας και ο παππους και ο προπαππους ηταν αγροτες."Κληρονομησα 800 αγελαδες απο τον πατερα μου αλλα ειμαι ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ και απαιτω βραβειο".Ελλαδαρα μου γεια σου 2
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχουν αρκετες. Αν και οι περισσοτερες εγιναν χωρις επιδοτησεις για ευνοητους λογους. όχι , γιατι θα έπρεπε βάση των κλιματικών συνθηκών (άριστων ) να έχουμε πολύ περισσότερες οι νέοι αγρότες αρχίζουν και κάνουν πολύ καλή δουλεια ...
IOSTEFO Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον η δικοί σας ζήλεψαν τους δικούς μας.
παπι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 όχι , γιατι θα έπρεπε βάση των κλιματικών συνθηκών (άριστων ) να έχουμε πολύ περισσότερες οι νέοι αγρότες αρχίζουν και κάνουν πολύ καλή δουλεια ... Οχι τι;
lupo2109 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 <p>Γιατί, όλοι όταν απεργούνε και κάνουνε πορείες δεν κλείνουν τους δρόμους και κάνουν κατάληψη τα δημόσια κτήρια?</p> <p> </p> <p>Το ΕΟΠΥΥ ακόμα δεν κάνει απεργία? Αυτό δεν είναι χειρότερο από τα μπλόκα των αγροτών? ¨Αρρωστοι που δεν μπορούν να πάνε στο γιατρό?</p> <p> </p> <p>Οι εφοπλιστές πόσο πληρώνουν για φόρους? 15.000 για κά8ε 1.000.000 που βγάζουν? Τι είπαν τις προάλλες που τους είπαν να πληρώνουν περισσοτερους φόρους? Θα κατεβάσουμε τις Ελληνικές σημαίες από τα πλοία.</p> <p> </p> <p>Λέει ο άλλος νωρίτερα ότι βάζουνε air-condition στα τρακτέρ. Γιατί όταν μαζεύουνε ροδάκινα, μήλα, σταφύλια και πολλά άλλα μέσα απο το τρακτέρ το κάνουνε? Η όλα τα τρακτέρ έχουνε καμπίνες για να έχουνε air-condition? </p> <p> </p> <p>Ναι. οι αγρότες παίρνανε επιδοτήσεις για πολλά. ¨΄ΟΧΙ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΦΤΆΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΌΤΗ ΟΛΌΚΛΗΡΕΣ</p> <p> </p> <p>για να πάρουνε της επιδοτήσεις, έπρεπε να πέσουνε υπογραφές από γραφειάδες. Ξέρετε πόσα λεφτά τους κλέψανε για να υπογράψουν? 30 έδινε η ΕΕ και 10 έφτανε στον αγρότη.</p> Εισαι αγροτης;εχεις δουλεψει ποτε σε καλλιεργια; Επειδη ολη μου τη ζωη δουλευω σκληρα μην μας την λες.Δυσκολη δουλεια αλλα οχι οπως την παρουσιαζεις.Οχι μια φορα το χρονο αλλα καθε μερα.Οχι μαζεμα σταφυλια μια φορα μονο αλλα και πατατες ντοματες πιπεριες και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ λαικη.καντο αυτο και μετα κλαψου για μια φορα το χρονο στα σταφυλια.Και εγω ετσι ελεγα "ωχ μωρε παλι σταφυλια και πατημα και τσιπουρα" κανε καθε μερα λαικη να σου πω τι παιχνιδακι ειναι τα αλλα.Για μια δυο μερες το χρονο κλαις;
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Οχι τι; στο οτι ειναι λιγες ( τωρα αυξάνονται ..)
lupo2109 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 <p>Γιατί, όλοι όταν απεργούνε και κάνουνε πορείες δεν κλείνουν τους δρόμους και κάνουν κατάληψη τα δημόσια κτήρια?</p> <p> </p> <p>Το ΕΟΠΥΥ ακόμα δεν κάνει απεργία? Αυτό δεν είναι χειρότερο από τα μπλόκα των αγροτών? ¨Αρρωστοι που δεν μπορούν να πάνε στο γιατρό?</p> <p> </p> <p>Οι εφοπλιστές πόσο πληρώνουν για φόρους? 15.000 για κά8ε 1.000.000 που βγάζουν? Τι είπαν τις προάλλες που τους είπαν να πληρώνουν περισσοτερους φόρους? Θα κατεβάσουμε τις Ελληνικές σημαίες από τα πλοία.</p> <p> </p> <p>Λέει ο άλλος νωρίτερα ότι βάζουνε air-condition στα τρακτέρ. Γιατί όταν μαζεύουνε ροδάκινα, μήλα, σταφύλια και πολλά άλλα μέσα απο το τρακτέρ το κάνουνε? Η όλα τα τρακτέρ έχουνε καμπίνες για να έχουνε air-condition? </p> <p> </p> <p>Ναι. οι αγρότες παίρνανε επιδοτήσεις για πολλά. ¨΄ΟΧΙ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΦΤΆΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΌΤΗ ΟΛΌΚΛΗΡΕΣ</p> <p> </p> <p>για να πάρουνε της επιδοτήσεις, έπρεπε να πέσουνε υπογραφές από γραφειάδες. Ξέρετε πόσα λεφτά τους κλέψανε για να υπογράψουν? 30 έδινε η ΕΕ και 10 έφτανε στον αγρότη.</p> Εισαι αγροτης;εχεις δουλεψει ποτε σε καλλιεργια; Επειδη ολη μου τη ζωη δουλευω σκληρα μην μας την λες.Δυσκολη δουλεια αλλα οχι οπως την παρουσιαζεις.Οχι μια φορα το χρονο αλλα καθε μερα.Οχι μαζεμα σταφυλια μια φορα μονο αλλα και πατατες ντοματες πιπεριες και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ λαικη.καντο αυτο και μετα κλαψου για μια φορα το χρονο στα σταφυλια.Και εγω ετσι ελεγα "ωχ μωρε παλι σταφυλια και πατημα και τσιπουρα" κανε καθε μερα λαικη να σου πω τι παιχνιδακι ειναι τα αλλα.Για μια δυο μερες το χρονο κλαις; Το αλλο που λες δυσκολη δουλεια.Εγω πριν ημουν υδραυλικος και εχω βουτηξει και δε βοθρο.Δεν εκλεισα κανενα δρομο επειδη αρχισαν να φορολογουν οριζοντια ουτε σου ειπα οτι ειναι δυσκολη δουλεια.καθε δουλεια και η δυσκολια της.Αν δεν σου αρεσει αλλαζεις.
