nikikar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα!! Πληρωθηκε κανεις αλλος αυτη την εβδομαδα???εμεις ακομα τιποτα!! Για να δουμε σημερα...
3DJIN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Σημερα πληρωθηκα του Ιανουαριου.Παρουσιολογιο στειλαμε 7-2-14,δεν το περιμενα τοσο γρηγορα.
nikikar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αυτα ειναι!! Εμας μαλλον κοιμουνται στο δικο μας οαεδ! Τι να πω... τα εχουμε στειλει απο 3/2 τα παρουσιολογια.. σε καλη μερια
gregory32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 εγω επιασα δουλια 16 δεκεμβριου και μεχρι τωρα πηρα του δεκεμβριου μονο 250 ευρο αφου δεν κσερο τι να τα κανο.
gokuthelegend Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ έχω προσληφθεί στον δήμο του χωριού μου (επαρχεία) μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ με τους 28000. Επίσημα ξεκίνησα στις 30 Δεκεμβρίου αλλά λόγω εορτών μας είπαν να μην πάμε εκείνες τις ημέρες. Τις 2 μέρες του Δεκεμβρίου και όλο τον Ιανουάριο τα πληρωθήκαμε στις 11 Φεβρουαρίου αν θυμάμαι καλά. Η υπεύθυνη του δήμου για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μας είπε ότι η πρώτη πληρωμή καθυστέρησε κάπως γιατί έπρεπε να ελεγχθούν και να σταλθούν όλα τα έγγραφα. Από τον επόμενο μήνα θα στέλνεται μόνο το παρουσιολόγιο, οπότε θα πληρωνόμαστε ποιό γρήγορα. Ως προς το θέμα της πληρωμής είμαι ικανοποιημένος αλλά εγώ προσωπικά σε αντίθεση με κάποιους άλλους αντιμετώπισα κάποια προβληματάκια ως προς το θέμα της δουλειάς και έχω ψυχοπλακωθεί κάπως, παραλίγο να παραιτηθώ κιόλας.
kirileman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Τίποτα ακόμα και στο ΙΚΑ που δουλεύει η γυναίκα μου, κεντρικός τομέας. Σε λίγο μπαίνουν στον 3ο μήνα.
nikikar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Κ μεις ακομα περιμενουμε!! Ελπιζουμε αυτη την εβδομαδα!!!!!! Ελεος πια ! Τα χαρτια εχουν σταλει απο 4/2 !!!!
nikikar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Πληρωθηκα χθες για τον ιανουαριο 490 κανονικα κ με τις αργιες! Ξεκινησα 2/1. Το κακο ειναι οτι υπολοιποι συναδελφοι που εχουν πειραιως δεν πληρωθηκαν με μας που εχουμε εθνικη Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2014 από nikikar
peggyp Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 καλημερα..ναι εγω εχω εθνικη πληρωνομουν πιο γρηγορα γιατι πανε πρωτα εκει και μετα στις αλλες τραπεζες... τωρα θα μας καθυστερησουν γιατι και καλα μας λενε φυγανε απο αυτους απο οαεδ την τεταρτη αλλα κολλησανε λεει στα κεντρικα! τωρα μαλιστα..και μας τα μασανε..δεν ξερουμε και τετοια...
gregory32 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 εγω μετα τα 250 ευρο του δεκεμβριου στις 21 φεβρουαριου πιρα τα 490 ευρω του ιανουαριου . για να δουμε ποτε θα παρουμε του φεβρουαριου.αντε να δουμε ποτε θα βγαλουμε και βιβλιαριο υγειας λεμε τορα
sasoulini007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 καλημερα. και γω 10 φεβρουαριου πληρωθηκα για τον ιανουαριο. θελω να σας ρωτησω τι γινεται με την ασφαλιση των πενταμήνων. στο ικα που ρωτησα μου ειπαν οτι πρεπει να συμπληρωθει ενας αριθμος ενσήμων και μετα να μου θεωρησουν το βιβλιαριο. εμενα τα ενσημα συμπληρωνονται τον μαιο και μαιο τελειώνω! το χει ψαξει κανεις το θεμα;
gokuthelegend Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εγώ πληρώθηκα σήμερα για τον Φεβρουάριο. Να σημειώσω ότι δεν έχω λογαριασμό στην Εθνική αλλά στην Πειραιώς.
sasoulini007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εγώ πληρώθηκα σήμερα για τον Φεβρουάριο. Να σημειώσω ότι δεν έχω λογαριασμό στην Εθνική αλλά στην Πειραιώς. λες να πληρωθηκαμε και εμεις;; 490 πηρες η λιγοτερα ; γιατι ο φεβρουαριος ειχε λιγοτερες μερες
gokuthelegend Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 λες να πληρωθηκαμε και εμεις;; 490 πηρες η λιγοτερα ; γιατι ο φεβρουαριος ειχε λιγοτερες μερες 490 πήρα. Στο παρουσιολόγιο του ΜΑρτίου βγάλανε την Καθαρά Δευτέρα και την 25η Μαρτίου, στις οποίες μέρες δεν θα υπογράψουμε. Στην σύμβαση όμως λέει ότι θα παίρνω 490 τον μήνα έτσι κι αλλιώς, αν έρθω όλες τις ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μέρες του μήνα. Δηλαδή δουλεύω με μισθό, όχι με ημερομίσθιο. Θα παίρνω πάντα 490 ευρώ όσες και αν είναι οι εργάσιμες μέρες. Λιγότερα θα πάρω μόνο αν δεν έρθω και δεν υπογράψω κάποια ή κάποιες μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα