thephotoshoped Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω το Proficiency.. Είμαι 3ο ετος σχολή, και σκέφτομαι να αρχίσω από τώρα Φεβρουάριο ή από Σεπτέμβρη. Θα προτιμούσα τώρα είναι η αλήθεια, με θυσία του καλοκαιριού παρά να έχω 4ο έτος και τα αγγλικά. Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο φροντιστήριο είτε κέντρο είτε προς δυτικά;
fylatos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 <p>Καλημέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω το Proficiency.. Είμαι 3ο ετος σχολή, και σκέφτομαι να αρχίσω από τώρα Φεβρουάριο ή από Σεπτέμβρη. Θα προτιμούσα τώρα είναι η αλήθεια, με θυσία του καλοκαιριού παρά να έχω 4ο έτος και τα αγγλικά. Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο φροντιστήριο είτε κέντρο είτε προς δυτικά;</p> Γιατί proficiency κι όχι toefl ielts κλπ;
thephotoshoped Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Από όσο ξέρω το Michigan είναι το πιο δημοφιλές και έχει τη φήμη του "βατου" πτυχίου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το ιελτς είναι τελείως άλλο πράγμα αφου σχύει μόνο 2χρόνια
thephotoshoped Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Σε καμία περίπτωση δε θέλω πτυχίο για 2 χρόνια. Βλέποντας το μεταπτυχιακό της σχολής μου ζητείται Proficiency.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα