Cpkdemian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Καινουριο μαθημα μπηκε στη σχολη και πρεπει να προσομοιωσω με το synapticad και να γραψω κωδικα . Προσπαθησα να μαθω διαβαζοντας tutorial αλλα δεν εβγαλα ακρη ακομα και πως να δημιουργησω ενα νεο project . Μπορει καποιος να με βοηθησει καπως?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Πολύ γενικά και αόριστα αυτά που ζητάς. Τι έχεις υλοποίησει και θες να προσομοιώσεις; Σε Verilog ή VHDL; Testbench έχεις γράψει;
kavi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Καλημέρα ενδιαφέρομαι να σε βοηθήσω. Δουλεύω 15 χρόνια πάνω στο αντικείμενο. Λοιπόν σου ζητήθηκε να σχεδιάσεις σε Verilog HDL ή σε VHDL? (γνωρίζω άριστα και τις δύο γλώσσες περιγραφής υλικού) Για να φανταστείς δούλευα SynaptiCAD την προηγούμενη χιλιετία (1998-1999)
Adamis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μπορεί καποίος να με βοηθήσει σε μια εργασια για την σχολη με hdλ και vhdl κώδικα?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μπορεί καποίος να με βοηθήσει σε μια εργασια για την σχολη με hdλ και vhdl κώδικα? Γίνε συγκεκριμένος. Τι θες;
Adamis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Θέλω να φτιάξω ενα μετρητή πάνω-κάτω με την χρήσή T- Flip Flop.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εφόσον θες την υλοποίηση με VHDL σε επίπεδο πυλών και όχι σε επίπεδο συμπεριφοράς, θα πρέπει να εχεις σχεδιάσει τον μετρητή σου πρώτα. Φαντάζομαι οτι μιλάμε για σύγχρονη σχεδίαση, οποτε ξεκινάς απο ένα fsm που θα περιγράφει αυτο που θες, εξαγεις τον πίνακα καταστάσεων, επιλέγεις πίνακες διέγερσης για Τ flip-flop, και απο εκει πρέπει να βγάλεις τις εξισώσεις για τον καταχωρητη επόμενης κατάστασης και για τη λογική εξόδου. Μολις τα εχεις αυτα κανε πόστ να σου δωσω ένα παράδειγμα VHDL σε επίπεδο πυλών απο τις εξισώσεις σου.
necropolis1995 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Για σας είμαι πρωτοετής φοιτητής σε σχολή πληροφορικής και έχω πρόβλημα με το παραπάνω πρόγραμμα ,το SynaptiCAD, έχω διαβάσει πολλά tutorial,έχω πειραματιστεί αρκετές φορές και δεν βγάζω άκρη.Δεν ζητάω να μου λύσετε άσκηση απλά να μου δείξετε κάποια βήματα πως κάνουμε προσομείωση ενός απλού κυκλώματος.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Για σας είμαι πρωτοετής φοιτητής σε σχολή πληροφορικής και έχω πρόβλημα με το παραπάνω πρόγραμμα ,το SynaptiCAD, έχω διαβάσει πολλά tutorial,έχω πειραματιστεί αρκετές φορές και δεν βγάζω άκρη.Δεν ζητάω να μου λύσετε άσκηση απλά να μου δείξετε κάποια βήματα πως κάνουμε προσομείωση ενός απλού κυκλώματος. Δες εδώ http://eda.ee.nctu.edu.tw/courses/DCS/Verilog_Simulator.pdf. Πιο εύκολο δε γίνεται, και εγώ να σου τα γράψω τα ίδια με το tutorial θα σου πω.
necropolis1995 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κάτι τέτοιο έψαχνα
orestis1996 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 για σας θελω να ανοιξω καινουργιο θεμα για το Synapticad αλλα δεν μπορω να ανοιξω με τιποτα ,μπορει ο admin να μεταφερει το θεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα