Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή ιστοσελίδων στο Ηράκλειο Κρήτης


giokey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Effectlab

Κατασκευή Ιστοσελίδων που ανταποκρίνονται πλήρως σε υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες.

 

Γεια στο forum καταρχήν, θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τη νέα σελίδα που ανέβασα, σχόλια και παρατηρήσεις είναι όλα δεκτά, και ακόμα περισσότερο από αυτούς που δεν είναι ειδικοί.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

 

http://www.effectlab.gr/

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φίλε.

 

Μου αρέσει αρκετά το design της ιστοσελίδας .

 

Σαν πρώτο σχόλιο απο μένα  θα ήθελα να βλέπω περισσότερες πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να σκρολάρω τόσο πολύ. Το font που χρησιμοποιείς είναι λίγο μεγάλο επίσης. Γενικά αν κάνω zoom out νιώθω πολύ πιο άνετα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα το κιτρινο με κουρασε αρκετα.

 

Same here, νομίζω ότι πρέπει να μπει κάποιο πιο απαλό χρώμα, γιατί στα 20 δεύτερα τα μάτια μου άρχισαν να φλιπάρουν και σκεφτόμουν να κλείσω την σελίδα, οπότε κάτι πρέπει να αλλάξεις.

 

Επίσης μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε ως μήνυμα το ξερό "κατασκευή ιστοσ..." στην αρχική, που είναι το πρώτο που βλέπεις στο site, το οποίο σε συνδυασμό με το υπόλοιπο κίτρινο - γκρί - άσπρο (της οθόνης) είναι λες και μπήκα στο 11880. (σε ανάλυση 1280χ800 που το είδα εγώ, αν έχεις μεγαλύτερη ανάλυση μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα, σε εμένα έπρεπε να κάνω scroll για να καταλάβω ότι ήταν οθόνη υπολογιστή το άσπρο που είδα)

 

Κατά τα λοιπά μπορώ να πω ότι σίγουρα με μπέρδεψε λίγο ότι περίμενα να δω μια one page σελίδα, τουλάχιστον όπως είναι στημένη η αρχική σου, δηλαδή εναλλαγή στα section της ίδιας σελίδας μέσω του μενού κάτι το οποίο δεν συνέβη. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι κάτι που φάνηκε περίεργο σε κάποιον του χώρου και όχι στον μέσο χρήστη.

 

Μου άρεσε ότι είναι αρκετά minimal, έχει ενδιαφέρον μενού, όμορφα εικονίδια - buttons - λεπτομέρειες και ότι σε γενικές γραμμές δείχνει και είναι αρκετά professional.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Θα συμφωνήσω ότι το κίτρινο κουράζει αρκετά. Θα πρότεινα επίσης να μειώσεις όλον αυτόν τον κενό χώρο στις σελίδες (δε χρειάζεται ένα link με μια εικόνα να πιάνει τη μισή σελίδα) γιατί σε κάθε σελίδα πρέπει να κάνω scroll για να τη δω όλη. Τέλος, ρίξε μια ματιά εδώ κι εδώ. Εφ' όσον το πρώτο πράγμα που "πουλάς" είναι η σωστή εμφάνιση του website ανεξάρτητα από browser και πλατφόρμα, πιστεύω καλό θα ήταν να είναι και validated.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια ειναι η σελιδα σου αλλα δεν μου αρεσε το κιτρινο χρωμα. Επισης μην αφινεις πολυ άσπρο κενο (ειδικότερα στις οθονες στην αρχικη σελιδα)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχηγέ μου εμένα μου αρέσει το κίτρινο. συμφωνώ ότι είναι λίγο κουραστικό αλλά δεν χρήζει αλλαγής κατ' εμέ.

 

Άντε καλές δουλειές αρχηγέ, και χαιρετισμούς στο Ηράκλειο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...