Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή - σε ηλικία 60 ετών - ο δημοφιλής καλλιτέχνης Σάκης Μπουλάς, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. 

Όσοι τον ήξεραν, λένε ότι ήταν φοβερός τύπος. Έφυγε νέος. Κρίμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχε και αλλα σοβαρα θεματα υγείας την τελευταια 10ετια νομιζω. 

2 ή 3 εμφράγματα (από ισχυρά έως όχι και τόσο) είχε υποστεί τα τελευταία 3-4 χρόνια.

...σταματήστε εν τω μεταξύ με αυτά τα ριπ και ραπ... ΑΘΑΝΑΤΟΣ φωνάζουμε (ειδικά για τύπους όπως ο Σάκης).

...τον πήγαινα από πιτσιρικάς που μαζί με Ζουγανέλη είχαν κάνει αιφνιδιαστικό κι ανατρεπτικό ντου στα στάσιμα και μουχλιασμένα τότε τηλεοπτικά δρώμενα της δεκαετίας '80 με το "Γκράφφιτι" (ακολούθησαν τα -όχι και τόσο πετυχημένα γενικά- "Κουφώματα").

Την σήμερον στο άκουσμα του ονόματός του, μου έρχονται τρεις μνήμες.

Μία είναι απ' τα παλιά - διαφήμιση μαζί με Ζουγανέλη για κάτι γαριδάκια της εποχής με...πολύ προχώ για την εποχή concept

η άλλη από ένα επεισόδιο των "Μεν Και Δεν" όπου γενικά ο ρόλος και η παρουσία του είναι απόλαυση,

και τέλος η πρώτη στην ουσία που μου έρχεται στο μυαλό σχετικά με αυτόν και είναι μια σκηνή από το "50-50" που όταν την είχα πρωτοδεί είχα ξεραθεί στο γέλιο (όπου οι...ιοί μπερδεύονται με επιφωνηματικές καταστάσεις)

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 6
Δημοσ.

η άλλη από ένα επεισόδιο των "Μεν Και Δεν" όπου γενικά ο ρόλος και η παρουσία του είναι απόλαυση,

Σαν Τζοντος ειναι εκπληκτικος ειμαι και φαν της σειρας και ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου επεισοδια.

Επισης αξεχαστη μου εχει μεινει αυτη η σουρεαλ σκηνη :P

• Like 1
Δημοσ.

και τέλος η πρώτη στην ουσία που μου έρχεται στο μυαλό σχετικά με αυτόν και είναι μια σκηνή από το "50-50" που όταν την είχα πρωτοδεί είχα ξεραθεί στο γέλιο (όπου οι...ιοί μπερδεύονται με επιφωνηματικές καταστάσεις)

απίστευτος..

Δημοσ.

^...και με λιγότερα τηγανητά και σεξ θα ήταν για ακόμα περισσότερο.

Να έκανε τί...;

- - - - - 

Εν τω μεταξύ σκάλωσα ένα βιντεάκι σήμερα (πρέπει να είναι από το "Απίστευτα Κι Όμως... Ελληνικά" μεταξύ '91 κι '93, το οποίο αν και θα έχω ξαναδεί, δεν το θυμόμουν. Εν έτει 2014 τα παλιά σκετσάκια τους με Ζουγανέλη φαντάζουν έως χαζόγουστα, αλλά το συγκεκριμένο μια χαρά το κόβω ακόμα και για σήμερα).

Η επικοινωνιακή/εκφραστική ιδιοφυία του Ζουγανέλη και η σουρεαλιστικά αυθόρμητη περσόνα του σε συνδυασμό με νόστιμες ατάκες (...ειδικά εκείνο το "τσίχλες με αμύγδαλα" μου θύμισε όσο δεν πάει Édika, για όσους γνωρίζουν - και αυτός είναι καλός λόγος ώστε να υποψιάζομαι δάκτυλο Βαγγέλη Περρή που συνέγραφε τα κείμενα) είναι τα πολλά λεφτά του βίντεο, αλλά το κερασάκι είναι το κλείσιμο με φάτσα Μπουλά.

Απολαύστε 

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλε Σάκη μπορεί να έφυγες αλλά ζεις μέσα από αυτό που αγαπούσες να κανείς …..  

Μελαγχόλησες, νιώθεις πεταμένος
Μες στην πόλη σου σαν ξένος, βρε παιδί μου αμάν
Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν

Φύλλο και φτερό, στο μυαλό σου χιόνι
που τη σκέψη σου παγώνει, βρε παιδί μου αμάν

Βάλε στο μαγνητόφωνο τραγούδια που γουστάρεις
Σκέψου την ώρα, τη στιγμή που τη ρεβάνς θα πάρεις
Σκέψου κορίτσια και γιορτές και πράμα που σαλεύει
κι ένα παιδί που μοναχό το δρόμο του γυρεύει

Κάτι άστραψε, κάτι σαν φλασάκι
Σα πικ νικ μες στο δασάκι, μια γλυκιά φωτιά
Λάβε θέση για να πάρεις πάλι την πρωτιά

Σα να δρόσισε, έρχεται βροχούλα
και μια άνοιξη νυφούλα, βρε παιδί μου αμάν

Βάλε στο μαγνητόφωνο...

http://youtu.be/ZiD3mh8c90c

Δημοσ.

...όντως αγαπημένο το τρυφερό κι ενδοσκοπικό "φλασάκι" (...ταιριάζει και με το "τεχνολογικό μας φόρουμ", για να μη τυχόν γκρινιάξει κανείς :ρ), αλλά προσωπικά πιο πολύ μου έχουν μείνει στίχοι του ίδιου του Μπουλά (το προηγούμενο είναι Μαχαιρίτσας, κι ας το πρωτοτραγούδησε ο Σάκης), από το σατιρικό "Ρέγγε Και Λακέρδαι".

Συγκεκριμένα η τελευταία στροφή που μου είχε κάνει πολύ εντύπωση τότε στην εφηβεία μου, λόγω της "ασυμβίβαστα αυθάδους φύσεώς της" :

Δε γουστάρω τέτοια και γενικά
φιέστες και παρτάκια χριστιανικά
Δε γουστάρω τσολιαδάκια με στρας
νταλαβέρια με κυράτσες μπας-κλας

Πιστεύω ότι με βάση τα όσα έχω διαβάσει για τον Μπουλά, αντικατοπτρίζει την επιτομή του χαρακτήρα του, και θα ταίριαζε γάντι μια μέρα να γραφτεί στο μάρμαρο που τον σκεπάζει.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΛΕΜΕ

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικα αψογο τραγουδι!

χαχα που το θυμήθηκες αυτό..

ας είναι καλά ο τύπος εκεί που είναι. Είχα λυπηθεί για τον Μπονάτσο , λυπάμαι και για τον Μπουλά, γιατί οι τυπάδες αυτοί είναι συνδεδεμένοι με το humor και την χαλαρότητα, είναι δύσκολο να συνδεθούν με ένα λυπηρό γεγονός όπως είναι ο θάνατος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...