Costakiss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Περισσότερη ασφάλεια από χρεωστική κάρτα ;;;;; Μα οι prepaid στην ουσία δεν έχουν καμία διαφορά από μια χρεωστική κάρτα σε θέμα ασφάλειας συναλλαγών. Βασικά απαντήσαν και παραπάνω, αλλά ας το πω και εγώ. Το γεγονός ότι δεν συνδέεις κάποιο λογαριασμό σου προσφέρει ασφάλεια ως προς τα στοιχεία και τα χρήματα σου. Επίσης για μένα το ότι δεν χρειάστηκε να φτιάξω νέο λογαριασμό ήταν ευκολία και έβγαλα την κάρτα πιο γρήγορα. Εμένα με βολεύει η Virtual Mastercard (ΕΤΕ) που έβγαλα γιατί είναι και άυλη οπότε δεν έχω καν κάρτα για να φοβάμαι πχ μην την χάσω ή μου κλέψουν το πορτοφόλι! 1
Valerie_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 ακόμα μία φορά αν το γράψεις Κωστάκη θα νομίζω ότι είσαι βαλτός για διαφήμιση να ξέρεις.
Costakiss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Χαχα...Καλό ρε. Απλά το λέω γιατί δεν είναι γνωστές ακόμα οι άυλες και πολλοί (όπως και εγώ) δεν ξέραμε ότι υπάρχουν καν. Απλά μοιράζομαι την εμπειρία μου όπως όλοι..δεν είναι κακό νομίζω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα