Skylined Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Τελευταία πάω για κανένα τρεξιματάκι πού και πού και επειδή εδώ που είμαι βρέχει πολύ και ως συνέπεια παντού έχει λάσπες και δε γίνεται να τρέχω στα πεζοδρόμια και τους δρόμους συνέχεια, φοράω τα ανάλογα παλιά χιλιοπλυμμένα αθλητικά. Μετά το τρέξιμο είμαι ιδρωμένος, βρώμικος και λασπωμένος. Έχει ενδιαφέρον το πώς με αντιμετωπιζουν κάποιοι, στο σούπερ μάρκετ π.χ. με κοιτάνε με μισό μάτι, ενώ μου μιλάνε γυρίζουν το βλέμμα αλλού, μου συμπεριφερονται απότομα και με αγένεια και γενικά δέχομαι αρκετή ψυχρότητα. Χθες περιμένοντας στην ουρά είχα πιει το μισό μπουκάλι βιταμινουχο νερό πριν πληρώσω και με το που φτάνει η σειρά μου η ταμίας κοιτούσε το μπουκάλι σαν χάνος. Επειδή έχω αρχίσει να βαριέμαι πιάνω το μπουκάλι και τις λέω σα να μιλάω σε παιδί "αυτό είναι ένα μπουκάλι, άσε να σε βοηθήσω να το σκανάρεις, δε θα χρειαστώ σακούλα ή απόδειξη". Το σκαναρισα, την πλήρωσα, μου είπε και ευχαριστώ. Από την άλλη επειδή φοράω κουστούμι συχνά πρέπει να σας πω ότι το να φοράς κουστούμι είναι σα να έχεις την υπερδύναμη ενός φανταστικού ήρωα της marvel να επηρεάζεις τον κόσμο: στα καταστήματα μου φέρονται με το σεις και με το σας, στο δρόμο με κοιτάνε γυναίκες αλλά και πολλοί άντρες ! πραγματικά αυτή ή αμφίεση έχει μαγική δύναμη. Και μετά σκέφτομαι πώς αντιμετωπίζω και εγώ τους άλλους ανάλογα με την εμφάνισή τους και νομίζω ότι δε διαφερω και πολύ από τη συμπεριφορά που με προβληματίζει. Όσο για την αμφίεσή μου όταν τρέχω με ενδιαφέρει να κάνω γυμναστική και όχι πασαρέλα αλλά παρόλα αυτά σκέφτομαι να επενδύσω χρήματα μόνο για χάρη της εμφάνισης. Αλλά πριν το κάνω αυτό φαίνεται ότι έχω μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθω να αντιμετωπίζω την αγένεια. 1
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Χθες περιμένοντας στην ουρά είχα πιει το μισό μπουκάλι βιταμινουχο νερό πριν πληρώσω και με το που φτάνει η σειρά μου η ταμίας κοιτούσε το μπουκάλι σαν χάνος. Επειδή έχω αρχίσει να βαριέμαι πιάνω το μπουκάλι και τις λέω σα να μιλάω σε παιδί "αυτό είναι ένα μπουκάλι, άσε να σε βοηθήσω να το σκανάρεις, δε θα χρειαστώ σακούλα ή απόδειξη". Το σκαναρισα, την πλήρωσα, μου είπε και ευχαριστώ. Aσχετως εμφανιση , αυτο εμενα μου προκαλει απεχθεια .Να μην μπορει να κρατηθει ο αλλος μερικα λεπτα και να τρωει η να πινει μεσα στο σουπερμαρκετ.Παει στο ταμειο με ανοιγμενο το αναψυκτικο η το νερο και μισοφαγωμενη την σοκοφρετα 17
Cryptic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Χθες περιμένοντας στην ουρά είχα πιει το μισό μπουκάλι βιταμινουχο νερό πριν πληρώσω και με το που φτάνει η σειρά μου η ταμίας κοιτούσε το μπουκάλι σαν χάνος. Επειδή έχω αρχίσει να βαριέμαι πιάνω το μπουκάλι και τις λέω σα να μιλάω σε παιδί "αυτό είναι ένα μπουκάλι, άσε να σε βοηθήσω να το σκανάρεις, δε θα χρειαστώ σακούλα ή απόδειξη". Το σκαναρισα, την πλήρωσα, μου είπε και ευχαριστώ. Μήπως δεν φταίει η εμφάνιση, αλλά κάτι άλλο; 3
Skylined Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Και μένα το ίδιο αλλά εδώ μιλάμε για μπουκάλι με καπάκι και επίσης όταν τρέχεις θέλεις να μειώνεις τα διαλείμματα για ανεφοδιασμό στο ελάχιστο γιατί μετά κρυώνεις και χάνεις τη φόρα σου. Aσχετως εμφανιση , αυτο εμενα μου προκαλει απεχθεια .Να μην μπορει να κρατηθει ο αλλος μερικα λεπτα και να τρωει η να πινει μεσα στο σουπερμαρκετ.Παει στο ταμειο με ανοιγμενο το αναψυκτικο η το νερο και μισοφαγωμενη την σοκοφρετα Μήπως δεν φταίει η εμφάνιση, αλλά κάτι άλλο; Να φταίει και κάτι άλλο. Παίζει και αυτό..
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 προφανώς την επηρεάζει.Ειδικά η καλή εμφάνιση,ομορφιά κτλ είναι διαβατηριάρα μεγάλη αρκεί να ξέρεις να την χρησιμοποιήσεις.Εγώ πάντως είτε κουστουμαρισμένος είτε σα λέτσος ξέρω ότι τραβάω θετική προσοχή.Την προκαλώ εξάλλου.Τι αμίμητες καφρίλες μου έχουν περάσει μόνο κ μόνο λόγω της από φυσικού καλής εξωτερικής εμφάνισης μου μόνο εγώ το ξέρω.Μακάρι φυσικά να αυξάνονται ολοένα κ περισσότερο οι επιφανειακοί άνθρωποι.Ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για μας τα γκομενάκια.
Ison_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Η εμφάνιση είναι το μόνο πράγμα που ξέρει ένας άγνωστος για σένα. Κι επειδή τις περισσότερες φορές η εμφάνιση συμβαδίζει με το είναι σου, είναι λογικό η πρώτη στάση που θα κρατήσει κάποιος για σένα να είναι ανάλογη της εμφάνισης. Δεν είναι κάτι το περίεργο ή το κατακριτέο. Το κατακριτέο αρχίζει όταν μένουν στην εμφάνιση και δεν προχωράνε. 3
frabalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 "Φάε γούνα μου πιλάφι" Ήτανε,που λέτε παιδάκια μου,ο Νασρεντίν Χότζας και τον καλέσανε σε κάποια μάζωξη,αλλά πήγε με τα "ρούχα της δουλειάς" και τον διώξανε. Γύρισε σπίτι,φόρεσε τη καλή του γούνα και ξαναπήγε εκεί,τον βάλανε στη καλύτερη θέση και του σερβίρανε τα καλύτερα φαγητά,οπότε αυτός άρχισε να πετάει τα φαγητά πάνω του,λέγοντας: Φάε γούνα μου πιλάφι 18
isim Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε Skylined μη μασας και εγω οταν παω για προπονηση φοραω κατι λιωμενα σορτσακια που εχουν ξεφτυσει στις ακρες. Οντως μερικοι/ες με κοιτανε περιεργα, αλλα τους γραφω στα τετοια μου. Δεν παω για PR αλλα για προπονηση! Η πλακα ειναι κατι μαντραχαλαδες που φορανε ακριβες φορμες και κανουν σα να φορανε Armani κοστουμι για να την πεσουν στα γκομενακια Η που φοβουνται να ιδρωσουν για να μην μυρισει το "κοστουμι" Για αυτο σου λεω αδερφε κανε την δουλεια σου και γραφτους στα τετοια σου ;-) 1
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Οταν βγαινω για καφε χαλαρα ή εξω σε ταβερνα δεν με νοιαζει τι θα βαλω.. Παω με φορμες, τζινακι απλα. Οταν ειναι να βγω για ποτο θα βελω κατι πιο κομψο, οχι κουστουμι. Για γυμναστικη βαζω ρουχα που δεν θα εβαζα εξω. Εχω ακομα το σορτσακι Ε.Σ και το φοραω στην προπονηση.. Η εμφανιση ειναι ενα + για πολλα πραγματα, στην δουλεια, στην προσωπικη ζωη. Μονο μερικες φορες εχω απορησει με τις ωραιες γυναικαρες που κυκλωφορουν με κατι λεσια ή απεριποιητους ενω αυτες ειναι κοκετες... Μαλλον θα χουν πολυ λεγειν.. 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Θα έλεγα ότι αυτό το ερώτημα έχει 2 πτυχές. Είναι σίγουρα άδικο κάποιος ο οποίος έχει εκ γενετής όμορφα χαρακτηριστικά να έχει περισσότερες ευκαιρίες. Απο την άλλη δεν σε εμποδίζει τίποτα να είσαι περιποιημένος και αξιοπρεπώς ντυμένος(ακόμα και όταν κάνεις γυμναστική). Απο τη ξεσκισμένη φόρμα και λασπωμένα παπούτσια μέχρι το κουστούμι και παπούτσια αρμάνι υπάρχει χαώδης απόσταση. Having said τα παραπάνω και εμένα όπου πάω είτε σούπερ μάρκετ είτε δημόσια υπηρεσία (εκεί καλά είναι φαινόμενο) με ψυχρότητα με αντιμετωπίζουν. Μάλλον τα 400 ευρώ για 12άωρο δεν τους δίνουν ιδιαίτερο κίνητρο. 2
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 "Φάε γούνα μου πιλάφι" Ήτανε,που λέτε παιδάκια μου,ο Νασρεντίν Χότζας και τον καλέσανε σε κάποια μάζωξη,αλλά πήγε με τα "ρούχα της δουλειάς" και τον διώξανε. Γύρισε σπίτι,φόρεσε τη καλή του γούνα και ξαναπήγε εκεί,τον βάλανε στη καλύτερη θέση και του σερβίρανε τα καλύτερα φαγητά,οπότε αυτός άρχισε να πετάει τα φαγητά πάνω του,λέγοντας: Φάε γούνα μου πιλάφι Πετυχημενο Επισης να προσθεσω οτι τα ρασα δεν κανουν τον παπα οπως επισης και το εισαι οτι δηλωσεις (ακομα και ενδυματολογικα )
nickarmy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 και εγώ θα φοβόμουν αρκετά να βοηθήσω και με ποιο βασικό λόγο της μη καθαριότητας 3
Ison_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά το όλο θέμα είναι "δε θέλω να φοράω ό,τι ρούχα θέλει η μάζα". Οπότε έχεις τις εξής δύο επιλογές: ή φοράς ό,τι θες και δε δίνεις σημασία σε κανέναν ή σε νοιάζει η γνώμη των άλλων και ντύνεσαι αναλόγως. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Οπότε, αν είσαι ιδρωμένος και λασπωμένος ή οτιδήποτε άλλο, μια διερευνητική ματιά θα την υποστείς αναπόφευκτα. Είναι έμφυτο χαρακτηριστικό των ανθρώπων από τότε που προσπαθούσαν να κρατήσουν μια συνοχή στις κοινωνίες τους. Υπάρχουν εξαιρέσεις π.χ. Ν.Υόρκη, όπου και με φτερά παπαγάλου να βγείς δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν, αλλά εκεί δεν υπάρχει κοινωνία να σε κρίνει, παρά μόνο ένα χάος από μονάδες ατόμων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα