redhotstef Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Xτες το βραδυ στις 2 τα ξυμερωματα ανεβασα αγγελια μου στο παραπανω site. Σημερα μετα απο 14 ωρες δεν υπαρχει! Εγω δεν την εσβησα. Πως εγινε αυτο; Μου περναει η ιδεα πως την εσβησαν επειδη εβαλα φθηνα ενα προιον, κατι που δεν συνηθιζεται στην κλικα τους και μου εκαναν ban μαλλον. Αλλος λογος, δεν μου περναει απο το μυαλο. Πουλουσα ενα κινητο στα 20 ευρω και ειχα ανεβασει και 6 φωτογραφιες, και εβαλα την επιλογη η αγγελια να κλεισει μετα απο 15 μερες. Ειναι καινουριο site, για μενα τουλαχιστον, και δεν ξερω τι παιζει γενικα. Αλλα βλεπω ενημερωνεται καθε ωρα που περναει, οποτε εχει συμμετοχη. Η αγγελια μου σβηστηκε για καποιο λογο, αλλα δεν εχω την υπομονη να την ξαναπερασω. Να πανε να χεσ..tun!!
EvilEyes Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Το car.gr, οπως προδιαθετει και το ονομα του, αφορα αγγελιες για οχηματα και ανταλλακτικα οχηματων. Προφανως δεν πωλουνται κινητα και γιαυτο το λογο σου σβησανε την αγγελια.
4saken Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Η μεγαλύτερη αγορά για μεταχειρισμενα αυτοκινητα και ανταλλακτικα στην Ελλάδα.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Έχει και αγγελίες για διάφορα είδη http://www.car.gr/xyma/ 1
agrio.imeros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Στο car.gr υπάρχει η κατηγορία "Αγγελίες Χύμα" που πουλάς ότι γουστάρεις. ... με πρόλαβαν ...
kage Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 σιγα μην την σβησαν εδω εχουν μεχρι και αυγα βλεπω.¨Η καποιο λαθος εκανες ή απλα δεν την βρισκεις.googlare car.gr και το τηλ.που εβαλες. παιζει να ειναι η 2η φορα που μπαινω εκει περα γιατι παραεινα χυμα...
arc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 @redhots Δοκίμασες να επικοινωνήσεις με τα παρακάτω και να ρωτήσεις τι έγινε; Email Γενικές πληροφορίες [email protected] Fax211 8008056
gpgalanis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εγω νομιζω οτι σε εφαγαν τα κυκλώματα γιατι χαλας την πιατσα. Μην την ξαναβαλεις γιατι ηδη εχουν το τηλεφωνο σου. 2
redhotstef Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον, την αγγελια την ξαναεβαλα το μεσιμερι, σε αντιθεση με τα λεγομενα του πρωτου μου ποστ. Τωρα, θα δω.. Αν υπαρχει και αυριο, καλως! Εκανα εγω λαθος. Αν οχι, τοτε εχω δικιο. Τουλαχιστον εκανα διαφημιση το site..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα