vaggospro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω να βγάλω προπληρωμένη κάρτα για αγορές απο ebay, amazon κλπ. Επειδή γνωρίζω, ξέρει κανείς ποιας εταιρίας είναι καλύτερη;
Miracle Worker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ έβγαλα πριν λίγες μέρες στη Eurobank. Χρεώνει προμήθεια 1 ευρώ για κάθε φόρτωμα μέχρι 100 ευρώ, 2 ευρώ για το πρώτο φόρτωμα. Μέγιστο ποσό στην κάρτα 500 ευρώ. Βγαίνει σε 10 λεπτά αν έχεις λογαριασμό Eurobank. Μία φορά που τη χρησιμοποίησα, σε μία διαδικτυακή πληρωμή με την ένδειξη VISA, λειτούργησε μια χαρά.
funbreaker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ έβγαλα πριν λίγες μέρες στη Eurobank. Χρεώνει προμήθεια 1 ευρώ για κάθε φόρτωμα μέχρι 100 ευρώ, 2 ευρώ για το πρώτο φόρτωμα. Μέγιστο ποσό στην κάρτα 500 ευρώ. Βγαίνει σε 10 λεπτά αν έχεις λογαριασμό Eurobank. Μία φορά που τη χρησιμοποίησα, σε μία διαδικτυακή πληρωμή με την ένδειξη VISA, λειτούργησε μια χαρά. Με ενδιαφέρει αυτή η κάρτα. Ξέρει κανείς: πόσο στοιχίζει η έκδοσή της? αν πρέπει να καταθέσεις ένα αρχικό ελάχιστο ποσό για να εκδοθεί. επειδή δεν έχω λογαριασμό, αν υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό κατάθεσης για να ανοίξω ή αν ανοίγω και χωρίς αρχικό κεφάλαιο? αν υποστηρίζεται από e-banking και αν έχει κι αυτό κάποιο κόστος για να πάρω κωδικούς. αν υπάρχει γενικά κάποιο άλλο κόστος στην όλη διαδικασία.
Miracle Worker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν έχεις λογαριασμό δεν ξέρω τι παίζει. Εγώ στο λογαριασμό είχα μόνο 16 € όταν την πήρα. Τους είπα 'έχω λογαριασμό αλλά είναι άδειος' και μου είπαν δεν έχει σημασία. Πάντως ο λογαριασμός δεν έχει ουσιαστική σχέση με την κάρτα. Η κάρτα δεν έχει κόστος και όταν στην δίνουν είναι άδεια. Πρέπει να πας στο ταμείο και να καταθέσεις χρήματα στον αριθμό της κάρτας, να την 'φορτώσεις' όπως το λένε οι τραπεζικοί, αν και όποτε θέλεις. Για το πρώτο φόρτωμα (ή φόρτιση τεσπα), πληρώνεις 2 € έξτρα και για κάθε επόμενο 1 € έξτρα, μέχρι ποσά 100 €. Εγώ δηλαδή έδωσα 32 € την πρώτη φορά και μπήκαν 30 € στην κάρτα. Θεωρητικά δεν έχεις άλλο κόστος, από την πλευρά της τράπεζας. Για e-banking δεν γνωρίζω γενικά, αλλά πιθανόν να υποστηρίζεται. Θα το ρωτήσω αύριο που θα πάω για μια δουλειά Eurobank. Σύνοψις: 1) Τίποτα. 2) Οχι 3) Δεν ξέρω, αλλά παλιά χρειαζόταν. Αλλά λογικά μπορείς να τα κάνεις ανάληψη κατευθείαν και να τα βάλεις στην κάρτα έτσι κι αλλιώς. 4) Μάλλον ναι. 5) 1 € προμήθεια για κάθε κατάθεση στην κάρτα. 1
gokuthelegend Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά, σας ρωτάνε αν έχετε ήδη λογαριασμό, όχι για να δουν αν έχετε λεφτά, αλλά διότι εφόσον είχατε ανοίξει λογαριασμό παλιότερα τότε είχατε ήδη ταυτοποιήσει τα στοιχεία σας. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε εκ νέου ταυτοποίηση. Αυτό γίνεται παντού σε όλες τις τράπεζες. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την προπληρωμένη της Πειραιώς. Η φόρτιση κοστίζει 2 ευρώ στο ταμείο, για όσα χρήματα και να φορτίσεις, με ταβάνι τα 2500 ευρώ ανα φόρτιση. Όπου και να την έχω χρησιμοποιήσει, την έχουν δεχτεί κανονικά. Είτε έχεις λογαριασμό στην τράπεζα, είτε όχι (το μόνο που αλάζει είναι αν θα ταυτοποιήσεις τα στοιχεία σου ή όχι) την κάρτα σου την δείνουν εκείνη την ώρα που θα πας να την βγάλεις. 5 ευρώ κοστίζει η έκδοση και περιλαμβάνει και μια φόρτιση.
funbreaker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την προπληρωμένη της Πειραιώς. Η φόρτιση κοστίζει 2 ευρώ στο ταμείο, για όσα χρήματα και να φορτίσεις, με ταβάνι τα 2500 ευρώ ανα φόρτιση. Όπου και να την έχω χρησιμοποιήσει, την έχουν δεχτεί κανονικά. Είτε έχεις λογαριασμό στην τράπεζα, είτε όχι (το μόνο που αλάζει είναι αν θα ταυτοποιήσεις τα στοιχεία σου ή όχι) την κάρτα σου την δείνουν εκείνη την ώρα που θα πας να την βγάλεις. 5 ευρώ κοστίζει η έκδοση και περιλαμβάνει και μια φόρτιση. Συμπληρώνω πως προυποθέτει και μία αρχική ελάχιστη κατάθεση 10 ευρώ.
funbreaker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Με ενδιαφέρει αυτή η κάρτα. Ξέρει κανείς: πόσο στοιχίζει η έκδοσή της? αν πρέπει να καταθέσεις ένα αρχικό ελάχιστο ποσό για να εκδοθεί. επειδή δεν έχω λογαριασμό, αν υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό κατάθεσης για να ανοίξω ή αν ανοίγω και χωρίς αρχικό κεφάλαιο? αν υποστηρίζεται από e-banking και αν έχει κι αυτό κάποιο κόστος για να πάρω κωδικούς. αν υπάρχει γενικά κάποιο άλλο κόστος στην όλη διαδικασία. Σύνοψις: 1) Τίποτα. 2) Οχι 3) Δεν ξέρω, αλλά παλιά χρειαζόταν. Αλλά λογικά μπορείς να τα κάνεις ανάληψη κατευθείαν και να τα βάλεις στην κάρτα έτσι κι αλλιώς. 4) Μάλλον ναι. 5) 1 € προμήθεια για κάθε κατάθεση στην κάρτα. Από το online eBanking_Support της Eurobank: Παρακαλώ εισάγετε μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Ενας εκπρόσωπος μας θα είναι σύντομα κοντά σας. Please provide us a short description of the problem you are experiencing. An agent will be with you shortly.eBanking_Support06: Καλησπέρα σας. Πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω παρακαλώ; Me: Γεια σας, θα ήθελα καποιες πληροφοριες για την εκδοση prepaid καρτας Me: πιο συγκεκριμενα Me: 1.αν εχει καποιο κοστος εκδοσης Me: 2.αν εχει καποιο ελαχιστο ποσο αρχικης καταθεσης για να γινει η εκδοση ή αν μπορω να την φορτωσω οποτε θελησω στο μελλον και οχι αναγκαστικα με ενα ποσο στην αρχη eBanking_Support06: Δεν εχει καποιο κοστος εκδοσης. Me: Σχετικα με το 2ο ερώτημα? eBanking_Support06: Μπορειτε να τη φορτησετε οποτε θελετε με οτι ποσο θελετε δεν εχει ελαχιστο ποσο. Me: Επειδή δεν είμαι ήδη πελάτης της τράπεζας θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για τα ίδια ερωτήματα αλλα για τον άνοιγμα λογαριασμου? Me: Δηλαδή αν πρέπει να καταθέσω ένα αρχικό ποσό για να ανοίξω λογαριασμό η αν μπορώ να τον έχω άδειο για κάποιο διάστημα στην αρχή? Και αν υπάρχει καποιο άλλο κόστος που δεν γνωρίζω. eBanking_Support06: Το άνοιγμα του λογαριασμου γινεται απο το καταστημα και δεν ειναι υποχρεωτικο να καταθεσετε καποιο ποσο. Me: Σας ευχαριστώ. Έχω μια τελευταία ερώτηση σχετικά με τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομήσω για το άνοιγμα λογαριασμού και για το μου παρέχεται και ebanking και αν αυτό έχει κάποιο κόστος. eBanking_Support06: Θα πρεπει να εχετε μαζι σας εκκαθαριστικο ,ταυτοτητα ,και ενα λογαριασμο ΔΕΚΟ η σταθερη/κινητη τηλεφωνια.Η χρηση του ebanking ειναι δωρεαν. Me: Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, σας εύχομαι καλό απόγευμα. Μου κάνει εντύπωση που το ebanking είναι δωρεάν. Σε όλες τις άλλες τράπεζες έχω πληρώσει για να πάρω κωδικούς. Αυτό που δεν ρώτησα είναι αν πρέπει να τα δικαιολογήτικά να είναι και επικυρωμένα. Ξέρει κανείς?
