Muchacho Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Με αφορμη αυτην την εικονα.. Και επειδη εχω γνωρισει αρκετους τουριστες που για αυτους τους ηταν κατι πρωτογνωρο να πετανε τα χαρτια στον καδο και οχι στην λεκανη μου δημιουργηθηκαν ορισμενες αποριες.Πως δεν βουλωνουν οι λεκανες τους?Οι σωληνωσεις εχουν μεγαλυτερη διατομη?Χρησιμοποιουν καποιο μηχανισμο ωστε φευγουν προς την αποχευτευση με μεγαλυτερη πιεση οι κουραδες και τα χαρτια?Υπαρχει καποιος "σκουπιδοφαγος" αναμεσα στην λεκανη και την αποχετευση?
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 nope δεν βουλωνουν και δεν υπαρχει σκουπιδοφαγος. μαλλον ειναι θεμα σωληνων. παντως κι εμενα πλεον μου την δινει η φαση με το καλαθακι ειναι μεγαλη υποθεση να μπορεις να πετας τα χαρτια μεσα 3
Unabomber Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Λογικα εχουν μεγαλυτερους σωληνες.... Γενικα στο εξωτερικο δεν γνωριζουν το ¨καλαθακι¨ (τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω παντα). 1
haris_216 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή έχω αρκετούς φίλους και γνωστούς από το εξωτερικό που κατά καιρούς μας επισκέπτονται, βιώνουν ένα πολιτισμικό σοκ με το καλαθάκι. Και πάντα τα δύο πράγματα για τα οποία τους προειδοποιώ, αμέσως μετά την άφιξη, είναι: 1) Όχι χαρτιά στη λεκάνη 2) Κατά τις μετακινήσεις τους ως πεζοί να ξέρουν ότι ο πεζός δεν έχει πάντα (ίσως και ποτέ) "δίκιο"/προτεραιότητα. Υποθέτω ότι το θέμα με τα χαρτιά θα έχει να κάνει με τη διατομή των σωληνώσεων και ίσως και με την ρήση τους. Παλιά ίσως να σκεφτόμουν ότι ήταν και urban myth ή κάτι που αφορούσε το παρελθόν και δεν υφίσταται στα σύγχρονα κτήρια. Ήρθε όμως ένα βούλωμα στην αποχετευση της πολυκατοικίας (αιτία ήταν βέβαια ξένα σώματα στα οποία όμως πιάστηκαν επάνω και χαρτιά) και με έκανε να αναθεωρήσω
4saken Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μαρεσει που οταν ειχα παει πρωτη φορα στο εξωτερικο και ειχα δει οτι πετανε τα χαρτια στην τουαλετα το χα περασει για γυφτια!!! 1
Porg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μια ζωή μέσα τα πετούσα ποτέ δεν βούλωσε!Μάλιστα δεν είχα ιδέα ότι συνηθίζουν να τα πετάνε στο καλαθάκι, το θεωρώ βρωμιά Ίσως οι πολύ παλιές οικοδομές να είχαν πρόβλημα, πχ πριν το '80! Μπορεί να είναι συνήθεια που έμεινε λόγο του ότι κάθε σπίτι είχε το βόθρο του και αν πετούσαν χαρτιά θα γέμιζε πιο γρήγορα 1
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μαρεσει που οταν ειχα παει πρωτη φορα στο εξωτερικο και ειχα δει οτι πετανε τα χαρτια στην τουαλετα το χα περασει για γυφτια!!! και οι ξενοι μας θεωρουν βρωμιαριδες που δεν τα πεταμε στην λεκανη και μενουν στην ουσια μεσα στο μπανιο τα σκατομενα χαρτια
gatokoritso Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 και οι ξενοι μας θεωρουν βρωμιαριδες που δεν τα πεταμε στην λεκανη και μενουν στην ουσια μεσα στο μπανιο τα σκατομενα χαρτια ενα μινι καλαθακι μολις γεμιζει η σακουλιτσα τη πετας.ποσα χαρτα να χωρεσει?σιριουσλι σιγα το θεμα να πουμε...
4saken Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 και οι ξενοι μας θεωρουν βρωμιαριδες που δεν τα πεταμε στην λεκανη και μενουν στην ουσια μεσα στο μπανιο τα σκατομενα χαρτια Και εχουν δικιο...Απλα εμενα η πρωτη μου εντυπωση ηταν αδικαιολογητα ασχημη...
Anorymous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Κάτι έχουν διαφορετικό σίγουρα. Τι να πουνε τα γατακια ρε , σαν τις ρουκετες του ελληνα πουθενα χαχαχα 3
evabb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 ενα μινι καλαθακι μολις γεμιζει η σακουλιτσα τη πετας.ποσα χαρτα να χωρεσει?σιριουσλι σιγα το θεμα να πουμε... oχι ουτε καν αυτο.
V for Vagelis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω είναι περισσότερο πρόβλημα βόθρων παρά σωληνώσεων. Ισως πολλοί βόθροι στην Ελλάδα να μην ανταποκρίνονται στον απαιτούμενο χρόνο αποσύνθεσης του χαρτιού. Επίσης παλαιότερα τα λύματα κατέληγαν συχνά στη θάλασσα (φοβάμαι πως συμβαίνει ακόμα)... οπότε η λογική είναι ότι προσπαθείς να προστατεύσεις τη θάλασσα έστω από τα κωλόχαρτα (?) χμμμμ
andreapaog328 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μια ζωή μέσα τα πετούσα ποτέ δεν βούλωσε!Μάλιστα δεν είχα ιδέα ότι συνηθίζουν να τα πετάνε στο καλαθάκι, το θεωρώ βρωμιά Ίσως οι πολύ παλιές οικοδομές να είχαν πρόβλημα, πχ πριν το '80! Μπορεί να είναι συνήθεια που έμεινε λόγο του ότι κάθε σπίτι είχε το βόθρο του και αν πετούσαν χαρτιά θα γέμιζε πιο γρήγορα +1. ολα μέσα. ποτέ βούλωμα. βασικά πρόσφατα πήγα σπίτι ενός τύπου πουχε καλαθάκι. με το που είδα τα χαρτια να ξεχειλίζουνε κόντεψα να ξεράσω. δεν ειναι ωραιο ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα