DrLo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω θέμα με την απόσταση αλλά μην τρέχουμε και στην άλλη άκρη της Αθήνας. Δεν θέλω γκουρμέ καταστάσεις αλλά όχι και ταβέρνα. Δεν ξέρω εάν ήμουν σαφής. Σαφέστατος
~mxls~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ξεθάβω το topic μιας και είμαι στην αναζήτηση εστιατορίου στην Αθήνα (για επέτειο) και πιο συγκεκριμένα προς δυτικά προάστεια. Δεν έχω θέμα με την απόσταση αλλά μην τρέχουμε και στην άλλη άκρη της Αθήνας. Δεν θέλω γκουρμέ καταστάσεις αλλά όχι και ταβέρνα. Κάτι ενδιάμεσο. Ρομαντική κατάσταση. Έχετε να προτείνετε κάτι; Δεν ξέρω εάν ήμουν σαφής. Αν και έχω καιρο να πάω, La Scala στην Πετρούπολη: https://foursquare.com/v/la-scala/4c2cdae32219c928ebc7a648
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Σε ευχαριστώ ~mxls~ για την πρότασή σου. Drlo τι δεν κατάλαβες να σου εξηγήσω.
xpapias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Για πειτε και κανενα βορεια η κεντρο Αθηνα...
johnieXoX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 κοιτάξτε για το ομικρον προς κηφισιά πολύ καλή κουζίνα, εξαιρετική εξυπηρέτηση και πολύ ωραίος χώρος και παίζουν κουπόνια από groupon ρίξτε και μια ματιά στις κριτικές του ask4dood 1
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Σε ευχαριστώ JohnieXox για την πρότασή σου.
doctorkostis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Για πειτε και κανενα βορεια η κεντρο Αθηνα... Θειο Τραγί, Ανω Πετραλωνα. Λιγο γκουρμε βεβαια, μην περιμενεις να φυγεις με τη ζωνη λυμενη. Το καλο ειναι οτι παιζει νεολαια μονο,λογω υφους του μαγαζιου.
Soulseeker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Αμα θες δυτικα ή κεντρο uα προτινα το Ομικρον που ειπε και ενας φιλος παραπανω. Αμα θες Νοτια να σου πω
xpapias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ! Είχα μπλέξει με μεζεδοπωλεία και ταβέρνες και μπορώ να πω ότι ...μου άρεσε!
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αμα θες δυτικα ή κεντρο uα προτινα το Ομικρον που ειπε και ενας φιλος παραπανω. Αμα θες Νοτια να σου πω Κηφισιά δεν είναι το Όμικρον;; Τι σχέση έχει με δυτικά ή κέντρο;;;
kuzko21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καμια κοιταξε στο περιστερι την Γκαλερι του μεζε. ωραιο φαγητο , ωραιος χωρος.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Θειο Τραγί, Ανω Πετραλωνα. Λιγο γκουρμε βεβαια, μην περιμενεις να φυγεις με τη ζωνη λυμενη. Το καλο ειναι οτι παιζει νεολαια μονο,λογω υφους του μαγαζιου. ...και φασαρία επίσης... Στο κέντρο (σχετικά) ξεχωρίζω τα: Αθήρι (Κεραμεικός) Polly Magoo (στην περιοχή του Αθήρι) Το Πάρκο Ελευθερίας (κρυμμένο πίσω από το Μέγαρο μουσικής)
Soulseeker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Κηφισιά δεν είναι το Όμικρον;; Τι σχέση έχει με δυτικά ή κέντρο;;; η απαντηση ηταν για τον xpapιas. Δεν το διευκρινησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα