Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα λοιπον σε μια τραπεζα να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα(την θελω για ebay κυριως) και με ειπε οτι πρεπει να κανω λογαριασμο στην τραπεζα και οτι για να κανω λογαργιασμο πρεπει να φερω χαρτι απο την εφορια οτι δεν εχω εισοδημα (ειμαι φοιτητης στα 19, προστατευομενο μελλος) + ΑΦΜ.

Τι δικαιολογητικα χρειαζονται για να βγαλω αυτο το χαρτι? Εστω οτι κανω την καρτα και βαζω καποια λεφτα μεσα πχ 200 ευρω, θα υπαρχει φορολογηση η' οχι?

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Πηγα λοιπον σε μια τραπεζα να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα(την θελω για ebay κυριως) και με ειπε οτι πρεπει να κανω λογαριασμο στην τραπεζα και οτι για να κανω λογαργιασμο πρεπει να φερω χαρτι απο την εφορια οτι δεν εχω εισοδημα (ειμαι φοιτητης στα 19, προστατευομενο μελλος) + ΑΦΜ.

Τι δικαιολογητικα χρειαζονται για να βγαλω αυτο το χαρτι? Εστω οτι κανω την καρτα και βαζω καποια λεφτα μεσα πχ 200 ευρω, θα υπαρχει φορολογηση η' οχι?

Ευχαριστω πολυ!

Δεν χρειάζονται δικαιολογητικά, έχε μαζί σου την ταυτότητα σου και θα κάνεις μια υπεύθυνη δήλωση που θα γράψεις πάνω τα στοιχεία σου, ΑΦΜ σου κλπ και θα την υπογράψει αυτός από μέσα. Όχι φυσικά δεν θα χεις φορολόγηση απλά ό,τι σου τρώνε αυτοί από την τράπεζα με κάθε φόρτιση (1-2 ευρώ)

Δημοσ.

ΑΦΜ έχεις ?

Αν ναι απλά πάρε το χαρτί που σου έδωσαν όταν έβγαλες που αναγράφεται το ΑΦΜ σου και όλα τα υπόλοιπα χαρτιά που χρειάζεται ταυτότητα κλπ.

Εννοείται πως δεν σου παίρνουν τίποτα από τα λεφτά σου όπως επίσης δεν σου παίρνει τίποτα η τράπεζα σε κάθε κατάθεση που κάνεις στο λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Και βεβαιωση σπουδων θελουν. Λογαριασμο θα ανοιξεις μονο αν θελεις ebanking αλλιως δεν χρειαζεται. Μπορεις να βγαλεις και σκετη προπροληρωμενη

Δημοσ.

Εννοείται πως δεν σου παίρνουν τίποτα από τα λεφτά σου όπως επίσης δεν σου παίρνει τίποτα η τράπεζα σε κάθε κατάθεση που κάνεις στο λογαριασμό σου.

Άλλο η prepaid για χρήση στο ιντερνετ κι άλλο ο λογαριασμός σου.

Δημοσ.

Εγω την θέλω κυρίως για χρήση στο ιντερνετ ebay κτλ αλλά και για να την συνδέσω στο google έτσι ώστε να παίρνω τα χρήματα από τις διαφημίσεις μου στο youtube και απο τις android εφαρμογές μου!

Δημοσ.

Θα πας στην εφορια θα ζητησεις μια βεβαιωση αφμ αν δεν την εχεις εσυ....

Πας αυτο θες.. Ταυτοτητα, βεβαιωση και εναν λογαριασμο δεη οτε...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω την θέλω κυρίως για χρήση στο ιντερνετ ebay κτλ αλλά και για να την συνδέσω στο google έτσι ώστε να παίρνω τα χρήματα από τις διαφημίσεις μου στο youtube και απο τις android εφαρμογές μου!

Για αγορές στο internet εγώ συνιστώ προπληρωμένη πάντως. Είναι μεγαλύτερης ασφάλειας και οι γίνονται παντού δεκτές online. Εχω βγάλει εδώ και λίγο καιρό την Virtual Mastercard της Εθνικής και απλά την γεμίζω με μεγαλύτερα ποσά για να κάνω πχ 2-3 αγορές ώστε να μην ανησυχώ για την προμήθεια. Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος πάντως.

Δημοσ.

Για αγορές στο internet εγώ συνιστώ προπληρωμένη πάντως. Είναι μεγαλύτερης ασφάλειας και οι γίνονται παντού δεκτές online. Εχω βγάλει εδώ και λίγο καιρό την Virtual Mastercard της Εθνικής και απλά την γεμίζω με μεγαλύτερα ποσά για να κάνω πχ 2-3 αγορές ώστε να μην ανησυχώ για την προμήθεια. Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος πάντως.

Περισσότερη ασφάλεια από χρεωστική κάρτα ;;;;; Μα οι prepaid στην ουσία δεν έχουν καμία διαφορά από μια χρεωστική κάρτα σε θέμα ασφάλειας συναλλαγών.

Δημοσ.

εγώ θα προτιμούσα τη χρεωστική. Τη συνδέεις με ένα λογαριασμό άδειο και βάζεις μόνο τα χρήματα που θα κάνεις αγορά  και καθάρισες. Δεν υπάρχει κανένας φόβος να σου πάρουν χρήματα (τουλάχιστον όχι πάνω από το ποσό που έχεις στο λογαριασμό κάθε φορά) Επίσης δεν υπάρχουν προμήθειες για να βάλεις λεφτά στο λογαριασμό ενώ η προπληρωμένη θέλει προμήθεια κάθε φορά που τη φορτίζεις.

Δημοσ.

όχι ότι δεν θα βρεθεί λύση αν γίνει χρέωση απτο τρίτο αλλά...

αντί για προπληρωμένη ανοίγεις νέο λογαριασμό η αφήνεις λίγα χρήματα μέσα και είναι το ίδιο χωρίς το νταβατζιλίκι της προμήθειας και με περισσότερες δυνατότητες

Δημοσ.

Όταν δεν θες να ανοίξεις λογαριασμό βγάζεις την προ πληρωμένη αν δεις ότι σε εξυπηρετεί σε αυτά που θες να κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...