Προς το περιεχόμενο

To Final Fantasy VI έρχεται και στο iOS


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Εγώ αναρωτιέμαι πόσοι χρήστες ios ξέρουν τι είναι το final fantasy

 

Κι εγώ αναρωτιόμουν πόσο εμπαθής μπορεί να είναι κάποιος. 

Δεν αναρωτιέμαι πια... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν και το final fantasy ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες θεωρω πως η τιμη του ειναι αρκετα μεγαλη για την παλαιοτητα του (για ψηφιακη εκδοση παντα, οι τιμες του σαν cartridge δεν είναι καν γήινες).

Θα ήθελα να δω το VIII που ηταν και το αγαπημενο μου, σε ενα remake.. εχω βαρεθει να το περναω σε καθε κονσολα που δεχεται emulators ή το εχει σε ψηφιακη εκδοση, το εχω τερματισει σε psone, κινητα, psp, ps vita, η λιστα δεν τελειωνει, απιστευτο παιχνιδι!

κατα τα αλλα νομιζω πως η μεγαλη ειδηση θα ερθει στις 18 Μαρτίου... Final Fantasy X | X-2 HD Remaster σε Playstation 3 & PS Vita.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλοδεχούμενο! Ήδη παίζω το FFV σε Android και θεωρώ πολύ καλή προτοβουλία τα remake κλασικών παιχνιδιών σε smarphones. Είθε να δούμε κι άλλα (Tactics Ogre και FF tactics ελπίζω...)!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδα ένα βίντεο που όλο το σκηνικό είναι σε πόλη του 21 αιώνα...

 

Εγώ το θυμάμαι αυτό από το PS1 (10αετία+) που ήταν καθαρά RPG (Old Style) με το δάσος, τα χόρτα, καλύβες... καταστάσεις π.χ μιλάμε... και τώρα ξαφνικά έχει level με κτήρια-αμάξια-περιπολικά του 21 αιώνα?

 

Πφφφφφ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και είμαι μεγάλος φαν της σειράς FF, η αλήθεια είναι οτι η quare enix έχει καβαλήσει το καλάμι με αυτές τις απαράδεκτες τιμές! Μην ξεχνάτε οτι τα FF που έχει βγάλει στο google play και τώρα στο ios είναι παιχνίδια 20ετίας και το μόνο που έχουν κάνει είναι μια απλή μεταφορά σε android kai ios.

Οταν λοιπόν τα περισσότερα παιχνίδια επι πληρωμής στο google play (kai sto ios logika) δεν ξεπερνάνε τα 5 ευρω τα οποία είναι καινούρια παιχνίδια, δεν γίνεται η quare enix να βάζει τέτοιες τιμές μόνο και μόνο για το όνομα!

Οσοι θέλετε να παίξετε FF στα κινιτά/ταμπλετ σας βάλτε ePSXe emulator (3 ευρω τον εχει στο google play, μπορείτε ομως να τον βρείτε και δωρεαν) κατεβάστε και τα roms των παιχνιδιών που θέλετε (υπάρχουν δωρεάν) και είστε κομπλέ με άριστη εμπειρία χρήσης χωρίς bugs χωρίς τίποτα. (αρκεί να έχετε καλή συσκευή που να σηκώνει το app ανετα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...