frabalas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Οι Ουκρανοί σκοτώνονται Γιαυτό που σκοτώνονταν πάντα, ανεξαρτησία. Ακόμα κ στον βππ πολεμαγαν τόσο τους σοβιετικους, όσο κ τους ναζί. Ενώ εμάς στο μπούτσο μας,το πολύ-πολύ να βγάλει ο ένας μας τα μάτια του άλλου... 2
Fotis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Στην Κωνσταντινούπολη δεν γίναν οι διαμαρτυρίες όμως; Γνωρίζω ότι ακόμα και ο μέσος όρος της Τουρκίας είναι μαύρα χάλια (όχι απλά οι φτωχές περιοχές) αλλά η Κωνσταντινούπολη τουλάχιστον οικονομικά είναι σε Ευρωπαικά επίπεδα. Πότε είχαμε αιματοχυσίες πέρα από τον εμφύλιο 60 χρόνια πριν και το πολυτεχνείο; Η Κωνσταντινουπολη ειναι τεραστια σε εκταση και πληθυσμο οσο η Ελλαδα χωριζεται χωροταξικα αλλα και κοινωνικα σε δυο κομματια ,εσυ αναφερεσαι στο ευρωπαικο και εχεις δικιο . Απο τοτε εχουμε να δουμε αιματοχυσιες και στην Ευρωπη γενικοτερα και αυτο οφειλεται στην Ε.Ε αλλα μερικοι ανιστορητοι το ξεχνανε και θεωρουν την ομαλοτητα και την ειρηνη δεδομενη ενω δεν ειναι καθολου ετσι σε μια ηπειρο που σπαρασοταν απο πολεμους σε ολη την ιστορια της και τρισχειροτερα για εμας στα Βαλκανια. 1
michael92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Η Κωνσταντινουπολη ειναι τεραστια σε εκταση και πληθυσμο οσο η Ελλαδα χωριζεται χωροταξικα αλλα και κοινωνικα σε δυο κομματια ,εσυ αναφερεσαι στο ευρωπαικο και εχεις δικιο . Απο τοτε εχουμε να δουμε αιματοχυσιες και στην Ευρωπη γενικοτερα και αυτο οφειλεται στην Ε.Ε αλλα μερικοι ανιστορητοι το ξεχνανε και θεωρουν την ομαλοτητα και την ειρηνη δεδομενη ενω δεν ειναι καθολου ετσι σε μια ηπειρο που σπαρασοταν απο πολεμους σε ολη την ιστορια της και τρισχειροτερα για εμας στα Βαλκανια. Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες Φώτη. Το θέμα είναι πως στην Ελλάδα ότι και να γίνει, γιατί μπορεί εγώ και εσύ να μην επηρεαστήκαμε από την κρίση, αλλά ένα 20% ζει πλέον απίστευτα άσχημα, να μην γίνεται καμία σοβαρή διαμαρτυρία. Προφανώς και δεν θέλω να δούμε τέτοιες εικόνες στο σύνταγμα αλλά με κάνει απλά να απορώ. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Όταν απορείτε για ποιο λόγο δε βγαίνουμε στους δρόμους να αλληλοσκοτωθούμε, τουλάχιστον μην απορείτε που κλειδώνεται το νήμα. Υ.Γ. Και για να μη λάβω κανένα "κρύβομαι πίσω από το δαχτυλάκι μου" μήνυμα, το "δε θέλω να δω τέτοια επεισόδια αλλά γιατί με τέτοια ανεργία δεν έχουμε σοβαρή διαμαρτυρία" είναι αμιγώς πολιτική συζήτηση. Ευχαριστώ. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις