Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σου βγήκε ο τρόπος ζωής και το καθισιό και το γυρίσαμε στον ξινό-στριφνό-μυγιάγγιχτο-παράξενο άνθρωπο.

Τέτοια πρεμούρα για υπεράσπιση μόνο από μόνιμους είχα δει μέχρι τώρα.

Προφανώς δεν είχαμε φαΐ και μας το έφερναν αργά γιατί είμαι εγώ παράξενος. Και η ποσότητα ήταν ελάχιστη γιατί είμαι ξινός.

Οι υπηρεσίες δεν έβγαιναν και έπρεπε να κάνουμε κάμποσες ώρες παραπάνω  γιατί είμαι στριφνός και τα λεφτά για τη βενζίνη λόγω έλλειψης κίνησης για το νοσοκομείο τα έδωσα γιατί είμαι μυγιάγγιχτος. 

Ένα μυστήριο πράμα  όσοι γνωστοί μου πέρασαν καλά ήταν κάτι πουθενάδες που δεν είχα ζωή απ'έξω και βρήκαν το στρατό σαν ευκαιρία να νιώσουν ανώτεροι και να βγάλουν κόμπλεξ.   :rolleyes:  :X

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λολ, παλι τα ίδια, όποιος παραπονιέται ειναι παραξενος και μιγιαγγιχτος. Ενα γκουγκλαρισμα να κάνεις θα διαβάσεις τα χειροτερα για τη θητεία, οι 50 του κύκλου σου ειναι το χαρακτηριστικό παραδειγμα φανταρου...

Εγώ πάντως δεν έχω διαβάσει ακομα κανα σοβαρό επιχειρημα υπέρ της θητείας, αν θελει κάποιος να κάνει χαβαλέ ας πάει διακοπές στη Μύκονο, δεν χρειάζεται να κλειστει σε κανα στρατοπεδο στη μέση του πουθενά. 

Δημοσ.

Ε ναι 50 άτομα είναι αξιόπιστο στατιστικό δείγμα, αν σκεφτείς πόσοι μπαίνουν στρατό κάθε χρόνο. :rolleyes:

θες 50,θες 70?δε τους μετρησα,ουτε πηγα εξω απο τα στρατοπεδα να ρωταω εξοδουχους.ρωτα τους φιλους σου κ τους φιλους τους να σχηματισεις γνωμη.

Δεν σου βγήκε ο τρόπος ζωής και το καθισιό και το γυρίσαμε στον ξινό-στριφνό-μυγιάγγιχτο-παράξενο άνθρωπο.

Τέτοια πρεμούρα για υπεράσπιση μόνο από μόνιμους είχα δει μέχρι τώρα.

Προφανώς δεν είχαμε φαΐ και μας το έφερναν αργά γιατί είμαι εγώ παράξενος. Και η ποσότητα ήταν ελάχιστη γιατί είμαι ξινός.

Οι υπηρεσίες δεν έβγαιναν και έπρεπε να κάνουμε κάμποσες ώρες παραπάνω  γιατί είμαι στριφνός και τα λεφτά για τη βενζίνη λόγω έλλειψης κίνησης για το νοσοκομείο τα έδωσα γιατί είμαι μυγιάγγιχτος. 

κοιτα φιλε,μονο οτι αρχισες να κοροιδευευεις κ να περιαυτολογεις σε θρεντ που μιλαει για καποιον που δε πηγε στρατο,κ αφου το ξεκαθαρισαμε,συνεχιζεις κ λες τη κλαψα σου,φανερωνει αν εισαι ετσι η οχι.ας κρινει ο αναγνωστης.

Δημοσ.

κοιτα φιλε,μονο οτι αρχισες να κοροιδευευεις κ να περιαυτολογεις σε θρεντ που μιλαει για καποιον που δε πηγε στρατο,κ αφου το ξεκαθαρισαμε,συνεχιζεις κ λες τη κλαψα σου,φανερωνει αν εισαι ετσι η οχι.ας κρινει ο αναγνωστης.

Είσαι σίγουρος πως ξέρεις τι σημαίνουν οι λέξεις?  :huh:

Το τι έχουμε ξεκαθαρίσει πάντως είναι φανερό σε όλους.

Δημοσ.

θες 50,θες 70?δε τους μετρησα,ουτε πηγα εξω απο τα στρατοπεδα να ρωταω εξοδουχους.ρωτα τους φιλους σου κ τους φιλους τους να σχηματισεις γνωμη.

Τους ρώτησα. Ακόμα και αυτοί που ήταν βυσματίες μου έχουν πει ούτε μια μέρα παραπάνω στον στρατό. Άρα τα δικά μου στατιστικά λένε 100% δεν αξίζει ο στρατός. :X

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως ξέρεις τι σημαίνουν οι λέξεις?  :huh:

Το τι έχουμε ξεκαθαρίσει πάντως είναι φανερό σε όλους.

ναι αμε.περασες χαλια,σε πονεσε η μεση,δεν ειχε φαγητο πριν τις 4 κ πηγες καμια 10αρια φορες νοσοκομειο.οκ grow some balls.δεν ειναι μονο προβληματα κ ασχημα η ζωη.συνηθως κοιταμε τα θετικα.συνηθως..οι περισσοτεροι νομιζω.τουλαχ με τους υπολοιπους δε θελω να κανω παρεα.

Τους ρώτησα. Ακόμα και αυτοί που ήταν βυσματίες μου έχουν πει ούτε μια μέρα παραπάνω στον στρατό. Άρα τα δικά μου στατιστικά λένε 100% δεν αξίζει ο στρατός. :X

κ βυσματα κ παραπονιαρηδες.οχι κ οτι καλυτερο για παραδειγμα κ για την ακεραιοτητα αυτων των ατομων γενικα.

Δημοσ.

εσυ αυτο δεν κάνεις όταν χαρακτηριζεις άτομα που λένε την αποψη τους για τα στρατά; Δεν περιαυτολογεις οταν λες ότι περασες γαματα και ειχε "χαβαλε"

ναι αμε.περασες χαλια,σε πονεσε η μεση,δεν ειχε φαγητο πριν τις 4 κ πηγες καμια 10αρια φορες νοσοκομειο.οκ grow some balls.δεν ειναι μονο προβληματα κ ασχημα η ζωη.συνηθως κοιταμε τα θετικα.συνηθως..οι περισσοτεροι νομιζω.τουλαχ με τους υπολοιπους δε θελω να κανω παρεα.

δηλαδή κοιτάς το μισό αστειάκι που χαζογελαγες, και δεν βλέπεις ότι σε έχουν κάνει φιλιπινέζα; 

Δημοσ.

Προσωπικά δεν ξέρω ούτε έναν που γούσταρε στρατό,από ανθρώπους που πήγαν στην επταετία μέχρι άτομα που απολύθηκαν πέρσι.

Ίσως υπάρχουν κάποιοι που γούσταραν,π.χ. ένας στην μονάδα που ήμουν,ΚΨΜτζης Χλαπάτσας ένα πράμα με βύσμα Μητροπολίτη,που έπαιρνε προμήθεια από το "μαγαζί".Εκείνος μάλιστα να γουστάρει.

Όλη μέρα ξάπλα,1-1 όταν οι άλλοι παίρναμε τον πούλον και μαυρίζαμε και φυσικά πεσκέσια,χρηματικά και υλικά, από το ΚΨΜ.

Οι άλλοι βλαστημούμε την ώρα και την στιγμή που πατήσαμε σε εκείνο το μπουρδέλο.

Δημοσ.

Που ακριβώς κοροιδεύω και περιαυτολογώ όπως έγραψες? Βάλε μου quotes.

Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω και το αν έχω balls ή αρχίδια όπως τα λέμε στο χωριό μου το ξέρουν όσοι ήμουν μαζί τους κατά τη διάρκεια και όχι μετά.

Θετικά δεν είχε κανένα, αναγκάστηκα να αφήσω δουλειά, να σταματήσω σπουδές, να χαλάσω λεφτά που δεν είχα και να είμαι μακριά από τους δικούς μου την ίδια στιγμή που η αδερφή μου είχε καρκίνο, ο πατέρας μου ανάρρωνε από δύσκολα εγχείρηση και ο στρατός έκανε ότι μπορούσε για να δυσκολέψει τα πράγματα. 

Και μετά να έχω και τον κάθε στρατόκαυλο να αλλάζει δικαιολογίες, τη μία με την καθιστική ζωή και την άλλη με το χαρακτήρα μέχρι να του βγει κάτι. 

Δημοσ.

εσυ αυτο δεν κάνεις όταν χαρακτηριζεις άτομα που λένε την αποψη τους για τα στρατά; Δεν περιαυτολογεις οταν λες ότι περασες γαματα και ειχε "χαβαλε"

ναι φιλε τραβηξα ενα παρανομαστη για αυτον που θα μπει μεσα.σε τετοιο θρεντ ειμαστε.συνηθιζεται να μεταφερεις θετικες εμπειριες.θα μπορουσα να του πω κ τα ασχημα,αλλα δεν θα ωφελησουν ουτε μενα ουτε αυτον.

δηλαδή κοιτάς το μισό αστειάκι που χαζογελαγες, και δεν βλέπεις ότι σε έχουν κάνει φιλιπινέζα; 

ειναι θεμα αντιληψης κ νοοτροπιας.αν πιστευεις οτι εισαι φιλιπινεζα,μονος σου εβαλες το αυτογκολ.αυτο δε μπορει να αλλαξει καπως,οτι κ να πουμε.ειναι θεμα χαρακτηρα,εμπειριων,νοοτροπιας κλπ.

Που ακριβώς κοροιδεύω και περιαυτολογώ όπως έγραψες? Βάλε μου quotes.

ξεκινησησες να σχολιαζεις με κατι πετυχημενα περι κατασκηνωσεων που πηγαμε μερικοι.επειτα πηγαμε στη σκατομοναδα σου κ σου ειπα οτι ησουν ατυχος.οκ τι θες να γινει.shit happens.απλα κ ομορφα.

Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω και το αν έχω balls ή αρχίδια όπως τα λέμε στο χωριό μου το ξέρουν όσοι ήμουν μαζί τους κατά τη διάρκεια και όχι μετά.

Θετικά δεν είχε κανένα, αναγκάστηκα να αφήσω δουλειά, να σταματήσω σπουδές, να χαλάσω λεφτά που δεν είχα και να είμαι μακριά από τους δικούς μου την ίδια στιγμή που η αδερφή μου είχε καρκίνο, ο πατέρας μου ανάρρωνε από δύσκολα εγχείρηση και ο στρατός έκανε ότι μπορούσε για να δυσκολέψει τα πράγματα. 

μπορουσες να παρεις μια ωραιοτατη αναβολη ανα πασα ωρα κ στιγμη ωστε να εισαι διπλα στους δικους σου.

Και μετά να έχω και τον κάθε στρατόκαυλο να αλλάζει δικαιολογίες, τη μία με την καθιστική ζωή και την άλλη με το χαρακτήρα μέχρι να του βγει κάτι. 

μονος σου ειπες οτι ειχες κιλα οβερ.συνηθως αυτο συνδεεται αμεσα με τραυματισμους,μεση,εξασθενημενο ανοσοποιητικο κλπ.κ παλι ομως σου ειπα οτι ησουν ατυχος.δε με ενδιαφερει να βγαλω κατι.

Δημοσ.

Δεν ξεκίνησα εγώ με κατασκηνωσεις. Εσύ έγραψες πως είναι κατασκήνωση και απλά ρώτησα σε τι κατασκηνωσεις πηγαινατε.

Ευλογη απορία όταν βλέπω τέτοια σύγκριση.

Δεν μπορούσα. Μπορούσε όμως ο στρατός να μου δώσει αυτά που ο νόμος έλεγε.

26 χρόνια έξω δεν είχα αρρωστήσει ποτέ. Τα κιλά είναι άσχετα με την καθιστική ζωη ή το αν ήμουν αγύμναστος.

Γενικά δεν σου βγήκε και ψάχνεις οτι δικαιολογία σου κατεβεί.

Σαν τους γνωστούς τους πουθεναδες που έλεγα. Τυχαίο υποθέτω.

Ακόμα περιμένω να δω που περιαυτολογω. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει μπορώ να σου γράψω.

Δημοσ.

κατά την άποψη μου το χειρότερο του στρατού είναι τα χρόνια.

δεν γίνετε ο ένας να είναι νέος στην ηλικία και να βρίσκετε σε λόχο με παππούδες.

τουλάχιστον αφού δεν μπορούν να το κάνουν όπως την Κύπρο, ας βάζουν τους όμοιους με τους όμοιους.

κατά τα άλλα είναι μια χρήσιμη εμπειρία που μπορεί να σε διδάξει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξεκίνησα εγώ με κατασκηνωσεις. Εσύ έγραψες πως είναι κατασκήνωση και απλά ρώτησα σε τι κατασκηνωσεις πηγαινατε.

Ευλογη απορία όταν βλέπω τέτοια σύγκριση.

Δεν μπορούσα. Μπορούσε όμως ο στρατός να μου δώσει αυτά που ο νόμος έλεγε.

26 χρόνια έξω δεν είχα αρρωστήσει ποτέ. Τα κιλά είναι άσχετα με την καθιστική ζωη ή το αν ήμουν αγύμναστος.

Γενικά δεν σου βγήκε και ψάχνεις οτι δικαιολογία σου κατεβεί.

Σαν τους γνωστούς τους πουθεναδες που έλεγα. Τυχαίο υποθέτω.

Ακόμα περιμένω να δω που περιαυτολογω. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει μπορώ να σου γράψω.

φιλε,δε ξερω αν τοχεις προσεξει,αλλα το θρεντ δε λεγεται "ποσο χαλια περασα στο στρατο".ειναι για καποιον που δεν εχει μπει ακομα υποτιθεται.

τους χαρακτηρισμους,αστους κατα μερος γιατι δε δινουν βαρυτητα στο λογο σου.θα μπορουσα κ γω καλλιστα να σε λεω γιωτα κ να τελειωνει η υποθεση.ανταυτου στο ανελυσα με επιχειρηματα.

καλο σου απογευμα.

Δημοσ.

Έχεις την εντύπωση πως θα με πειράξει?

Μεγάλη ιδέα έχεις για το πόσο σοβαρά παίρνω ότι λες.

Τους χαρακτηρισμους άλλωστε δεν τους άρχισα εγώ.

Επιχειρηματα βαρβάτα. Ήμουν άτυχος, περίεργος και χωρίς balls.

gelane+kai+oi+petres.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...