N3k21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εισαι αγροτης;εχεις δουλεψει ποτε σε καλλιεργια; Επειδη ολη μου τη ζωη δουλευω σκληρα μην μας την λες.Δυσκολη δουλεια αλλα οχι οπως την παρουσιαζεις.Οχι μια φορα το χρονο αλλα καθε μερα.Οχι μαζεμα σταφυλια μια φορα μονο αλλα και πατατες ντοματες πιπεριες και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ λαικη.καντο αυτο και μετα κλαψου για μια φορα το χρονο στα σταφυλια.Και εγω ετσι ελεγα "ωχ μωρε παλι σταφυλια και πατημα και τσιπουρα" κανε καθε μερα λαικη να σου πω τι παιχνιδακι ειναι τα αλλα.Για μια δυο μερες το χρονο κλαις; Ρε συ τον παρεξήγησες. Νομίζω το ίδιο πράμα πάτε να πείτε. Ότι δηλαδή δε μπορεί να λέει ο κάθε άσχετος που δουλεύει στο γραφειάκι του π@παριές για επιδοτήσεις που φαγώθηκαν σε κλιματισμό στα τρακτέρ, ενώ στην πραγματικότητα το ζόρι το τρως μαζεύοντας ξέρω 'γω πατάτες και τρέχοντας στις λαϊκές. 1
NickTG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό το "πήγαινε να δουλέψεις στο χωράφι και μετά μίλα" δεν μπορώ να το καταλάβω. Όποιος θέλει αλλάζει δουλειά. Δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι που και δεν του αρέσει και προφανώς δεν βγάζει λεφτά από αυτό. Με την ίδια λογική ας έρθει ένας αγρότης να μου σχεδιάσει κάτι που θα του δώσω στο Inventor και να μου κάνει και μια ανάλυση με πεπερασμένα για να ξεκινήσουμε από τα απλά και μετά πάω και εγώ στο χωράφι. 5
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Λέει ο άλλος νωρίτερα ότι βάζουνε air-condition στα τρακτέρ. Γιατί όταν μαζεύουνε ροδάκινα, μήλα, σταφύλια και πολλά άλλα μέσα απο το τρακτέρ το κάνουνε? Η όλα τα τρακτέρ έχουνε καμπίνες για να έχουνε air-condition? Ναι. οι αγρότες παίρνανε επιδοτήσεις για πολλά. ¨΄ΟΧΙ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΦΤΆΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΌΤΗ ΟΛΌΚΛΗΡΕΣ για να πάρουνε της επιδοτήσεις, έπρεπε να πέσουνε υπογραφές από γραφειάδες. Ξέρετε πόσα λεφτά τους κλέψανε για να υπογράψουν? 30 έδινε η ΕΕ και 10 έφτανε στον αγρότη. όπως καθε δουλεια έχει τον κόπο της ... αυτο που λες ειναι μεγάλο λαθος πρώτον πολλές επιδοτήσεις δεν δίνονται γιατι δεν τηρούν τα κριτήρια δεύτερον πολλές επιδοτήσεις δεν έχουν ζήτηση απο τους ίδιους τους γεωργούς ( ενώ θα έπρεπε) (ναι γίνονται και ελέγχει και είναι τέτοιους είδους που αν πας αλλού τα λεφτά την έκαστες , + την έλλειψη γνώσεις για το πως να τις εφαρμόσουν ) ένα μέρος (η πληρωμή του βασικά) πάει σε αυτόν που φτιάχνει την αίτηση για επιδότηση γιατί είναι αρκετά δύσκολη η δημιουργία της
Cossutius. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Όποιος θέλει αλλάζει δουλειά. Δεν μπορώ καν να χωνέψω πόσο μα πόσο fail ηταν αυτο. (και για να μη παρεξηγούμαστε αν το έλεγες τη 10ετια του 90, δε θα ειχες άδικο...όχι τωρα ομως φίλε.Ημαρτον) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα