batman_gardiki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 στο laptop με firefox kai mint13 δεν έχω επιλογή βίντεοκλήσης στο facebook. τι πρέπει να κάνω;
XPHSTOS_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω, ότι αν η κάμερα σου λειτουργούσε κανονικά δηλαδή την "έβλεπαν" τα mint δεν θα είχες θέμα...Aυτό να κοιτάξεις πρώτα.
jkoukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μα έχεις ανοίξει σχετικό θέμα στο οποίο φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με την λειτουργία της κάμερας. Δεν έχετε ακόμη βρει αν είναι θέμα hardware ή software. Λύσε πρώτα αυτό και επανέρχεσαι.
batman_gardiki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ήθελα να δώ αν στο facebook θα λειτουργούσε μήπως δηλαδή έφταιγε το skype. δεν ήξερα οτι επειδή έχω πρόβλημα με την κάμερα δεν θα είχα την εφαρογή της βίντεοκλήσης έστω για προσπάθεια
jkoukos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μα αν δεν δουλεύει το υλικό, πως είναι δυνατόν το λογισμικό να πάρει εικόνα και να τη χρησιμοποιήσει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα