Duonisia19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα σε όλους 22/02/95 είμαι γεννημένη οποιος μπορεί ας με βοηθήσει σε 11 μέρες έχω γενέθλια γίνομαι 19 και δεν έχω πάει ποτε στη ζωή μου σε club/bar λόγο σπουδών και έτσι φάση ξέρω θα με κοροϊδέψετε αλλα αυτή είναι η αλήθεια θέλω έτσι να μάθω μερικά πράματα για τι νυχτερινή ζωή θα βγω με 4 φιλαράκια τόσα αντέχει η τσέπη μου. θέλω να μου πείτε ποια bar είναι ανοιχτά στην θεσσαλονίκη στο κέντρο απογευματινές ώρες 19:00 20:00??? (αν γίνετε φτηνά μαγαζιά) να έχουν και αγόρια και κορίτσια.επίσης ποσο κοστίζει 1 σφηνάκι το λιγότερο έως το περισσότερο???τι σφηνάκι να διαλέξω θα πω τον σερβιτόρο καλησπέρα ένα σφηνάκι τι ωμος? πιο σε κάνει κεφάλι? πιο εύκολα (η τιμές πάνε ανάλογα τι σφηνάκι η είναι ίδιες??) τιμές ποτων ξέρετε? παλιά έπινα συνεχεια ρετσίνες και έκανα κεφάλι τώρα εδώ και 2 χρονια όταν πίνω μιση μπούρα πονάει το στομάχι μου και δεν κάνω κεφάλι δεν ξέρω γιατί πείτε την δίκια σας εμπειρία αν θέλετε κιόλας 3
Antwni Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ένα σφηνάκι τι ωμος? Το χέρι.Προτίμησε το χέρι 23
*nenya* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 παλιά έπινα συνεχεια ρετσίνες και έκανα κεφάλι τώρα εδώ και 2 χρονια όταν πίνω μιση μπούρα πονάει το στομάχι μου και δεν κάνω κεφάλι δεν ξέρω γιατί πείτε την δίκια σας εμπειρία αν θέλετε κιόλας Τί είναι μπούρα; (Παιδί μου μην παίρνεις ό,τι ναρκωτικά σου δίνουν!!) 2
spirit)earth)aflame Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 γουστάρω τις stealth εμφανίσεις του ουγκ 1
slipknot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 παλιά έπινα συνεχεια ρετσίνες και έκανα κεφάλι τώρα εδώ και 2 χρονια όταν πίνω μιση μπούρα πονάει το στομάχι μου και δεν κάνω κεφάλι δεν ξέρω γιατί πείτε την δίκια σας εμπειρία αν θέλετε κιόλας Είναι προφανές, πάσχεις από αλκοολισμό.
slipknot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ηρέμησε εσύ, όλοι ξέρουμε τι θα της σέρβιρες αν ήσουν ο barman.
4saken Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Πηγαινε στο Harry's spot παρτε καφεδες και περιμενε ποτε θα κερασουν σφηνακια. 2
noob Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Τί είναι μπούρα; Όταν η μπύρα είναι σαν κάτουρο.. μπύρα+ούρα=μπούρα... 8
Adon1s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Τι σπουδασες ως τα 19 ;;; Sent from my iPhone using Insomnia
deesnider Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Τί είναι μπούρα; Δεν τα ξέρεις εσύ αυτά! Πρέπει να γράψεις πολλά χιλιόμετρα στη νύχτα ακόμα, για να κατανοήσεις τις μπούρες... 1
noob Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν τα ξέρεις εσύ αυτά! Πρέπει να γράψεις πολλά χιλιόμετρα στη νύχτα ακόμα, για να κατανοήσεις τις μπούρες... Είναι νινί ακόμα.. :ο Τώρα κατάλαβα από που βγαίνει το νένια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα