Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανει ενα θεμα πριν λιγο καιρο για το logitech g510 μου επεσε νερο και χαλασε,επικοινωνησα με την logitech και επιτελους σημερα εγκριθηκε η αποστολη ενος νεου G510s και θα μου ερθει μεσα στην βδομαδα!

Απιστευτο το support τους!!

Θα μου το στειλουν μεσω Ups και θελω να ρωτησω κατι... Επειδη μερακομιζω και τους εδωσα την καινουργια διευθυνση και εγω θα μπω στο σπιτι μαλλον στο τελος της βδομαδας θα με ειδοποιησουν οταν ερθει?

Δημοσ.

Και πώς ειναι δηλάδη? Μου αφήνουν χαρτάκι να πάω να το πάρω ? Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους και να τους πω να με πάρουν ένα τηλέφωνο ξέρω γω μια μέρα πριν την αποστολή?

Δημοσ.

αν ξερεις τον αριθμο αποστολης τους παιρνεις ενα τηλ και λες να το φερουν στην ταδε διευθυνση ή οτι θα περασεις να το παρεις απο το ταδε καταστημα 

Δημοσ.

Ο αριθμος αποστολης πιος ειναι ? εμενα μου εχουν δωσει μονο ενα tracking number για να βλεπω την πορια του πακετου στο ups.com

Δημοσ.

απο γενική ταχυδρομική(νομίζω) θα παραλάβεις.

πάρε τους τηλ και ενημερωσέ τους(όταν θα 'πατήσει' ελλάδα)

Δημοσ.

Εμενα μου ειπε η Logitech οτι δεν εχουν καποια τετοια υπηρεσια και μπορω να το δω μονο μεσω του Tracking Number στο Ups.com μέχρι τώρα βρίσκομαι εδώ 

Bologna, Italy 27.02.2014 4:00 Σάρωση αναχώρησης Bologna, Italy 26.02.2014 18:30 Σάρωση άφιξης Herne-Boernig, Germany 26.02.2014 4:05 Σάρωση αναχώρησης   26.02.2014 0:08 Σάρωση άφιξης Eindhoven, Netherlands 25.02.2014 22:05 Σάρωση αναχώρησης   25.02.2014 20:53 Σάρωση προέλευσης Netherlands 25.02.2014 12:08 Έγινε επεξεργασία της παραγγελίας: Έτοιμη για την UPS

Ξέρει κανείς σε πόσο περίπου φτάνουν αυτά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...