gokuthelegend Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Συμπληρώνω πως προυποθέτει και μία αρχική ελάχιστη κατάθεση 10 ευρώ. Αυτό δεν το ήξερα αλλά ποιος θα πάει να περιμένει στην ουρά, εργάσιμη μέρα και ώρα, να πληρώσει και 2 ευρώ έξτρα, για να βάλει λιγότερα από 10 ευρώ στην κάρτα;
funbreaker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό δεν το ήξερα αλλά ποιος θα πάει να περιμένει στην ουρά, εργάσιμη μέρα και ώρα, να πληρώσει και 2 ευρώ έξτρα, για να βάλει λιγότερα από 10 ευρώ στην κάρτα; Δεν κατάλαβες τι εννοώ. Για να εκδόσεις την κάρτα εκτός απ τα 5 που θέλει η έκδοση πρέπει να καταθέσεις εκείνη την ώρα και ένα πόσό που θα μπεί στην κάρτα με ελάχιστο τα 10 ευρώ. Κάποιος άλλος μπορεί να ήθελε να τα βάλει στο μέλλον όποτε του καπνίσει. Η πρώτη αυτή αρχική φόρτιση δεν χρεώνεται βέβαια με 2 ευρώ. Τώρα ως προς την ουρά, γίνεται και από e-banking και ΑΤΜ.
gokuthelegend Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δεν κατάλαβες τι εννοώ. Για να εκδόσεις την κάρτα εκτός απ τα 5 που θέλει η έκδοση πρέπει να καταθέσεις εκείνη την ώρα και ένα πόσό που θα μπεί στην κάρτα με ελάχιστο τα 10 ευρώ. Κάποιος άλλος μπορεί να ήθελε να τα βάλει στο μέλλον όποτε του καπνίσει. Η πρώτη αυτή αρχική φόρτιση δεν χρεώνεται βέβαια με 2 ευρώ. Τώρα ως προς την ουρά, γίνεται και από e-banking και ΑΤΜ. Εγώ είχα την προπληρωμένη της Αγροτικής, η οποία Αγροτική συγχωνεύτηκε με την Πειραιώς. Μου ζήτησαν να πάω να βγάλω νέα κάρτα χωρίς χρέωση για τους κατόχους της παλιάς κάρτας, μάλλον για αυτό δεν μου ζήτησαν να καταθέσω κάποια χρήματα μπροστά. 1
funbreaker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Me: Επειδή δεν είμαι ήδη πελάτης της τράπεζας θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για τα ίδια ερωτήματα αλλα για τον άνοιγμα λογαριασμου? Me: Δηλαδή αν πρέπει να καταθέσω ένα αρχικό ποσό για να ανοίξω λογαριασμό η αν μπορώ να τον έχω άδειο για κάποιο διάστημα στην αρχή? Και αν υπάρχει καποιο άλλο κόστος που δεν γνωρίζω. eBanking_Support06: Το άνοιγμα του λογαριασμου γινεται απο το καταστημα και δεν ειναι υποχρεωτικο να καταθεσετε καποιο ποσο. Η online εξυπηρέτηση μου απάντησε λάθος. Απαράδεκτοί για μια τόσο απλή ερώτηση. Για να ανοίξεις λογαριασμό πρέπει να καταθέσεις και το ελάχιστο 100 ευρώ. Ευτυχώς που είχα μαζί μου και δεν αναγκάστηκα να πηγαινοέρχομαι. Επίσης δεν καταλαβαίνω και τον λόγο μιας και μπορείς να τα βγάλεις ένα δευτερόλεπτο μετά. Το θετικό είναι ότι δεν σε χρεώνουν για τίποτα άλλο όπως π.χ. η χρέωση της πειραιώς για το ebanking ή την έκδοση prepaid κάρτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα